Pallontallaajat.net
Valikko

Harvinaisen lupaava toukokuu

Kirjoittanut Inka 1.5.2014

Viimein se on koittanut, nimittäin kuukausi, joka tuo tullessaan pitkästä aikaa reissuja! Kahdeksan pitkää kuukautta tässä on kärvistelty häitä varten säästellessä ja matkoista haaveillessa, mutta tämä kuukausi tuo sille viimein stopin. Seuraava reissu ei kuitenkaan kolkuttele ihan tuossa vapun takana, vaan sitten loppukuun puolella, mutta ei sen väliä, sillä tässä kuussa mennään reissuun, joten fiilistellä saa komeasti jo tästä päivästä alkaen!

_DSF5759 _DSF5791

Tai on aika turha puhua yhdestä reissusta, sillä tämä toukokuu tuo tullessaan peräti kaksi reissua. Ensin matkustan työmatkalle Espanjaan, se on aika tuore juttu sillä kuulin siitä vasta pari päivää sitten, mutta en voisi olla enempää innoissani toukokuisen Etelä-Espanjan lupaamasta lämmöstä. Vielä kun muistaisi edes kielen alkeet, niin homma voisi olla helpompaa! Sitten ihan kuun vaihteessa matkustetaan kaveriporukalla Norjaan seikkailulle, ja sitä reissua ollaankin suunniteltu kuukausitolkulla ja vaikuttaa jo nyt, että reissusta tulee todella mahtava!

_DSF5788 _DSF5779

Siihen päälle vielä pari kotimaanreissua, suuntina Jyväskylä sekä tietysti Oulu, niin toukokuu kuulostaa melko hyvältä. Ja onhan mulla vielä luvassa myös monta seikkailua täällä uudessa kotikaupungissa, sillä oon niin turisti, että hyvä jos erotan kaupunginosat toisistaan. Sitä seikkailua pääsin maistamaan jo tiistaina, kun nappasin alle pyörän ja suuntasin Rimman luo Espooseen. Ei mikään mun loisteliain älynväläys, ainakaan näillä kartanlukutaidoilla, mutta löysin lopulta perille ja vielä hyvässä lykyssä takaisinkin, ja sehän on pääasia.

Oi reissujen toukokuu, sua oon odottanut!

Eng: I am so glad May is finally here, since this month I’m gonna travel abroad not just once but twice: first to southern Spain and later to Norway. Couldn’t be happier!

Lisää tästä aiheesta

6 Kommenttia

Ninni 1.5.2014 at 14.53

Oi, siisteiltä kuullostaa siun reissusuunnitelmat! Voitaiskohan meijän reissun jälkee tsiigailla, ehittäiskö treffaa esim kesäkuun aikana? :) t: Ninni

Vastaa
Inka 1.5.2014 at 19.40

No ehdottomasti, onhan se jo korkea aika!! :)

Vastaa
Ulletin 2.5.2014 at 22.44

Ooh ihanaa! Varsinkin tuo työmatka Espanjaan wau! Ja no yhtälailla tietty myös kaverireissu ku onhan se aina kaverireissu. Mutta työmatka lämpimään! Voi toivottavasti joskus vielä minäkin :)

Sekin on ihanaa, että mulla on nyt tälläinen rauhallinen hetki täällä päässä ku istun mökillä takan ääressä ja oon ehtinyt pitkästä aikaa kunnolla lukea blogeja. Heh tää on kai sitä modernia mökkeilyä ;)

Mutta hei mikä se pääsykoejuttu oli? Mihin oot hakenut?

Vastaa
Inka 5.5.2014 at 18.11

Heh, mää kerron lisää ku nähhään! :)

Vastaa
Satu VW / Destination Unknown 3.5.2014 at 21.22

Toukokuusi kuulostaa varsin erinomaiselta, me ollaankin reissussa melkein koko kuukausi! :) Ja voi kuinka odottelen teitä jo tulevaksi Norjaan, jee jee jee!

Vastaa
Inka 5.5.2014 at 18.12

Huipulta kuulostaa, reissuntäyteinen toukokuu. Ja se meidän visiitti on taatusti mahtava!! :))

Vastaa

Jätä Kommentti