Pallontallaajat.net
Valikko

Huone täynnä matkabloggaajia

Kirjoittanut Inka 10.5.2014

Kymmeniä vierailtuja maita, satoja nähtyjä kaupunkeja sekä koettuja makuja, tuoksuja, ihmisiä ja kokemuksia. Kymmenittäin tarinoita, joista haluaisi kuulla jokaisen, sekä tietysti valtavasti inspiraatiota ja kertomuksia mielenkiintoisista matkakohteista, joissa on yksinkertaisesti pakko päästä vierailemaan vielä tämän elämän aikana.

_DSF5990

Sellainen oli eilen järjestetty suomalaisten matkabloggaajien miitti. En tosiaan enää edes tiedä monesko sellainen oli kyseessä, sillä tämä meidän pikku yhteisömme on tässä vuoden aikana räjähtänyt ja kattaa nyt todellakin muutaman muunkin tyypin kuin vaan ne omat parhaat reissubloggaajakaverit.

Ja hyvä niin, sillä eilen pääsin viimein tutustumaan muun muassa Suuntana maailma -blogin Suviin ja Kristianiin, jotka olivat tietty tasan niin mahtavia tyyppejä, kuin olin aikaisemmin kuullut hehkutettavan.

Päivän alkuperäinen suunnitelma oli nautiskella kesäpiknikistä ulkosalla, mutta aika pian selvisi että ei siitä tulis tasan mitään näillä keleillä. Onneksi saatiin Rantapallon toimitus meidän miittikäyttöön, niin ei jouduttu taivasalle. Matkailuhenkinen miljöö sopi tapaamiselle mainiosti!

_DSF6002

Männäviikko on muutenkin mennyt aika puhtaasti reissufiilistellessä. Maanantai alkoi amerikka-kerhon tapaamisella, minne mulla oli kunnia saada kutsu. Kaikki päivät töissä on tullut ihmeteltyä maailman suuruutta ja listattua matkakohteita, minne on vielä joskus mentävä. Ympyrä sulkeutui eilen, kun fiilisteltiin reissuja oikein olan takaa.

Vaikka Helsinki on tarjonnut hurjasti tekemistä ja näkemistä näiden kahden ensimmäisen viikon ajan, on suunta seuraavaksi Espooseen. Veikkaan että tälläkään kertaa ei päästä kaverin kotia kauemmas, mutta kai sekin lasketaan lähiseutumatkailuksi? Uusia nurkkia kun ovat joka tapauksessa.

Ja pst. Jos ihmettelette tätä olematonta postaustahtia, niin syy on selvä: ensimmäinen työviikko ja se, että meillä ei oo kotona nettiä. Ehkä ens viikolla! Ja Malagan reissuunkin on enää reilu viikko, hullua!

Eng: I am super busy atm since I am spending all my time with friends.!

Lisää tästä aiheesta

20 Kommenttia

Pingviinimatkalaiset 10.5.2014 at 13.27

Olipahan hauska ilta! Kiitos jälleen upeasta seurasta, inspiraatiosta ja viikon nauruista :) Ja Rantsulle kiitos tilojen lainasta. -Milla

Vastaa
Inka 11.5.2014 at 7.53

Haha! :D Ja kiitti sulle taas järkkäilyavusta!

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 10.5.2014 at 15.30

Harmi, etten päässyt paikalle, mutta hienoa, että teillä taisi olla todella kiva tapaaminen :). Helsingissä asuessa on niin paljon helpompaa päästää kaikkiin iltamiin :).

Lähdette Malagaan, vai :)? Olen itse käynyt siellä pari kymmentä kertaa, joten paikka alkaa käydä jo tutuksi ;). Jos haluat jotain vinkkejä sinne tai lähialueelle niin kysy ihmeessä. Jos siis nyt on kyse Espanjan Aurinkorannikon Malagasta ;)

Vastaa
Inka 11.5.2014 at 7.52

Kieltämättä tapahtumiin osallistuminen on nyt huomattavasti aikaisempaa helpompaa, mutta tuohon miittin olisin tullu Oulusta asti. Mulla oli lennotkin ostettuna. :D

Ja kiitos tarjouksesta, mutta kyseessä on työmatka eli ohjelma on tiukka ja etukäteen päätetty. Mutta pidän sun asiantuntijuuden mielessä jos suuntaan Malagaan vielä joskus.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 11.5.2014 at 9.56

Sounds good :). Ja tunnen paremmin Benalmadenan alueen, mutta Malagastakin tiedän jonkin verran hyviä paikkoja ;)

Vastaa
Inka 11.5.2014 at 15.56

Hyvä tietää! :)

Vastaa
Lena / london and beyond 10.5.2014 at 15.32

Olisipa taas ollut hauska olla mukana, huikea ilta näyttää taas olleen:) Vielä joku päivä saan aikataulut yksiin miittien kanssa! ;)

Vastaa
Inka 11.5.2014 at 7.49

No ehdottomasti. Illan aikana suunniteltiin että noiden isojen miittien lisäksi vois alkaa järjestää pieniä tapaamisia säännöllisesti, että jokainen pääsis mukaan edes joskus. Mutta sitä pitää vielä miettiä!

Vastaa
Maarit Johanna 10.5.2014 at 17.01

Vaikuttanut hauskalta! Onko tästä miitistä tullut sähköpostia? En tiedä olenko jotenkin missannut tämän. Ehkä mieki joku kerta ehdin matkaan :)

Vastaa
Inka 11.5.2014 at 7.47

Moikka! Tää ei ollut tällä kertaa Rantsun järjestämä vaikka siellä toimistolla olikin, vaan bloggaajien ite pystyyn pykäämä. Eli siitä ei oo tullu mailia, vaikka se olikin avoin kaikille reissubloggaajille. Pitää kehitellä, miten saataisiin tieto kaikille kiinnostuneille aina noista!

Vastaa
Kaukokaipuun Nella 10.5.2014 at 21.33

<3

Vastaa
Inka 11.5.2014 at 7.43

Niinpä!<3

Vastaa
Laura 11.5.2014 at 2.53

Olipahan kiva ilta, mahtava lähtölaukaus unettomalle yölle ja siitä seuranneeseen väsähtäneeseen harhailuun Helsinki-Vantaalla aamuyön puolella :D Nauttikaahan Malagan auringosta. Syksyllä nähdään taas!

Vastaa
Inka 11.5.2014 at 7.43

Voi ei, voin vaan kuvitella millaista sulla oli siellä lentokentällä.. Toivottavasti oot päässy turvallisesti perille. Pitää lukea ahkerasti sun kuulumisia blogista, toivottavasti ehdit päivittää! :)

Vastaa
Mari 11.5.2014 at 12.24

Oli ihana ilta teiän kanssa! <3 Ja tosiaan kiitokset vielä Rantapallolle tilakäytöstä. Huippua Malagan reissua, innolla oottelen sun blogiraporttia Espanjasta!

Vastaa
Inka 11.5.2014 at 15.56

Kiitti Mari, toivottavasti nähään nyt vielä tulevalla viikolla niin saadaan sun hommat kuntoon! :)

Vastaa
Laura R. 12.5.2014 at 12.43

Mä en kestä miten ihania kuvia! Voikun joskus pääsis itekin messiin näihin miitteihin :) Ps. Terkkuja Signature at MGM Grandista! TOIMII! :D

Vastaa
Inka 12.5.2014 at 21.18

Aa niin siistiä että oot seillä!! Ja vielä siistimpää että tykkäät. Ja tuut sitte ens kerralla! :)

Vastaa
Sanna 12.5.2014 at 13.11

hihhhh :) Mulla oli niin hauska ilta, että kiitos teille kaikille uusille ja jo tutuille kanssablogaajille <3 Nähdään taas pian toivottavasti kaikki!

Vastaa
Inka 12.5.2014 at 21.17

Oli kyllä niin kivaa! Ja ihan varmasti nähhään taas porukalla ja pian! :)

Vastaa

Jätä Kommentti