Pallontallaajat.net
Valikko

Farewell-juhlat ison Amerikan tyyliin

Kirjoittanut Inka 18.5.2014

Tiiättekö miltä tuntuu hyvästellä ystävä suurelle matkalle, kun ei oikeastaan edes tiedä, tuleeko se takaisin? Mää tiedän nyt, sillä eilen vietettiin suurieleisesti meidän pienen Amerikka-kerhon jäsenen ja mun ihanan työkaverin Marian läksiäisiä. Mimmi on lähdössä suurelle matkalle, josta ei ole takeita, että se tulee koskaan takaisin. Ilta suunniteltiin tietysti jenkkihenkeen, eikä Surprise!-huudoilta tai suunnitelluilta dramaattisilta sisääntuloilta vältytty.

Oon aina ollut sitä mieltä että sitä voi sanoa kotiutuneensa jonnekin vasta sitten, kun paikkakunnalla on ihmisiä jotka kutsuvat kotiinsa. Viimeistään eilinen todisti sen, että meillä ei oo täällä yhtään mitään hätää. Sannan upea koti oli eeppisen sijaintisa vuoksi luontava paikka läksäreille, ja olin niin iloinen, että meidätkin kutsuttiin mukaan.

_DSF6139 _DSF6152 _DSF6093 läksärit2

Paikalla oli kasa upeita mimmejä ja mahtavia miehiä, joita kaikkia yhdisti rakkaus jenkkimatkailua kohtaan (tai niitä miehiä rakkaus jenkkihulluun vaimoon). Amerikan lisäksi huomion keskipisteenä oli eilen tietysti Maria, joka todennäköisesti ja toivottavasti suuntaa suuren matkansa aikana myös tuonne unelmien mantereelle.

Ilta piti sisällään paitsi loistavaa seuraa, myös mahtavaa ruokaa. Suunniteltiin kekkereitä porukalla, ja päädyttiin tarjoilemaan jenkkihenkinen burgerimenu. Sannan luo kun astuttiin, tuoksui kämpässä aivan In-N-Outilta, kuten Kea asian ilmaisi. Protein style burger kädessä ei voinut muuta kuin olla samaa mieltä ja santsata.

Lisäksi tarjolla on autenttista amerikkalaista lemonadea, superhyviä cupcakeseja ja muita jenkkiherkkuja. Oli hassua, miten tuon kalliolaisen olohuoneen tunnelma oli just sitä, mitä haaveissa jenkkilässäkin on.

läksärit6 _DSF6097 läksärit4_DSF6163 _DSF6226

Ilta sujui niin leppoisasti kuin ystävien ympäröimänä voi. Telsusta tuli asiaankuuluvasti UFC:tä ja jutut kiersi pääasiassa menneiden, tulevien, ja unelmalistalla olevien jenkkireissuhaaveiden ympärillä, ja se jos mikä passas.

Kotona mulle on pienestä pitäen opetettu, että mikään juhla ei ole liian pieni ansaitakseen kunnon rekvisiittaa ja koristeltuja skumppalaseja, ja olin niin onnellinen tajutessani, että sama setti on näillä ihmisillä. Juhla tuntuu heti paljon juhlavammalta teemaväritykseen mätsäävillä paperipilleillä ja koristeellisilla cupcakeilla, jenkkiblogeista tuttua valokuvaseinää unohtamatta. Sen virkaa toimitti tällä kertaa asiaankuuluvasti Kirsin hankkima jenkkilippu, jota juhlakalu oli äärimmäisen hienovaraisesti vinkannut kaipaavansa.

_DSF6176 läksärit5 _DSF6243 läksärit1

Ellei näillä eväillä saa vauhtia lähteä suurelle matkalle, niin ei sitten millään. Huippua reissua Maria, nauti joka hetkestä! Viimeistään eilisen inspiroimana mullakin täytyy nyt perustaa oma säästötili suurta matkaa varten, ja alkaa kartuttaa matkakassaa heti, kun häät on purkissa. Mikään ei rohkaise toteuttamaan unelmiaan niin paljon kuin se, kun näkee miten vieressä ihmiset sen tekee.

Eng: Yesterday we celebrated a friend who was brave enough to quit her day job and follow her dreams, buy a one way ticket and leave.

Lisää tästä aiheesta

12 Kommenttia

Veera Papinoja 18.5.2014 at 12.43

Näyttääpä niin hauskoilta kemuilta! Hurja seikkailu pienellä Marialla <3

Vastaa
Inka 18.5.2014 at 19.46

No niinpä, ihan mahtavaa!

Vastaa
Heidi / Auringon alla 18.5.2014 at 12.49

Nam, herkullisen näköiset bileet teillä! Ja jos kotona tuoksuu In-n-Outille, niin ei voi olla muuta kuin hyvää ruokaa tarjolla :) Silloin kun mä lähdin aikoinaan Jenkkeihin kesävaihtoon, piti mun kaverit mulle amerikkalaiset ylläribileet :)

Vastaa
Inka 18.5.2014 at 19.45

No elä muuta sano, In-N-Out on kyllä jotain niin siistiä. Ja eikä, ihan mahtavaa!! :)

Vastaa
Kea 18.5.2014 at 13.19

Oli ihana ilta, tuntui jopa ihan haikealta kotiin lähtiessä. Aika vaan sujahti ohi kun oli niin hauskaa…

Monia muita Amerikka-teemaisia iltoja odotellessa! Ja sullekin hyvää matkaa “Malib…” eiku Málagaan!

Vastaa
Inka 18.5.2014 at 19.45

Haha, mitä näitä nyt on, malibu malaga. :D Oli kyllä ihan superia, ja en kestä sitä sun taksitarinaa!

Vastaa
Sanna 18.5.2014 at 19.34

Kiitos Inka teille! Ihanaa että pääsitte myös mukaan, huippua! Ja kiitos kauniista sanoista. Oli kyllä niin hauska ilta, että ei mitään rajaa! :D Lisää näitä, mutta ei välttämättä läksiäisten merkeissä…

*Kea: sun nycci-taksi-hetki oli ihan priceless.*

Vastaa
Inka 18.5.2014 at 19.45

No nimenomaan, lisää, mutta ei läksäreitä. En kestä ku just tultiin tänne ja heti kättelyssä oli läksäreitä..

Mutta iso kiitos sulle, oli ihana käydä teillä!

Vastaa
Ulla Alakangas 19.5.2014 at 14.20

Vitsi mitä juhlaa, että tällaisista ikimuistoisista illoista saa herkutella vielä jälkikäteen blogienki kautta. <3 Tää oli niin ihana postaus! Sun kuvat on niin nättejä, ihanat värit!

Yhdyn teidän muiden sanoihin, ei läksäreitä mutta vastaavia juhlia – yes please! Anytime!

Ihanaa Malagaa! Innolla odotan kuulumisia sielä :)

Vastaa
Inka 20.5.2014 at 7.36

Ihana Ulla, kiitti!

Vastaa
Pingviinimatkalaiset 19.5.2014 at 23.48

Oli kyllä niin mukavat pippalot ja vielä parempi, jos ilta sai teidätkin taas vähän vakuuttuneemmaksi siitä, että täällä on hyvä olla ;) Ihkuja kuvia, ihanista ihmisistä! Kiitos <3

Vastaa
Inka 20.5.2014 at 7.36

Oli kyllä ihan mahtavaa, nähhäänpä pian taas tällä porsulla! Ootte niin huippuja! <3

Vastaa

Jätä Kommentti