Pallontallaajat.net
Valikko

Kyyhkyläiset kameran edessä – mun eka kihlakuvaus

Kirjoittanut Inka 2.6.2014

Ihmisten kuvaaminen on mulle ehkä jopa rakkaampaa kuin maisemien tallentaminen. Rakastan sitä hetkeä, kun kameralle saa napattua hetken, kun ihminen on kauneimmillaan, onnellisimmillaan tai muuten vaan tunteikkaalla tuulella.

Erityistä ihmisten kuvaamisesta tekee myös se, että pääsen tekemään sitä hemmetin harvoin, sillä kovin monella ei oo sitä kaivattua kärsivällisyyttä fiilistellä kameran edessä ja yrittää olla mahdollisimman luonnollisesti. Sen takia oonkin aina enemmän kuin innoissani, kun saan huijattua jonkun mun kameran eteen. Tällä kertaa kuvaussessio oli vielä äärimmäisen erityinen, sillä pääsin nappaamaan pikkuveljeni ja tämän tyttöystävän kihlakuvat!

veerajatopi2 veerajatopi3 IMG_3710 veerajatopi1

Kaksikko on ollut yhdessä nelisen vuotta, ja jo viime kesänä kinuin, että suostuisiko ne tulemaan hempeilemään mun kameran eteen. Topi ei aivan ajatuksesta innostunut, joten juttu unohtui. Onneksi meidän perheessä ei sanota ei kihlakuville, ja reilu viikko sitten vieraillessani Oulussa juurikin kihlajaisjuhlissa käytettiin sunnuntai valokuvaamiseen, vaikka kotikaupungin kehno kesäkeli meinasikin kirjaimellisesti vesittää suunnitelmat.

Armas veljeni kosi oikein perinteisesti: ensin lupa morsiamen isältä ja sen jälkeen maailman romanttisimmaksi rankattu sviitti varaukseen. Soittipa se vielä tulevan vaimonsa työpaikalle ja järjesti sille päivän vapaaksi ja ilmoitti nohevasti että et nää mihinkään töihin lähe ko mökille. Ja mökillä sitten ilmoitti että ei me tänne jäädä yöksi vaan mennään sviittiin, joka sijaitsee tunturin laella ja mistä näkee tähtitaivaan sängyltä! Ei tainnut tarvita pitkään miettiä vastausta siinä vaiheessa, kun polvi oli maassa ja elämän tärkein kysymys esitettynä..

veerajatopi4 IMG_3810 veerajatopi5

Hauskinta tässä on se, että veljeni nappasi tyttöystäväkseen siskonsa kaiman. Tulevan avioliiton ja sitä seuraavan nimenvaihdoksen myötä meidän perheessä onkin sitten kaksi mimmiä, joilla on sama etu- ja sukunimi. Onneksi ehin ite pois alta!

Vaikka tämä kuvaus ei ollu mitenkään toissijainen, toimi se myös mahtavana treeninä loppukesän haastetta varten. Mulla on nimittäin tarkoituksena napata ystäväni hääpotretit elokuussa! Onneksi kaksikko käy hankkimassa backupit studiossa, joten ei tartte ihan hirviänä vetää siitä ressiä.

Rakkautta kaikille! <3

Eng: This is my happy brother and his beautiful fiancée.

Lisää tästä aiheesta

16 Kommenttia

Mari 3.6.2014 at 0.27

Ihanan kesäisen romanttisia kihlakuvia, ja huippu tapa kosia sviitissä tunturin laella tähtitaivaan alla! Saapiko udella, mikä hotelli oli kyseessä? Mulla tuli jotenkin ekana mieleen Iso-Syötteen Kotkanpesä….? :)

Vastaa
Inka 5.6.2014 at 22.38

Haha, sulla on kyllä kulmakunnan terävimmät silimät! :D

Vastaa
Ulla 3.6.2014 at 9.15

Wau, sää oot aivan todella taitava kuvaaja! Aivan upeita kuvia! Ja tosi kaunis pari <3

Ja tuo nimihomma on kyllä hauska, heh! En muista kuulleeni moisesta aikaisemmin, aina pointsit hauskoista nimikomboista! Terveisin Vähä- ja Alakangas ;)

Vastaa
Inka 5.6.2014 at 22.39

Kiitti Ulla! <3 Ja joo, tuo on aika hauska, en ehkä kestä! Ja tuo teidän kombokin on kyllä aika ylivertainen! :DD

Vastaa
Heli 4.6.2014 at 23.53

Superhienoja kuvia!

Vastaa
Inka 5.6.2014 at 22.40

Kiitti Heli! :)

Vastaa
Satu VW / Destination Unknown 5.6.2014 at 0.03

Ihania kuvia Inka, ja vau miten romanttinen kosinta…!

Vastaa
Inka 5.6.2014 at 22.43

Kiitti Satu, ja tuo oli kyllä ihan super. En kestä miten lällyilijä mun veli onkaan! :D

Vastaa
Laura 5.6.2014 at 0.23

Tosi kivoja, etenkin tykkään noista vikoista! Ihan uskomaton tuo nimisattuma, en ole ikinä tuollaisesta kuullutkaan :D

Vastaa
Inka 5.6.2014 at 22.43

Kiitti Laura! Ja älä muuta sano, ihan hullu juttu! Parasta on se että tuon tulevan morsion äidillä on ollu muinoin ihan sama keissi! :D

Vastaa
Jenni 5.6.2014 at 5.11

ihana mää vollaan täällä (pistän jonku ikuisen äiti-hormoonitasopainon piikkiin)!! Ihania kuvia Inka! Ja musta kälysi? näyttää tosi paljon sulta, jos mennä sun siskosta haha :) ja vau oli kyllä pikkaen romanttinen kosinta :)

Vastaa
Inka 5.6.2014 at 22.45

Ihana Jenni! :DDD Haha! Määki täällä häähöyryissä märsään joka toinen hetki, että samassa tilanteessa ollaan. Ja enpä oo aatellu että oltais saman näkösiä, aika jännä! Tosin en oo omasta mielestä edes oman siskon kans saman näkönen, joten ehkä en oo kauheen hyvä arvioimaan…

Vastaa
Heidi / Auringon alla 5.6.2014 at 13.25

Awww miten romanttista! Ja kuvat on hienoja :) Meidän hääkuvat ottaa mun pikkusisko, tosin se ei vielä tiedä sitä, heh, pitäis ehkä kysyä jo piakkoin…

Vastaa
Inka 5.6.2014 at 22.46

Haha, just hyvä suunnitelma, ei kato ehi sitte turhaa ressata! Toivottavasti päästään lukemaan teidän hääpostauksia!

Vastaa
Anu Johanna 8.6.2014 at 11.53

Ihanan onnellisia kuvia! Ihastuin varsinkin, kun huomasin, että tulevalla morsiamella oli kumpparit jalassa. :)

Vastaa
Inka 8.6.2014 at 13.30

Haha, se olikin aika sattuma, sillä oli nimittäin korkkarit mukana mutta mukavuus vei onneksi voiton, ja hyvä niin. :)

Vastaa

Jätä Kommentti