Pallontallaajat.net
Valikko

Antequeran kaduilla

Kirjoittanut Inka 7.6.2014

Antequera jäi mieleen supersuloisena pikkukaupunkina, minne matkustaisin todella mieluusti uudelleen. Paikka oli just täydellinen rennolle reissulle, missä vaan hengaillaan rauhassa paikoillaan ja nautitaan ympäröivästä kulttuurista. Sillä en kuitenkaan tarkoita sitä, että kaupungissa ei olis mitään tekemistä, vaan päinvastoin just sitä, että näkemistä riittää ja sitä voi ihastella ihan rauhassa, sillä maisemilla ei onneksi oo mihinkään koskaan kiire.

Vielä ei palata Antequeran maisemiin, vaikka niistä on kuvia vaikka millä mitalla, sillä tällä hetkellä halusin fiilistellä noita suloisia pieniä espanjalaisia mukulakivikatuja.

_DSF6435 _DSF6445 _DSF6462 _DSF6463

Meidän hotelli sijaitsi mukavasti niin, että keskustaan päästäkseen tuli kulkea supervihreän puiston läpi. Koko reissun aikataulu oli supertiukka, mutta onneksi jotku siirtymiset oli suunniteltu jalan, niin päästiin näkemään vähän muutakin kuin pelkästään niitä juttuja, mitä matkanjärjestäjä meidän halusi näkevän.

Parasta antia reissuilla on mun mielestä päästä juuri ihmettelemään paikallista elämänmenoa talsimalla teillä. Vaikka meillä oli ihan hillitön kiire ja opas huokaili joka ikinen kerta supersyvään kun joku pysähtyi ottamaan kuvaa, ehdin silti saada ihan mukavan käsityksen tuosta pikkukaupungista ja sen meiningistä. Ainakin tuona iltana oli tosi rauhallista, ja paikalliset oli kerääntyneet pubeihin kattomaan telsua ja ryystämään kaljaa, eli meininki oli sama kuin ihan missä tahansa suomalaisessa kaupungissa.

_DSF6466 _DSF6470 _DSF6556

Se, mikä taas erosi kotikulmien maisemista oli mielenkiintoiset tekstuurit joita tuntui olevan joka nurkalla. Tai ehkä niihin ei vaan kiinnitä huomiota kotioloissa? Niin tai näin, on nimenomaan Etelä-Eurooppa semmoinen alue, missä mun mielestä on eniten kiinnitetty huomiota asioihin, joihin silmä tarttuu. Kuten nyt vaikka hauskoihin muureihin tai koristeellisiin katukyltteihin. Tosin mukulakivikatuja en ymmärrä nyt enkä koskaan, mutta niitähän riittää myös kotihuudeilla.

Eng: Just admiring the beautiful textures found in the streets of Antequera, Spain.

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti