Pallontallaajat.net
Valikko

Erilainen reissustartti Vantaan puolella

Kirjoittanut Inka 8.6.2014

Kun alkuvuodesta napattiin lennot Norjaan, ei tajuttu piheyspäissämme juuri katella lentojen lähtöaikoja. Tai katottiinhan me tietty, mutta kuten aina lippuja ostaessa, muutaman kympin säästö sillä että lentää superaikaisin aamusta tuntuu aina hyvältä idealta. Toista se on sitten, kun matka alkaa lähestyä ja samalla oivaltaa, että reissuaamuna on noustava ylös ja lähdettävä liikkeelle reilusti ennen sian pieremää. Niin, meillä oli tosiaan aamuseiskalta lähtevä lento Helsingistä Norjaan. Eipä se tietenkään mikään tappoaikainen ole, mutta sen verran aikainen kuitenkin, että vaatii pieniä toimenpiteitä. Sen sijaan että napattiin yöbussi Helsinki-Vantaalle, otettiinkin bussi Vantaalle jo edellisenä iltana, lentokentän sijaan suuntana oli hotelli Flamingo.

_DSF7274 _DSF7304

Päästiin nimittäin Kean, Millan ja Juuson kanssa yöpymään Flamingossa yö ennen reissua blogiyhteistyön tiimoilta. Tosin meidän aikataululla hotellihemmottelu meni hivenen harakoille, sillä Karim oli tuona päivänä pääsykokeessa, ja palasi Helsinkiin vasta iltaysiltä. Suunnattiin siitä suoraan Vantaalle, ja oltiin hotellilla puoli kymmenen korvilla.

Siinä ei enää paljoa lähdetty fiilistelemään kylpylään saati ihmetelty kyljessä olevaa ostoskeskusta. Vähän ehdittiin kuitenkin kilistellä tulevalle reissulle ja nautiskella siitä reissua edeltävästä kutkuttavasta tunteesta, ennen kuin oli pakko paiskata pää hotellin paksuun tyynyyn. Ehdittiin toki illan aikana saada taatusti sekä Karim että Juuso katumapäälle siitä, että ikinä suostuivat lähtemään yhtään millekään reissulle kälättäjäkerholaisten kanssa. :D

flamingo reissuporsu _DSF7315

Aikaisen aamulähdön vuoksi missattiin hotellin aamiaisbuffa, ja se jos mikä harmittaa! Odotettiin Ullan mainitsemaa suklaaputousta kuin kuuta nousevaa, ja pettymys oli karvas kun tajuttiin, että lento lähtee ihan liian aikaisin.

Aivan ilman aamiaista ei kuitenkaan jääty, sillä koska hotelli sijaitsee kivenheiton päässä lentokentästä, on useimmilla asiakkailla lähtö ennen varsinaisen aamiaisen alkamista. Sen vuoksi tarjolla on myös superaikainen aamiainen, joka on tosin äärimmäisen riisuttu versio runsaasta buffetista, mutta sentään jotain. Tuona aamuna tarjolla oli voileipiä, päärynää ja minidonitseja, eli jonkinlaisen startin reissupäivään saa vaikka lento lähtisi aamuyöllä.

Sen verran pahasti jäi suklaaputouksen missaaminen harmittamaan, että on pakko ottaa revanssi. Nään jo itteni kuolaamassa sen putouksen vieressä dippaamassa hedelmiä, joten se on pakko päästä toteuttamaan ja pian! Löytyykö omakohtaista kokemusta suklaaputouksesta? Tai hotellin buukkaamisesta aikaisen lennon vuoksi?

Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Flamingon kanssa.

Eng: Before our trip to Norway, we stayed in hotel Flamingo Vantaa next to the airport. Combined with an early flight, this was a great idea.

Lisää tästä aiheesta

8 Kommenttia

Laura 8.6.2014 at 20.16

Ai että löytyykö kokemusta suklaaputouksesta? Kolin hotellilla otin varmaan puoli kulhollista ja, as we know, ahneelle ei käy hyvin. Olihan se ihanaa, mutta niin makeaa, että lopulta yli puolet jäi syömättä. Odotahan vaan kun saan loput Koli-postaukset ulos, lupaan että niissä on kuvia putouksesta ;)

Mut ei yhtään hassumpi idea tuo Flamingo-yö! Mua myös sen kylpylä kiinnostaisi käydä joskus testaamassa.

Vastaa
Inka 8.6.2014 at 20.28

Haha! Ihan mahtavaa Laura, en malta odottaa sun postausta! :D

Vastaa
Pingviinimatkalaiset 9.6.2014 at 6.57

Hei mikäs meitä estää menemästä päiväretkelle Vantaalle! Hurautetaan sinne, ostetaan pelkkä hotellin aamiainen ja testataan mahat pulleina kylpylä :D -Milla

Vastaa
Inka 9.6.2014 at 17.02

Ei vitsi miten hyvä idea, kannatetaan! :D

Vastaa
Ulla 9.6.2014 at 11.19

No voi ei tuolle suklaaputouksen puuttumiselle! Sietämätön epäkohta, te oisitte niin ansainnu upottautua sinne valuvaan suklaaseen, koska ootte niin hekumoineet siitä.

Vastaa
Inka 9.6.2014 at 17.03

Juuri näin, juuri noilla sun sanoilla. Elämä on pilalla nyt!

Vastaa
Laura 9.6.2014 at 12.25

Tuo suklaaputous kuulostaa kyllä niin huikealta, että seuraavan kerran kenttähotellia tarvitessani taidan napata yöpaikan Flamingosta ja tsekata tuon herkullisen kuuloisen aamupalan! Tosin täytyy ilmeisesti muistaa pitää huolta siitä, ettei aamulento tosiaan lähde liian aikaisin… ;)

Mä yövyin huhtikuun alussa Holiday Innissä, kun oli samanlainen aikainen aamulähtö Oslon koneelle. Siellä ehdittiin onneksi saada melkein täysi aamiaisbuffa lämpimiä ruokia lukuunottamatta ja masu pullollaan olikin sitten hyvä raahautua kentälle ja koneeseen! Ekaksi tosin meinasin pihistellä ja jättää hotellin varaamatta (“kyllähän sitä kentälläkin voi nukkua yhden yön”), mutta loppujen lopuksi matkanteko venähti niin pitkäksi, että edes muutaman tunnin kunnolliset unet ja hyvä aamiainen osoittautuivat kyllä korvaamattomiksi! :)

Vastaa
Inka 9.6.2014 at 17.04

Jes, voit sitten tulla kertomaan, millainen se suklaaputous oli. Ja onnea hyvästä valinnasta, mää olisin taatusti menny nuukailunoorana vaan lentokentän lattialle nukkumaan ja nähny unta hotelliaamiaisesta..

Vastaa

Jätä Kommentti