Pallontallaajat.net
Valikko

Ensimetrit Rondanen kansallispuistossa

Kirjoittanut Inka 9.6.2014

Ei oltu päästy vielä edes perille Rondanen kansallispuiston parkkipaikalle, kun koko auto oli täynnä ihastelun kiljahduksia. Ennen auton parkkeeraamista pysähdeltiin monta kertaa, sillä maisemista piti saada kuvia jo ennen kuin oltiin ulos autosta. Se jos mikä kertoo kaiken oleellisen maisemista: ei vaan voi odottaa, että näkee lisää.

Upeita maisemia tuli vastaan niin paljon, että päätin jakaa meidän Rondanen seikkailun useampaan postaukseen. Ihan vaan sen vuoksi, että jokainen upea maisema sais arvoisensa huomion, sillä noita ei nyt vaan voi niputtaa.

Lähdetään liikkeelle siitä mistä mekin, eli parkkipaikalta!

_DSF7778 _DSF7782 rondane1 _DSF7790

Käsittämättömän upean sinistä taivasta, lumen peittämiä vuorenhuippuja ja supersuloisia vuoristomökkejä sekä melkoisen karua kasvustoa oli edessä silmänkantamattomiin. Siinä vaiheessa ei voinut muuta kuin iloita siitä, että me oltiin ensimmäisessä autolastillisessa joka tuotiin parkkipaikalta minivaelluksen lähtöpisteeseen, sillä sillä aikaa kun Kea nouti muuta porukkaa alhaalta ylös Europcarilta saadulla Onni-Kalella, saatiin me Millan ja Karimin kanssa ihmetellä ympärillä olevia maisemia oikein olan takaa ja kaksin käsin.

_DSF7805 rondane3 _DSF7829 rondane2

Enpä pannut pahakseni tuota parkkipaikalla odottamista, sillä kieltämättä noita maisemia olisi voinut tiirailla niin linssin läpi kuin ilmankin loppumattomiin. Jo vaellusreissun alussa ja edellispäivän maisemailotulituksen jälkeen oli pakko fiilistellä, miten mahtavia paikkoja Sadun onnistui meille Norjasta näyttää noinkin lyhyen visiitin aikana.

Lopulta loppukööri kurvasi paikalle ja aloitettiin pienimuotoinen vaellus. Mulla ei oo mitään hajua siitä miten pitkään lopulta käveltiin, ei varmaan kovin montaa kilometriä, mutta maisemat oli sitä luokkaa, että olisin poistunut aivan tyytyväisenä jo parkkipaikalta takaisin alas, sillä sekin olis jo riittänyt, kun en tiennyt mitä tuleman piti.

rondane4 _DSF7832 rondane5 _DSF7884 rondane6

Voitte uskoa, että jos jo parkkipaikalla maisemat oli sitä luokkaa että haavi ei meinannut millään pysyä kiinni, oli edessä semmoista ilotulitusta, että ei paremmasta väliä. Palataan niihin kuitenkin myöhemmin, sillä tässäkin lienee jo näkymiä kerrakseen.

Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Europcarin kanssa.

Eng: Rondane national park in Norway offered a bunch of views.

Lisää tästä aiheesta

6 Kommenttia

Pingviinimatkalaiset 9.6.2014 at 22.46

Hyvin kuvattu tuo fiilis parkkipaikalta! Ihanaa miten sitä odottaa näitä teidän muiden postauksia ihan intona vaikka tietää suurinpiirtein ainakin mitä niistä sisällöllisesti löytyy :D Täytyy tällä päässä hieman ottaa ryhtiliikettä tällä viikolla!

Vastaa
Inka 10.6.2014 at 18.32

No elä muuta sano, mää niin ootan teijän postauksia!!! :)

Vastaa
Osku 9.6.2014 at 23.55

Hienoja kuvia vähän mukavemmat maisemat kuin jonkun lähiökorttelin parkkipaikalta : ) Minkälaista kameraa muuten käytät ? Anteeksi jos oot sen jossain aikisemmassa kirjoituksessa maininnut kun en ple lukenut kuin vasta jonkun verran blogiasi :)

Vastaa
Inka 10.6.2014 at 18.33

Kiitti! Mulla on ollut nyt pari vuotta käytössä Fujifilmin Finepix x100, ihan kelepo peli. :)

Vastaa
Satu VW / Destination Unknown 30.6.2014 at 12.07

Muistelin että olisin tätä jo kommentoinut mutta eipä kait sitten, jotenkin ihan haikeana lueskelen näitä teidän Norja postauksia nyt kun mies on taas töissä ja kökötän yksin kotona. No, onneksi ovat blogit, kuvat ja tulevat reissut mitä voi fiilistellä! :)

Vastaa
Inka 30.6.2014 at 16.50

Voi vitsi, määki on lukenu noita ihan hullun haikein fiiliksin! Tuntuu että siitä reissusta on ihan sika kauan aikaa jo, vaikka ei oo ko vasta kuukausi.

Vastaa

Jätä Kommentti