Pallontallaajat.net
Valikko

Suppailusunnuntai ja positiivisuushaaste

Kirjoittanut Inka 10.6.2014

Pallontallaajabloggaajakaverini Tämä matka -blogin Anna heitti mua hiljattain positiivisuushaasteella. Koska aurinkoa ja kukkasia ei oo maailmassa koskaan liikaa, oli siihen tietysti tartuttava.

Anna nosti myös esille mielenkiintoisen pointin siitä, miten lukijat monesti saattavat toivoa, että matkabloggaajat toisivat reissujorinoidensa lomassa esille myös omaa persoonaansa eikä pelkästään niitä hengästyttävän upeita maisemia. Noh, tässä blogissa sitä ongelmaa ei ole, sillä meikäläinen rönsyilee millon minnekin, kuten tiedätte. Nyt on kuitenkin oivallinen hetki kysyä just sun mielipidettä siitä, kaipaisitko archie gone lebanoniin vähän vähemmän perusjorinaa, eli pitäisikö pysyä tiukemmin matkailuteemassa? Nimim. sata hääpostausta luvassa ens kuussa!

Mutta siirrytääs sitten itse asiaan, eli tässä tulee viisi positiivista asiaa viime sunnuntailta.

_DSF8458 sunnuntai4 _DSF8469

1. Itsensä ylittäminen
Kuten tiedätte, olen toivoton nynnerö. Kaikkein eniten tässä maailmassa pelkään vettä ja korkeita paikkoja. Vesipelko on sinällään omituinen, sillä osaan toki uida jotenkuten, mutta erityisesti syvät vedet saa meikäläisen polvet tutisemaan. Siihen kun lisätään vielä se mahdollisuus, että pinnan alla polskii kala, niin auta armias alkaa pelottaa. Sunnuntaina suuntasin muina naisina kuitenkin paitsi suppailemaan (stand up paddle, kyllähän te tän trendilajin tiedätte ainakin torinrannasta jos ette muualta), myös melomaan. Molemmissa oltiin tosi lähellä vettä, eikä mua edes pelottanu ihan hirviästi. Kuvaa ei valitettavasti ole, mutta tässä näette muita hurjia rohkelikkoja.

sunnuntai3 _DSF8438 _DSF8441 _DSF8447

2. Slackline
Tasapainoharjoittelu on parasta mitä tiiän, ja slackline on siihen varsin oiva vehe. Kokeilin sitä ensimmäistä kertaa pari vuotta sitten Portugalissa ja nyt pääsin testaamaan uudelleen. Ei mennyt ihan yhtä helposti kuin viimeksi muutaman päivän reenaamisen jälkeen, ja linnunkakalla täytetyllä pihamaalla avojaloin tasapainoilu alkoi nopeasti tuntua aika vastenmieliseltä. Siitä huolimatta se lyhyt hetki kun pääsin tasapainoilemaan, oli mahtava.

3. Riippumatot
Kukapa ei rakastaisi riippumattoja? Meillä oli lapsena riippumatto kotitalon etupihalla, ja se oli aina kesäisin paras paikka lukea Aku Ankkaa tai jotain muuta vastaavaa mahtavaa viihdettä. Sunnuntaina pääsin hetkeksi makoilemaan vähän vajavaisessa auringonpaisteessa, ja se hetki oli vallan mainio. Samalla ihastelin siellä riippumaton pohjalla maatessani ohilipuvia suppailijoita ja melojia, hyvältä näytti sekin meno!

sunnuntai5

4. Kukat
Koko Helsinki on täydessä kukassaan tällä hetkellä, ja se piristää katsoipa melkein minne tahansa. Erityisen ihania on nuo vaaleanpunaisen ja liilan sävyt, mutta kyllä ne valkoisetkin hymyilyttää. Parasta on kävellä kukkasten ohi Karimin kanssa, sillä sen on pakko aina pysähtyä haistelemaan kukkasten tuoksua. Mää en valitettavasti voi, sillä mulla on vähän traumoja yllättävistä allergiareaktioista vuosien takaa.

5. Maailman paras poikakaveri
Ei kai tarvi selitellä enempää, kattokaa nyt tuota kuvvaa! :D

Sunnuntaina vierailtiin siis Twenty Knotsin järjestämässä tasting-sessiossa, missä pääsi paitsi kokeilemaan suppailua, melontaa ja windsurfingia (ei tuullu niin jätettiin välistä), myös loikoilemaan riippumatossa ja tasapainoilemaan slacklinella. Kaikki ihan ilmaiseksi, ja aikaisina matoina vielä ilman jonottamista.

Eng: Five happy things about last Sunday: 1. Getting out of my comfort zone by stand up paddling and kayaking. 2. Balancing on a slackline. 3. Relaxing in a hammock. 4. Admiring the beauty of the blooming flowers. 5. My boyfriend, no explanations needed.

Lisää tästä aiheesta

20 Kommenttia

Laura R. 10.6.2014 at 20.14

Ihana positiivisuuspläjäys! <3 Vaikka etsä kyllä ihmisenä muutenkaan ole nagatiivista nähnytkään! ^_^ Voihan vitalis kun nyt harmittaa, että olin sunnuntaina yksinkertaisesti niiden polttareiden jäljiltä niin väsynyt, etten päässy paikalle! Näyttää olleen ihan paras päivä!

Vastaa
Inka 11.6.2014 at 22.35

Haha, meikä on oikea negamörkö. :D Oli kyllä ihan mahtavaa, ja myöhemmin oli varmana vielä siistimpää kun are alko paistaa, mutta kyllä se meille kelepas tuollaisenaankin! :)

Vastaa
Anna Koskela 10.6.2014 at 22.04

Voi, nyt tuli ikävä omaa riippumattoa. Mulla on ollut niitä useita, mutta aina jossain muutossa hävinnyt. Pitääpä laittaa ostoslistalle ja siitä saada aasinsilta mennä hankkimaan sellainen ihan aito. Missäs niitä tehtiinkään ….:)

Vastaa
Inka 11.6.2014 at 22.34

Äkkiä lentoliput Etelä-Amerikkaan ja hakemaan riippumattoa! (En oikeesti ihmettelis jos olisit jo menossa. :D)

Vastaa
Ninni 10.6.2014 at 22.12

Ai kuin kivoja riippumattokuvia. J lupasi virittää mulle riippiksen parvekkeelle, oujjee ;)
Mä toivon matkapostauksia, mutta lisäksi kyllä myös sellaisia arkijuttuja ja myös niitä hääjuttuloita ootan aivan innoissani, jos niistä vaikka saisi jotain vinkkejä tulevaisuuden varalle ;)

Vastaa
Inka 11.6.2014 at 22.34

Uijui, riippumatto parvekkeelta kuulostaa täydelliseltä! Meillä oli Oulun kodissa riipputuoli, ja se oli jo ihan huippu myös. :) Haha, vinkkejä kyllä irtoaa! ;D

Vastaa
Elina / Narulelu maailmalla 11.6.2014 at 5.00

Mulle uppoaa matka- ja arkijutut ym. sopivassa kombinaatiossa. Sellaisia matkablogeja, joissa ei pahemmin tule mitään esiin kirjoittajan persoonallisuudesta, en niin välitä lukea. On kiva päästä vähän kärryille siitä millainen tyyppi siellä blogin toisessa päässä on :) Tärkeintä kuitenkin olisi, että jokainen kirjoittaa sellaisista asioista ja sellaisessa muodossa kuin mistä itse tykkää.

Vastaa
Inka 11.6.2014 at 22.32

Jee, ihan mahtava juttu. Ja oon kyllä niin samoilla linjoilla, kiva tietää kenen juttuja lukee. :)

Vastaa
amamba 11.6.2014 at 9.14

Arki- ja hääjuttuja lisää! :)

Vastaa
Inka 11.6.2014 at 22.32

Jee!! :)

Vastaa
Tiina, Kinttupolulla 11.6.2014 at 11.10

Mukavia aktiviteetteja…varsinkin riippumatossa löhöily ;) Ei vaan tuota Suppaamista ois kiva päästä joskus testailemaan ja windsurfing vasta mahtavaa oiskin! Kajakilla onkin tullut jo mentyä Suomen ja Thaimaan vesistöissä :)

Vastaa
Inka 11.6.2014 at 22.32

Haha, riippumatossa löhöily on kyllä parasta aktiviteettia, jos sitä sellaiseksi voi edes kutsua! :D Mutta kelepaa! Oi, kajakki Thaimaassa kuulostaa mahtavalta.

Vastaa
Jenna 11.6.2014 at 11.16

Huippuja aktiviteetteja, hyvän mielen postaus :) Suppaus on niin huisia. Mun tasapainolle tekis myös hyvää tuo slackline. Riippumatossa kelpaa aina kölliä <3

Hääpostauksille peukku! ;)

Vastaa
Inka 11.6.2014 at 22.31

Jee! :)

Vastaa
Annika 11.6.2014 at 18.28

Ihanan kesäisiä Suomi-juttuja ja kuvia!
Mä kans aina haistelen kaikkia kuvia kävelymatkan kesken, vaikka tuntuu nykyään, että harvemmin ne tuoksuu yhtään millekään ja samalla pelkään just jotain allergiareaktiota tai kukassa piilevää mehiläistä :)
Mun mielestä on kiva lukea jotain arkijuttuja ja “hömppää” matkajuttujen välissä. Mua hämää joissain blogeissa kun ei kirjoittajan kuvaa ole missään ja on jotenkin vaikea seurata sellasta blogia, kun ei edes tiedä miltä kirjoittaja näyttää.. vaikkei siis täällä se ole ongelma, mutta kuitenkin :) Ei siis häiritse hääjutut tai muut rönsyily!

Vastaa
Inka 11.6.2014 at 22.31

Jee, kiva kuulla että hömppä kelepaa! :) Ja tuo on munsta niin hauska tuo kukkien haistelu, tuntuu että koskaan ei nää juuri kenenkään tekevän sitä!

Vastaa
Nella Kaukokaipuu 11.6.2014 at 19.01

Ihana postaus, ihana Inka! Harmi, ettei päästy samalle testisessarille, olis nimittäin ollut superhauskaa kuvata GoProlla! Mutta toisella kertaa sitten.

Ja usko pois, oon mäkin nynnerö. Ja släkkis on ihan mahtis tapa harjoitella tasapainoilua! <3

Sait tosi hyvän fiiliksen aikan tällä postauksella. <3 Terkut Italiasta!

Vastaa
Inka 11.6.2014 at 22.30

Kiitti Nella, ihanaa! Ja nynnyt rules! :D

Vastaa
Heidi / Auringon alla 11.6.2014 at 21.24

Siis kalat ON pelottavia! Jaiks! Sekä järvessä, että joessa, että meressä. Mä pelkään kans jossain määrin vettä ja varsinkin sitä kaikkea näkymätöntä mikä odottaa veden alla. Ja kalojen lisäksi pelkään vesikasveja. Ja merihirviöitä. Niitä voi olla myös järvissä, joten parempi olla hieman epäilevä niitäkin kohtaan ;)

Vastaa
Inka 11.6.2014 at 22.30

Jes, ihanaa! Onneksi muutki on yhtä pelokkaita, ja oon ihan samaa mieltä sun kanssa noista merihirviöistä, niiden suhteen on pakko olla vähän epäilevä! :D

Vastaa

Jätä Kommentti