Pallontallaajat.net
Valikko

Meidän hääkutsut

Kirjoittanut Inka 18.6.2014

Jos Save the Date -korttien tekeminen oli supersimppeliä ja ne syntyi käytännössä yhden iltapäivän aikana, ei hääkutsujen tekeminen ollu läheskään niin yksinkertaista. Ensinnäkin niitä piti tehdä paljon, sillä varsinaisten kutsujen oheen lähti vielä hääohje, kartta sekä tietysti englanninkielinen kutsu pariin kuoreen.

Siinä vaiheessa kun rustasin kolmatta kymmenettä hääohjetta käsin ja kirjoitusvirheitä alkoi olla joka toisessa (mikä tarkoitti tietysti koko kortin uudelleen aloittamista), kirosin sen hemmetin älynväläyksen, että kirjoitan kaikki kortit käsin, aika kauas. Siinä vaiheessa oli kuitenkin myöhäistä perääntyä, joten ei auttanut kuin jatkaa kutsujen rustaamista vaikka naama irvessä ja ranne krampissa.

Lopulta ne kuitenkin valmistuivat, ja viime viikolla kiikutettiin hääkutsut postiin. Ilmoittautumisista päätellen kutsut ovat löytäneet tiensä jo perille, joten tässä vaiheessa lienee jo luvallista julkaista kuvat kutsuista myös blogissa:

_DSF8374 kutsut2 _DSF8386

Suurimmalle osalle vieraista lähti siis kolmen kortin kokonaisuus, jossa oli varsinaisen kutsun lisäksi kartta sekä hääohjeet. Kutsukortin tekstin miettiminen aiheutti taas kerrakseen päänvaivaa, sillä omannäköistä tekstiä ei tullut millään vastaan netin syövereissä, joten se täytyi runoilla aivan itse. Ja hyvä niin, sillä niin saatiin kutsu kuulostamaan meiltä eikä muilta.

Sama juttu oli myös käännöksen kanssa, sillä sitä ei tietenkään voinut kääntää aivan suoraan, joten saatiin vähän soveltaa sen kanssa. Näin jälkikäteen voin kyllä sanoa olevani tosi tyytyväinen sekä varaa päivä -korttien että hääkutsujen teksteihin, joten niiden eteen kyllä kannatti nähdä vaivaa!

_DSF8377 _DSF8399 kutsut1_DSF8382 _DSF8401

Seuraavana edessä on todo-listan lyhentämistä aika rivakasti. Juhannus menee toivottavasti tienvarsikylttejä maalaillessa ja muita koristeita viimeistellessä, vaikka niissä riittää varmasti puuhaa vielä pitkälle heinäkuuhun. Onneksi on vielä kuukausi aikaa, ja toivottavasti hääviikolla ehtii vielä vaikka mitä!

Hullua, miten nopeasti se päivä lähestyy!

Eng: These are our wedding invitations.

Lisää tästä aiheesta

10 Kommenttia

Heidi / Auringon alla 18.6.2014 at 18.44

Hienot kutsukortit! Ja huh, käsin kaikki! Mulla loppui mielenkiinto jo ensimmäisen mallikortin jälkeen, vaikka periaatteessa tykkään askarrella. Ja siis en kirjoittanut mitään käsin! Mutta tykkään ehkä enemmän suunnitella noita kuin toteuttaa :D

Vastaa
Inka 19.6.2014 at 15.38

Haha! :D Pääasia on kuitenki se lopputulos eli että saitte kaikki matkaan, mää ehin jo panikoida etten saa noita ikinä valamiiksi ja siinä ei olis paljo auttanu hienot ideat siitä että teen kortit käsin. Onneksi saatiin molemmat valamiiksi, hyvä me! :)

Vastaa
Laura R. 18.6.2014 at 19.06

Ihana kutsut! <3 Iiks, eikä oo enää kauaa häihin! Ois muute kiva ottaa joku fiilistelyilta tässä ennen hoohetkeä! :) Inka, jos mä joskus otan yhen tekstitatuoinnin niin voisitko piirtää sen? Tuo sun kaunokirjoituskäsiala on nimittäin jotain ihan täy-del-lis-tä! <3

Vastaa
Inka 19.6.2014 at 15.36

Oi! Fiilistelyilta olis kyllä ihan bueno, voitas kattoa teidän hääkuvat ja mää voisin varastaa niistä vielä viime hetken ideat! :D

Ja oi että sua! Tietty piirrän jos haluat, sehän olis ihan valtava kunnia!!

Vastaa
Jenni 19.6.2014 at 6.36

OVERACHIEVER!!!!! en käsiä että värkkäsit kutsut käsin!!! Ihanaa juhlapäivä lähestyy ja ihanat noi kutsutki! Toivottavasti loput järjestelyt sujuu hyvin :)

Vastaa
Inka 19.6.2014 at 15.35

Haha! :D Täytyy kyllä puolustuksekseni sanua että niitä piti tehä vaan 30 jokkaista niin ei ollu niin paha! Ja kiitti tsempistä, toivotaan parasta!

Vastaa
Laura 19.6.2014 at 12.51

Aivan mielettömän upeat kutsukortit ootte kyllä saaneet väsättyä, vautsivau! Hurjaa, miten juhlapäivä alkaa kolkutella jo pikkuhiljaa ovella ja miten nopeasti aika onkaan mennyt :) Onnea hääjärjestelyihin!

Vastaa
Inka 19.6.2014 at 15.33

Kiitti Laura! Tää on kyllä ihan hullua, nyt alkaa vasta tajuaan että niin vähän aikaa ja niin paljon hommaa, kääk!

Vastaa
Annika 20.6.2014 at 19.16

Oi miten hienot kutsukortit. Ihan mahtavia käsialan näytteitä :) Tykkään noista väreistä ja kutsujen persoonallisuudesta.

Vastaa
Inka 23.6.2014 at 22.42

Kiitti Annika! Ja voin kertua että tuota käsialaa piti kyllä reenailla kovasti, kun ei kaikki aivan luonnistunu. :)

Vastaa

Jätä Kommentti