Pallontallaajat.net
Valikko

New Yorkin Next Big Thing: Mighty Quinn’s

Kirjoittanut Inka 20.9.2014

Savun tuoksu, ystävällinen palvelu ja ravintolaan todella mainiosti sopiva teollishenkinen sisustus ovat asiakasta vastassa Lower East Siden Mighty Quinn’s -ravintolassa. Me suunnattiin sinne kuola valuen, sillä takana oli superherkullinen kokemus vuotta aikaisemmin Brooklynin Smorgasburg-ruokatapahtumassa, josta jäi jättimäinen nälkä Mighty Quinn’sia kohtaan erityisesti sen vuoksi, että sain tuolloin herkkusämpylästä vain pari puraisua.

mightyquinns1_DSF0845mightyquinns2

Sattumoisin meidän East Villagen kämppä sijaitsi samalla suunnalla pienen ravintolaketjun Lower East Siden ravintolan kanssa, ja siitä tuli hetkessä mun ehdoton suosikki New Yorkin ruokapaikoista. Jep, se oli jopa parempi kuin Shake Shack tai Five Guys. Puljun ravintola oli tilava ja vierailuhetkellä melko tyhjä, eikä meidän tarvinnut jonottaa ollenkaan. Laitettiin Brisket Sandwichit tilaukseen, ja katottiin kun ensimmäinen työntekijä leikkasi lihan siinä meidän naaman edessä, toinen lisäs salaatin ja kolmas otti juomatilaukset ja rahasti. Jokainen tyyppi oli supermukava ja palvelusta jäi tosi hyvä fiilis. Vettäkin sai hanasta MQ:n omista mukeista ja se oli ilmaista.

Kaikissa pöydissä on isot pullot Mighty Quinn’sin omaa bbq-kastiketta (josta en muuten normaalioloissa tykkää aivan yhtään), joka on ihan superherkullista. Koitettiin kovasti hillitä itsemme, mutta lopulta kuorrutettiin kummankin eväkset kastikkeella joka puraisun jälkeen. Yleensä en tosiaan intoile mistään kastikkeista, mutta namms!

Sämpylä maksoi noin seitsemän euroa, ja lihat olis saanu myös naked eli ilman sämpylää. Tässä kombo kuitenkin toimi, joten annoin palaa vatsanpurujenkin uhalla. Brisketin lisäksi tarjolla on myös ribsejä ja muuta possua, muistaakseni myös kanaa. Mutta tilasin ensimmäisellä kerralla brisketin ja se oli niin hyvää, että se piti tilata myös reissun toisella, ja kolmannella kerralla. Neljättä kertaa ei kehattu enää mennä, vaikka olis tehny kyllä mieli.

_DSF0821mightyquinns3_DSF0836_DSF0825_DSF0854

Mighty Quinn’s on toistaiseksi vielä melko pieni, mutta kasvava ketju, jolla taitaa olla kolmisen ravintolaa New Yorkissa. Me käytiin testaamassa Lower East Siden ja Greenwich Villagen ravintolat, joista LESsin ravintola oli huomattavasti kivempi paitsi suuremman tilansa myös, jollain tavalla huomattavasti rennomman meininginsä vuoksi.

Mää veikkaan, että koska ruoka on niin taivaallisen hyvää, tästä tulee seuraava iso juttu. Menkää siis äkkiä vielä kun puljut ei oo ihan täynnä ja jonot ei oo yhtä pitkiä kuin Shake Shackissa.

Pakko sanoa vielä kerran: ruoka oli niin hyvää että en varmaan oo maistanu koskaan parempaa!

Eng: This is the brisket sandwich in Mighty Quinn’s. Trust me, just go there.

Lisää tästä aiheesta

8 Kommenttia

Heidi / Auringon alla 20.9.2014 at 16.09

Voi nams, käveltiin tuon ohi toukokuussa ja muistin heti, että te olitte testanneet ja erittäin hyväksi todenneet ne brisket burgerit Smorgasburgissa. Harmi, että silloin just ei ollut nälkä. Jätettiin siis suosiolla odottamaan seuraavaa kertaa, ja nyt tietty tuntuis että pitäis päästä sinne ihanjusthetinyt! :)

Vastaa
Inka 21.9.2014 at 0.30

Eiiiiiikä!? Nyt ootte kyllä kirjaimellisesti kävelleet onnenne ohi, mutta ens kerralla sitte! Ja onneksi se oli tietoinen päätös, sillä olis varmaan harmittanu jälkikäteen huomata että se oliki hyvä paikka. Haha, sinne vaan ihanjusthetinyt! Määki voisin lähtä…

Vastaa
Jenna 20.9.2014 at 20.09

Kuulostaa ihan täydelliseltä! Voisin ihan tämän takia lähteä nyciin. (Ihan kun en muuten vois!) Tulispa lottovoitto illalla..

Vastaa
Inka 21.9.2014 at 0.31

Joo, jos ei muuten niin näiden perässä! Tsemppiä Lottoon, määki voisin taas kokeilla! :D

Vastaa
Lena / london and beyond 21.9.2014 at 5.36

Oon lukenut NYC-aiheisia blogipostauksia viimeisten kuukausien aikana niin paljon, että mun lähes 10v kytenyt ajatus kaupunkiin matkaamisesta täytyy kai jossain vaiheessa toteuttaa. ;)

Ruokaloma NYCissä, vähän turistijuttuja ensikertalaiselle sekä drinksut rooftop barissa, mun täydellinen breikki olisi siinä. Kiitos inspiraatiosta jo nyt!

Vastaa
Inka 22.9.2014 at 2.12

Aaa, vitsi! Sun on kyllä pakko mennä sinne, varsinki jos oot miettiny sitä jo KYMMENEN vuotta! Huh! Ja varsinkin kun matka on jo suunniteltuna valmiiksi, ei siinä muu auta. :)

Vastaa
Sanna I Siveltimellä 22.9.2014 at 18.48

Aivan ihanan näköinen tuo paikka! Mekun nähtiin vaan kyseinen firma aina tuolla Smorgasburgissa niin ei pääse luomaan kokonaista visuaalista kuvaa ravintolasta :) Mieheni vilkuttaa terveiset, että oli oikein hyvää! Itselleni tuo on liian lihaisa ja savuinen satsi testattavaksi ;) Mutta tiiäkkö, tähän pitänee varmaan lisätä nykyinen big thing joka on selvästi Ramen-burger! Jengi on ihan hulluna siihen ja jonot sinne pisimmät kuin minnekään. Olkoonkin tämä sitten se next big thing for sure :) Terkkuja!

Vastaa
Inka 23.9.2014 at 20.08

Jes, hyvä jos Pekalle maistui! Ja niin hauskaa miten noita ilmiöitä syntyy, mikähän tulee näiden jälkeen? :D

Vastaa

Jätä Kommentti