Pallontallaajat.net
Valikko

Matkatavarat Istanbuliin

Kirjoittanut Inka 9.10.2014

Terveisiä Istanbulista! Kuten Instagram-seuraajat tietävätkin jo, hyppäsin aamulla Turkish Airlinesin kyytiin ja täällä sitä nyt ollaan. Mun oli tarkoitus kirjoittaa jo aikaisemmin tänään, mutta siinä vaiheessa kun olin vielä kylpytakki päällä kamat levällään miettimässä matkalaukun sijantia ja lentokenttäbussin lähtöön oli enää vain tunti aikaa totesin, että ehkä blogin päivittäminen saa nyt jäädä myöhemmäksi.

Halusin kuitenkin vilauttaa teille pikaisesti mukaan lähteneet kamat, sillä pakkauspostaukset on mun mielestä aina yhtä mielenkiintoisia. Pakkailin eilen vähän kiireessä tälle meidän pidennetyn viikonlopun mittaiselle kaupunkipyrähdykselle, ja yritin pakkailla kampetta loogisesti ja erityisesti tilaisuuksiin sopivasti, kun kyseessä on osittain työmatka, vaikka pääasiassa ollaankin työpaikan virkistysreissulla.

_DSF5548

Kuten kuvasta näkyy, mukaan lähti vaatteita pääasiassa sinimustasta värimaailmasta. Mulla on ollut joskus lukioaikaan aika vahva sininen kausi, ja sain siitä sen jälkeen muutamaksi vuodeksi hyvinkin tarpeekseni. Nyt se kuitenkin puskee salakavalasti takavasemmalta takaisin, ja ihan sattumalta kaikki mun tälle reissulle pakatut vaatteet on tosiaan sinisiä tai mustia, tai sinimustia. Helpottaa huomattavasti pukemista kun tietää, että käytännössä kaikki vaatteet menee hyvin keskenään. Kerrankin siis pakkasin suht järkevästi, sillä tuntuu välillä että vaikka kuinka yritän suunnitella pakkaamista etukäteen ja ottaa mukaan järkeviä juttuja, lopulta oon reissulla ihan ärsyyntyny siitä miten ei oo yhtään fiilistä pukeutua niihin vaatteisiin mitä oon ottanut mukaan, vaan tekee mieli, tai on oikeastaan pakko, käydä täydentämässä varastoja paikallisessa putiikissa.

Toivotaan kuitenkin, että tällä kertaa olisin osannut pakata mukaan vaan järkeviä ja kivoja juttuja, mutta se jää nähtäväksi. Kaupunkiin on tosiaan luvattu lämmintä 20 pintaan, joten ainakaan pilkkihaalareita ei pitäisi tarvita.

Palataan pian astialle, nyt mun on kuitenkin aika painaa pää hotellin pehmeään tyynyyn ja haaveilla huomisesta aamiaisesta!

Eng: I am in Istanbul and apparently I decided to go with the colour blue. Or black. Ot both.

Lisää tästä aiheesta

8 Kommenttia

Laura 10.10.2014 at 2.23

Voi, Istanbulista tuli meidän parin yön pikavisiitillä yksi mun uusi lempparikaupunki ja vähän olen jo miettinyt josko sinne palaisin jo melko piankin – saa nähdä! Ihanaa matkaa!

Vastaa
Inka 11.10.2014 at 18.14

Tää on kyllä näyttäny parastaan, vaikka viime reissulla en pitäny kaupunkia juuri minnään. Parempi näin päin! Ja kiitos toivotuksista Laura! :)

Vastaa
Kea 10.10.2014 at 5.38

Istanbul on ihana, ja sen ihmiset vielä ihanampia! Nauti!

Vastaa
Inka 11.10.2014 at 18.14

No todellaki nautin!

Vastaa
Pingviinimatkalaiset 10.10.2014 at 7.07

Ihanaa reissua! Se on kyllä jännä juttu miten sitä laukun on pakannut ehkä yksi ja tuhat kertaa, niin silti sitä onnistuu vieläkin tekemään totaalihuteja. Täytyy tarttua tämän sortin pohdintoihin itsekin viikonloppuna ja miettiä taas tarkkaan, että mitäs ihmettä sitä pakkaakaan mukaan. jei!

Vastaa
Inka 11.10.2014 at 18.15

Tsemppiä pakkailuihin ja ihanaa reissua! Ens kerran ko nähhään niin meillä onkin molemmilla ämpärillinen taas uusia reissutarinoita. :)

Vastaa
Heidi / Auringon alla 11.10.2014 at 8.32

Mäkin tykkään pakkauspostauksista! Ja nyt osasin kerrankin pakata häämatkalle oikein, kun en ottanut mukaan mitään turhaa ja vaatteet riitti melkein hyvin (viimeiselle päivälle ja paluulle ei ollut puhtaita vaatteita, joten piti shoppailla jotain Uniqlolla, mutta sehän ei haitannut, hih).

Ja sininen, mulla on ihan sama juttu, että joskus aikoinaan oli lempiväri pukeutumisessa, sitten meni pitkäksi aikaa pois, ja nyt taas ehkä vuoden sisään se on alkanut tuntua todella omalta vaatetuksessa :) Sisustuksessa en sen sijaan tykkää sinisestä ollenkaan!

Vastaa
Inka 11.10.2014 at 18.15

Jes, vähän hyvä! Ja tuo shoppailu Uniqlolla ei kyllä varmana haitannut! :D Ja vähän hauska kuulla että sulla on ollu sama juttu sinisen kanssa. :)

Vastaa

Jätä Kommentti