Pallontallaajat.net
Valikko

Blogin 5-vuotissynttärit

Kirjoittanut Inka 14.10.2014

Nyt on kuulkaas kaverit niin, että archie gone lebanon juhlii tänään 5-vuotissyntymäpäivää. Viisi vuotta ovat tuoneet aikamoisen läjän reissuja, mutta myös hurjan määrän kavereita, muuttuneita elämäntilanteita ja tietysti hirveästi ikimuistoisia kokemuksia.

Synttärien juhlinta jäi tänään hieman vähäiselle, sillä hulmusin kiireessä pitkin kaupunkia koko päivän. Siitä syystä myös tämän postauksen kirjoittaminen venyi näin pitkään, ja nyt pitäisikin olla jo nukkumassa. Ei sen väliä, sillä ilmassa on ollut juhlan tuntua koko päivän. Viisi vuotta suhteellisen aktiivista bloggailua tuntuu jo jossakin, ja toivotaan, että mulla on edessä vielä niin paljon reissuja, että blogia on ylipäätään järkevää kirjoittaa.

Lontoo!! 039Libanon (1083)gdansk 008IMG_0838DSF6476

Siinä on kuva jokaiselta vuodelta, kun oon tätä blogia kirjoittanut. Paitsi 2013 jäi uupumaan, mutta se menkööt väsymyksen piikkiin. Niitä kuvia voitte tsuumailla vaikkapa tuolta sivupalkista viime vuoden postauksien kohdalta, jos haluatte.

Syntymäpäivien kunniaksi kuulisin mieluusti teidän toiveita blogin suhteen. Onko postaustoiveita? Entä postaustahtitoiveita? Jaksaako samaa blogia lukea joka päivä, jos bloggaajalla iskee inspis? Entä onko kaikki muu matkailuun liittymätön epämielenkiintoista vai just sitä kaikkein mielenkiintoisinta? Kertokaa, minä kyllä kuuntelen!

Ja jos siellä ruudun toisella puolella on joku lukija, joka ei ole koskaan aikaisemmin kommentoinut, niin mulle olisi enemmän kuin sata jänistä jos uskaltaisit kommentoida nyt.

Palataan kaverit, ja miljoona kiitosta näistä vuosista! <3

Eng: Today archie gone lebanon is a five-year-old blog.

Lisää tästä aiheesta

56 Kommenttia

Kaukokaipuun Nella 14.10.2014 at 22.34

Paljon paljon onnea Inka ja AGL! <3 On ollut ilo lukea sun blogia melkein alusta asti, kun sinuu ja Panuahan meikä alkoi seuraaman heti, kun oma blogi syntyi. Eli nelisen vuotta jo!

Toivotaan, että matka jatkuu vielä monta vuotta. :)

Vastaa
Inka 15.10.2014 at 23.06

Voi kiitos Nella! :) Ah mää muistanki ko alettiin seuraamaan toisiamme, se oli jännää aikaa se!

Vastaa
Kea 14.10.2014 at 22.36

Onnea 5-vuotiaalle! ♥♥♥

Vastaa
Inka 15.10.2014 at 23.06

Kiitti beibe! <3

Vastaa
Anni 14.10.2014 at 22.44

Hui ku aika rientää! Onnea kovasti, 5 vuotta on hieno saavutus :) mukana mä oon tainnu olla alkumetreiltä asti!

Vastaa
Inka 15.10.2014 at 23.04

Kiitti Anni! Ja nää oot oikiasti varmaan meikän eka lukija, joka ei ollu kukaan tuttu! Ainaki semmonen joka uskalti kommentoida joten oon niin mielissäni että jaksat lukia vieläki mun jorinoita vaikka sun ei oo etes pakko toisin ko kavereiden. :D Just katoin jotain supervanhaa postausta ja siellä oli annipannin kommentti. :D

Vastaa
Panu / Panun matkat 14.10.2014 at 22.51

Paljon onnea viisivuotiaalle! Viisi vuotta on huiman pitkä aika suomalaisessa matkablogimaailmassa, joka on alkanut vasta hiljattain kukoistaa, eli olet todellinen pioneeri. Ja blogisi konsepti toimii! Muistan kun löysin sivustosi – olikohan Cisionin listauksen 2012 ansiosta – ja ahmaisin kerralla melkoisen määrän kirjoituksia kronologisessa järjestyksessä. Se oli huippua.

Vastaa
Inka 15.10.2014 at 23.04

Kiitos Panu mahtavista sanoista, arvostan! Munsta on niin siistiä löytää aina joku uus blogi mitä on pakko kahmasta aimo annos heti putkeen, ja vielä siistimpää on se ajatus, että mun blogi on ollu sulle semmonen. Jee!

Vastaa
Heli 14.10.2014 at 23.32

Onnea vuosipäivänä!!! Mähän lukisin sun postauksia vaikka joka päivä :)

Vastaa
Inka 15.10.2014 at 23.02

Ihana Heli! :D <3

Vastaa
Tiina, Kinttupolulla 14.10.2014 at 23.46

Onnittelut :)

Vastaa
Inka 15.10.2014 at 23.02

Thänks! Eiku sulle gracias! :D

Vastaa
Tapsa/ http://auringonalla.pallontallaajat.net/ 15.10.2014 at 6.04

Kovasti onnea!!

Vastaa
Inka 15.10.2014 at 23.02

Kiitos kovasti!

Vastaa
mimic 15.10.2014 at 6.39

Kommentoidaan nyt sitten! :)
Viime vuonna taisin blogin bongata kun huomasin, että hei joku on menossa/käynyt road tripiltä. Siihen aikaan tuo oli mun ehdoton unelmamatka.

Ja “toivepostaukseen” sen verran, että näin ns. ulkopuollsena ne matkailuun liittyvät postaukset on ne the juttu ja siihen väliin sopivasti välillä ns. henkkoht juttuja.
Eli oikeastaan juuri niinkuin tää on mennyki :)

Vastaa
Inka 15.10.2014 at 23.01

Jipii, ihanaa kun kommentoit! :) Toivottavasti oot päässy toteuttaan unelmamatkan ja toivottavasti meikän fiilistelystä on ollu jotain iloa. :D Kiva kuulla että blogi on toiminut.

Vastaa
Rimma 15.10.2014 at 9.36

Onnea Inka ja ihana blogi. Yks mun lemppareista <3

Vastaa
Inka 15.10.2014 at 23.00

Kiitti ihana ja meikän lemppari! <3

Vastaa
Hermit 15.10.2014 at 10.08

Onnea 5 vuotiaalle blogille! Olen tätä seurannut siitä asti, kun blogi siirtyi Pallontallaajiin. Eilisen Sininen Moskeija -postauksen inspiroimana kävin katsomassa lentolippuja Istanbuliin ja kyllähän sinne vielä tämän syksyn aikana on päästävä! Toivottavasti työntantajalla riittää vielä tähän reissuun ymmärrys… Maaliskuun alusta starttaa reilun vuoden palkaton vapaa ja nokka kohti Aasiaa.

Vastaa
Inka 15.10.2014 at 23.00

Oiii jes, ihan parasta kuulla että näistä mun postauksista irtoaa reissuinspiraatiota, mahtavaa! :) Ja vuoden palkaton vapaa reissussa kuulostaa niin täydelliseltä, vauu!

Vastaa
lena / london and beyond 15.10.2014 at 10.23

Jee paljon onnea huipulle blogille ja synttareille :)

Vastaa
Inka 15.10.2014 at 22.59

Kiitos Leena!!

Vastaa
Katja 15.10.2014 at 12.58

Jeee hurjan paljon onnea 5 vuotisen taipaleen johdosta ! : )

Vastaa
Inka 15.10.2014 at 22.59

Jee, kiitti Katja! :)

Vastaa
Ruth Lindroos 15.10.2014 at 16.15

Heipparallaa ja onnea paljon :)

Viime vuonna löysin blogisi tehtyäni parempaa tuttavuutta pallontallaajien sivustoon ja etenkin jenkkijutut ovat olleet mieluisia. Lähinnä siitä syystä, ettei itse ole päässyt siellä käymään vielä… mutta road trip moottoripyörällä niillä mailla on ehdottomasti bucket listalla vielä ennen 30 -vuotispäivää. Lisäksi on ollut mukava selata blogia joka selvästi toimii, oman ollessa toistaiseksi vauvan tossuissa :D

Vastaa
Inka 15.10.2014 at 22.59

Road Trip moottoripyörällä on kyllä aika hyvä kohta bucket listillä, vaikka ite oonki niin nynnerö etten ikinä uskaltais toteuttaa. :D Tsemppiä toteutukseen, kyllä se sieltä tulee kun tarpeeksi paljon haluaa. :)

Vastaa
Osku 15.10.2014 at 16.46

Onnittelut satunnaiselta lukijaltakin
Semmoinen ajatus tuli mieleen että jos tai kun :) meette joskus uudestaan Yhdysvaltoihin roadtripile
Niin olis kiva jos kuvien lomassa olis karttoja missä on ajettu reitti ja nähtävyydet ym. merkattuna
En kyllä tiedä miten sen vois toteuttaa olisko kartta pelkkinä kuvina vai jotenkin esim google mapsin kautta
Jos se onnistuu niin se tois kivan lisän matkan seuraamiseen

Vastaa
Inka 15.10.2014 at 22.57

Kiitos Osku! Ja kiitti myös tosi hyvästä palautteesta. Tuo kartta-asia on ollut mielessä useasti, mutta en oo koskaan tainnut vielä sitä toteuttaa. Jenkkireissujen kohdalla se on vilahtanut aika jossakin suunnittelupostauksessa kerran, mutta ei sen enempää. Kyllä se onnistuu ihan varmasti, joten täytyy laittaa korvan taa. :)

Vastaa
Heidi / Auringon alla 15.10.2014 at 17.29

Paljon onnea 5-vuotiaalle!! :)

Vastaa
Inka 15.10.2014 at 22.56

Kiitti Heidi! :)

Vastaa
AnskuliP 15.10.2014 at 21.57

Hei! Löysin tän sun blogin hakusanalla “Berliini”, kun etin tulevaa matkaa varten juttuja ja vinkkejä. Sulla on kyllä sana hallussa ja hauskasti kirjotat murteella( Tutun kuulosta, itekki täältä oulun seuvulta oon) ja sun kuvat on kyllä upeita! Berliinin reissun jälkeen käynki läpi uuestaan sun reilausjutut, koska ens vuonna haaveena olis ensimmäinen reili näin keski-iän kynnyksellä.. Haave, jota en nuorena voinu toteuttaa. Joten vaikkapa omia vinkkejäsi reilille olisi kiva lukea. :))

Vastaa
Inka 15.10.2014 at 22.56

Jee, kiva kun kommentoit! :) Aika hauskaa, että löysit tänne hakukoneen kautta, ja toivottavasti Berliini-jutuista oli jotain hyötyä. Iiks, onkohan niissä mun reilijutuissa mitään muuta ku fiilistelyä… :D

Vastaa
Ananas2go / Popot pogoillen 15.10.2014 at 22.00

Kiitos ihanasta blogista, ihana Inka! Löysinköhän tänne joidenkin Oulun-kuvien myötä vai miten lienee, mutta olet kyllä ehdoton osa omaa matkabloggaajan elämääni. Tarkoitan, että olen lukenut alan blogeja ehkä vuoden verran, kirjoittanut omaa 1/2014- ja olin lukijasi, kun kevättalvella tapasimme #sokoshotels40-kampanjan esittelyssä. Ja voi, kyllä näitä oikeasti, oikeasti luetaan!

Menestystä! Toivottavasti saamme juttujasi vielä kauan!

Vastaa
Inka 15.10.2014 at 22.55

Kiitti kommentista! On jotenkin niin hullua ajatella, että joku oikeasti lukis näitä. :D Mutta niin ihana kuulla tuommoisia kommentteja. Ja oli kyllä kiva tavata silloin, toivottavasti nähdään taas. :)

Vastaa
Miia 16.10.2014 at 11.09

Kiitos Inka ihanasta blogista.
Käyn kyllä kurkkimassa melkeen joka päivä, ja ei haittaa kyllä yhtään vaikkei kaikki liittyskään niin suoraan matkailuun, kaikki kiinnostaa :)

Kiitos myös tuosta ekasta kuvasta. Nyt jo tuntuu vähän uskomattomalta, että siinä on entiset kotihuudit.

Vastaa
Inka 16.10.2014 at 20.04

Hehe, kiitti sulle Mipa! Ja niin siistiä, että nää oot asunu siellä! Tuo kuva on otettu 2009, samana kesänä ko vaihto loppu.

Vastaa
Terttu 16.10.2014 at 14.04

Ohoh onnea! Mielenkiintosiahan ne sun/teijän matkakertomukset on, ku ei oo oikeen ennää tihiään niitä meijän syönti-iltoja misä kertosit(ta) niistä. :( JA hääjuttuja on ollu aika ihana lukia, itku tullee vieläki silimään.. Ja siis no ruokajututhan vaa on ihan parhaita, minkäs sille voi!
Ja mää kyllä luen aina ku on vaa uus juttu tullu, jos töiltäni ehin, köh köh :D eli vaikka joka päivä..

ps. tiiän että arvostat mun palautetta, toivottavasti sulla on joku roskapostisuodatin näisä :D
pps. ikävä <3

Vastaa
Inka 16.10.2014 at 20.06

Haha, mikä ihana Terttu se siellä kirjoittelee! <3 :'D Meinas pyrskähtää pikku naurut ko kotimatkalla luin tuon sun kommentin. Ja ruokapostauksia ei oo kyllä ollu pitkään aikaan ko ei oo ennää kettään kenelle laittaa kokkeiluja ko ei oo niitä meidän pieniä syöminkejä eikä Karimkaan oo täällä. Ei oo roskapostisuodatinta mutta ei tarttekaan, sun kommentit on ihan huippuja!

Ja ikävä on täälläki!

Vastaa
Anne | Metallia Matkassa 16.10.2014 at 16.18

Onnea blogille – ja kirjoittajalle tietysti myös! :) Moni bloggaamisesta innostunut lopettaa keskimäärin 3 kk jälkeen, kun alkuinnostut laantuu. Toiset sitten taas jaksaa raapustella vuodesta toiseen, ja vaikka loppuelämän :)

Vastaa
Inka 16.10.2014 at 20.07

Oho, kolme kuukautta tuntuu ihan superlyhyeltä ajalta! Kiitti onnitteluista Anne, nääki oot jo ihan konkari! :)

Vastaa
Nel 16.10.2014 at 16.37

Hei ja onnea! Tässä ensimmäinen kommenttini ;) Löysin aikanaan blogiisi kun googlailin Penfieldin takkia! :D Tänne sitten jäin kun huomasin että kyseessä on matkablogi.

Terkut Tukholmasta!

Vastaa
Inka 16.10.2014 at 20.07

Jee, iso kiitos kommentista! Ja hauskaa että oot päätyny tänne takkijuttuja etsien. :D

Vastaa
Sanna 16.10.2014 at 17.36

Onneks olkoon viisvuotisesta taipaleesta!

Oon lukenu sun blogia jo useamman vuoden, mutta nyt vasta sun kehotuksesta uskaltauduin kommentoimaan ekaa kertaa! :) Löysin sun blogin joskus 2010 tai 2011 muistaakseni blogilistalta, ja varmaankin ettimällä Ouluun liittyviä kirjoituksia. Matkailujutut on se, miksi aloin sun blogia lukemaan, mutta muistakin aiheista on kiva lukea. Tykkään sun kirjotustyylistä ja sun blogi on yks harvoista, jota oon seurannu tauotta siitä asti kun sen löysin. Luen myös mielelläni postauksia tiheälläkin tahdilla. Oot myös ollu iso inspaaja sille, että alotin itekin pitämään blogia! :)

Toivottavasti matkustelet jatkossakin usein ja kirjottelet meille juttuja retkistäsi!

Vastaa
Inka 16.10.2014 at 20.09

Kiitos kommentista Sanna! Ihana kuulla jos oon pystyny inspiroimaan bloggaamiseen, jee! Ja ihana että kommentoit, huippu juttu.

Vastaa
Mari 16.10.2014 at 19.11

Paljon onnea 5-vuotiaalle täältä minunkin puolestani! En muista tarkkaa ajankohtaa mistä lähtien oon seurannut sinun blogia, ja oli niin hauskaa kun ihmettelemäni AGL-blogin nimen tarkoitus paljastui vihdoin viime matkamessujen aikoihin siellä IGTT Klaus K-hotellin illanvietossa :) Tykkään sun letkeästä kirjotustyylistä ja sitä että viljelet murresanoja teksteissäsi. Oulun murre <3 (tarpeeksi lähellä Kajjjaania! :D )

Vastaa
Inka 16.10.2014 at 20.10

Kiitti Mari! Ja mää en etes muista että siitä nimestä olis ollu puhe sillon, vähän hauska. Ja ihanaa että murteet kelepaa kirjotettunakin! :)

Vastaa
Tarja 16.10.2014 at 21.06

Oon kyllä joskus kommentoinut, mutta siitä lienee aikaa tovi jos toinenkin! ja kaikki postauksesi kuitenkin luen… Kiitos niistä ja kiitos tästä blogista!! Ja toinen mokoma vuosia tulkoon mittariin :)

Vastaa
Inka 18.10.2014 at 9.01

Kiitos Tarja kommentista, sut mää muistanki ainakin Venetsia-postauksista! :) Tosi kiva kuulla, että oot messissä ja että jorinat kelepaa, jee! :)

Vastaa
Tarja 21.10.2014 at 9.33

Hauskaa, kun muistat mut! :D Venetsia-tarinat palaili mieleen, kun niistä muistututit. Yliarvostettu paikka ;)

Vastaa
Inka 21.10.2014 at 15.15

No elä muuta sano! :D

Vastaa
Sanna I Siveltimellä 16.10.2014 at 21.18

Onnea 5-vuotiaalle blogillesi, ihan huippua! Oon niin happy että ollaan näiden ympyröiden kautta tutustuttu <3

Vastaa
Inka 18.10.2014 at 9.01

Kiitos Sanna, ja elä muuta sano! Oon niin onnellinen teistä kaikista ihanista blogiystävistä! <3

Vastaa
Ulletin 20.10.2014 at 23.58

Oh olipa paljo kommentteja ko skrollas tänne alas! Kertoo siitä että tämä blogi on ihana ja toimiva! Onnea paljon munki puolesta viisvuotiaalle! Ja kauan eläköön agl! :))

Vastaa
Inka 21.10.2014 at 8.23

Kiitti kommentista Ulla!! :))

Vastaa
SallaJ 23.10.2014 at 12.44

Heippa! Onneksi olkoon pitkäaikaisesti hyvinhoidetusta blogista! Mää löysin sun blogin ihan sattumalta kun etsin, oisko ollu keväällä, Kaisun kahvilasta juttua että pitäskö sielä joku kerta käydä ;) Hienoa nähdä miten elämä ja maailma on sua kantanut, suuntahan sulla oli jo aikanaan tämänlainen eli en ihmettele.

Meillä on oma road trip miehen kanssa vielä vähän jäissä koska kasvatellaan nyt yhteistä mahaa 10v yhdessä olon jälkeen. Reissuun piti lähteä 2015 ja suuntana jenkit, meillä on vaan tarkotuksena tuoda auto sieltä samalla tuliaisina joten reissukassa saa olla hieman muhkeahko. Sitten kun suunnataan reissuun tsekkaan kyllä ehdottomasti sun postaukset parhaista ruokamestoista ja käydään muutamassa.

Onnea ja menestystä jatkossakin! Ja en ole koskaan päässyt kiittämään, olit hyvä ystävä silloin kun oltiin pieniä, minä olin vaan moniongelmainen enkä ystävyyttä aikanaan osannut sen vaatimalla tavalla ehkä arvostaa. Nyt kiitän lämpimästi sinun kanssa tehdyistä seikkailuista kotinurkilla ja toivon että elämä tuo sulle jatkossakin paljon hyvää ja kaunista.

Vastaa
Inka 23.10.2014 at 23.30

Ei vitsi Salla, ihan hullua että nää kommentoit meikän blogia! :D Mää vähän arvelinkin että se Kaisun kahvilasta kirjoittaminen saattaa tuua tuttuja naamoja blogin ääreen, mikä on tietysti aika kivaa, mutta enpä olis silti arvannut saavani sulta kommenttia. :) Ja mikä kommentti tää olikaan, kiitti siitä ihan sikana!! Arvostan tosi paljon sitä että jaksoit nähdä vaivaa ja kirjoittaa noista jutuista.

Teidän suunnitelmat kuulostaa ihan superkivoilta. Onnea hurjasti sekä mahan kasvatuksesta että kymmenestä vuodesta, se on melkoisen hurja saavutus. Auton tuominen jenkeistä kuulostaa aika jännittävältä. Toivottavasti mun postauksista on jotain hyötyä sitten, kun sinne suuntaatte.

Ja kiitos vielä toivotuksista! Ihan käsittämätöntä että nää edes koet että sun pitäisi kiittää mua yhtään mistään, munsta tuntuu että meidän ajoitus ei ehkä pelannut, tai sitten ei vaan osattu suhtautua siihen että oltiin niin erilaisia. Ehkä valtaosa menee nuoruuden piikkiin, mutta täytyy sanoa että monet silloin tehdyt jutut on hävettäny tosi paljon, ja mulle on kyllä tosi tärkeää kuulla että sulle on jääny siitä ajasta kuitenkin pääasiassa positiivisia muistoja.

Kaikkea ihanaa sullekin, toivottavasti pääsette jenkkilään ja elämä hellii. Kiitti vielä kommentista Salla!!

Vastaa

Jätä Kommentti