Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Kirjautuminen Pallontallaajien keskustelupalstalle päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Karttakuvioiset kalvosinnapit omilla suosikkikaupungeilla
Pallontallaajat.net
Valikko

Lempikaupungit ranteessa – matkailevien bestmanien kiitoslahja

Kirjoittanut Inka 16.10.2014

Häiden kanssa husatessa oli mielessä miljoona asiaa, mitkä piti ottaa huomioon ja hoitaa hyvissä ajoin ennen kekkereitä. Yksi niistä oli bestmanien kiitoslahjat, joita pohdittiin pitkään ja hartaasti. Lopulta löydettiin ainakin omasta mielestä kavereille superhyvin sopivat lahjat, joista ne ainakin muistaa, keneltä ne onkaan peräisin.

Detskut-1

Perinteisten vinettopullojen sijaan lahjottiin meidän bestmanit kalvosinnapeilla, jotka Karim antoi miehille paria päivää ennen juhlia, jotta kaikilla miekkosilla löytyi ranteistaan samantyyliset napit h-hetken koittaessa. Bongasin Etsyn ihmeellisestä maailmasta toiveiden mukaan tehtyjä karttapohjaisia kalvosinnappeja, ja hienovaraisesti poitsuilta tiedusteltuani tilattiin kaikille kalvosinnapit kunkin amerikkalaisilla lempikaupungeilla varusteltuna. Molemmat miehet on olleet meidän kanssa jenkkireissuilla, joten saatiin annettua kavereille myös muistot reissuilta.

Yllättäen sulho ja toinen bestmaneista nimesivät lempikaupungikseen Las Vegasin, mikä oli ehkä semisti ennustettavissa. Toisessa ranteessa miehillä oli New Tork, kun taas toinen bestman lähti ihan omille reiteilleen nimeämällä suosikeiksiin Bostonin ja Chicagon. Kaikille saatiin siis omat suokkarit ranteeseen.

Tykkäsin ite lopputuloksesta tosi paljon, ja toivottavasti myös pojat. Ainakin sulho kantoi kalvosinnappejaan melkoisen mieluusti ja onhan se siistiä, kun saa meille kaikille yhteisistä huippureissuista muiston vielä ranteeseenkin, ja toivottavasti napeille tulee käyttöä vielä tulevaisuudessakin, ettei jää ihan kertakäyttökamppeeksi.

IMG_4040IMG_4028IMG_4022

Kiitos vielä kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille, lämmitti sydäntä ihan hirveästi!<3

Eng: When we got married we gave these custom made map cufflinks to our bestmen as a thank you.

Lisää tästä aiheesta

10 Kommenttia

Sanna I Siveltimellä 16.10.2014 at 21.26

Whaaat! Näähän on aivan huikeet ja mielettömän hyvä idea! Toi Etsy on nyt tullut eteeni parin päivän ajan… ja kun kävin kurkkaamassa sivut niin iiiks…. Pakko tilata toi ja toi ja toi..jajaja… ;))) mutta pöh, jenkkeihin toimitusajat ovat pidemmät kuin eurooppaan. Mutta toisaalta, hyvä kerrankin näin ;)

Vastaa
Inka 18.10.2014 at 9.02

No eikö oo!? :D Etsy on kyllä semmonen aarteiden ihmemaa että heikompaa hirvittää! Ei kantsis koskaan käydä katteleen niitä ihanuuksia, tekis mieli tilata suunnilleen kaikki. Ehit nyt reissun ajan suunnitella ja fiilistellä ja sitte joskus kun kotiinpaluu koittaa niin hoidat kotiinpaluumasennusta shoppailemalla. :D

Vastaa
Kea 16.10.2014 at 22.32

Ihan mahtavia! melkein haluisin tollaset korvikset itelleni… :)

sulta saa kyllä aina niin hyviä ideoita!

Vastaa
Inka 18.10.2014 at 9.03

Ihana Kea!<3 Ja korvikset ehottomasti tilaukseen!

Vastaa
Annika 16.10.2014 at 22.52

Ihan loistava idea, etsystä kyllä löytää vaikka mitä hienoa. Oon jo hypistellyt (virtuaalisesti) vastaavia kaulakoruja monet kerrat :)

Vastaa
Inka 18.10.2014 at 9.03

No niinpä! Se virtuaalihypistely on vähän turhankin tuttua! :D

Vastaa
Lena / london and beyond 19.10.2014 at 8.38

Ihan superhauska idea! Pistän mietintään esimerkiksi kavereiden lahjojen oston yhteydessä tai muissa juhlatilaisuuksissa :)

Vastaa
Inka 19.10.2014 at 9.36

Tää oli kyllä ihan kiva, mukava jos tästä on hyötyä muillekin! :)

Vastaa
Ulletin 20.10.2014 at 23.53

WAU!!! ihan paras lahja takuulla! Jahas, pitäisköhän lähteä katsastamaan se Etsy… vai pitäisköhän olla menemättä xD

Vastaa
Inka 21.10.2014 at 8.22

Haha, voi olla että pn parempi pysyä poissa sieltä! :D

Vastaa

Jätä Kommentti