Pallontallaajat.net
Valikko

Reissumimmin yksinkertainen vihkisormus

Kirjoittanut Inka 18.11.2014

Me päästiin vihkisormuksen kanssa melkoisen helpolla, sillä päätettiin jo heti, että ainoastaan meikäläisen vasemmassa nimettömässä tulee olemaan kaksi sormusta, ja sulho pärjää vaan yhdellä. En oikeastaan miettinyt asiaa sekuntiakaan, vaan painelin suoraan äidin perintökorujen äärelle ja kaivoin laatikosta pienen kultasormuksen, joka kaikessa yksinkertaisuudessaan oli täydellinen.

_DSF6567 _DSF6572

En halua käyttää timantteja missään tapauksessa, joten pieni kultapallero koristamassa superohutta sormusta oli mulle juuri soppeli. Hieman paksumman, kahden millin kihlasormuksen kanssa alle millimertin paksuinen vihkisormus ei näytä orvolta, sillä kaksikko pelaa aika mainiosti yhteen. Paksumpi sormus myös auttaa ohutta pysymään muodossaan, ja vaikka mulla olikin aluksi ajatus dumpata kihlasormus johonkin ja käyttää vain ohutta ja yksinkertaista vihkisormusta, niin ne ovat molemmat siihen jääneet, ainakin toistaiseksi.

Toinen tärkeä seikka on se, että sormuksella ei ole juuri rahallista arvoa. Ei vaan näe omalla kohdallani järkevänä laittaa rahaa koruihin, jotka menevä lopulta kuitenkin hukkaan. Mun 60 euron hintainen kihlasormus on hukkunut jo kahdesti, ja onneksi se on löytynyt molemmilla kerroilla. Toivotaan, ettei vihkisormus katoa, sillä se on tietysti tunnearvonsa vuoksi mulle mittaamattoman arvokas, sillä sormuksen myötä mulla on myös muisto äidistäni mukana minne vain ikinä menenkin.

Yksinkertainen vihkisormus on myös siinä mielessä melko hieno juttu, että se ei tosiaankaan näytä siltä, että se kannattaa varastaa, mikä myös omalta osaltaan tuo reissuturvallisuutta, kun ei tarvitse elämässään kanniskella blingejä.

24 29 33

Tuonne ohueen rinkulaan ei mahtunut kaiverrus, mutta sillä ei ole mitään merkitystä. Karimin nimen voi luntata kihlasormuksesta jos se joskus pääsee unohtumaan, ja jos hääpäivänsä unohtaa, niin sitten saa luvan unohtaa.

Ja varoitus hääjuttuja karsastaville: niitä on luvassa vielä!

Alemmat kuvat: Marinella Ruusunen

Eng: I chose to have my late mother’s simple ring as my wedding ring, and I love it. 

Lisää tästä aiheesta

10 Kommenttia

Annika 18.11.2014 at 8.55

Olen samoilla linjoilla – yksinkertainen on kaunista. Itselläni on vain yksi sormus, pieni ja huomiota herättämätön, joka kuitenkin yllättävän monelle “ei ole vihkisormus” tai “pitäisi olla kaksi”. Itse kuitenkin päätän, mikä on mulle vihkisormus ja kuinka monta sormusta koen tarpeelliseksi sormessani pitää :)

Anna tulla vaan lisää hääjuttuja!

Vastaa
Inka 19.11.2014 at 23.29

Ai että miten ihana kuulla aina kun joku kertoo, että on tehny just niinko ite haluaa eikä niinko pitäis. Iso hatunnosto siitä, sillä onhan se rasittavaa kuulla kun toiset kertoo että olis pitäny mennä massan mukana!

Vastaa
Ninni 18.11.2014 at 11.02

Mulla oli myös kihlasormuksen valintakriteerinä tuo yksinkertaisuus, mutta että jotain siinä sai olla muutakin kun pelkkä sileä pinta. Niinpä päädyin valkokultaiseen sormukseen, jossa oli upotettuja kiviä. Yksinkertainen ja sievä, tykkään tuosta sormuksesta niin kovasti että kerran meinasin ajaa ojaan kun jäin ihailemaan sormusta autonratissa… :D
Jee, hääjuttuja lisää!

Vastaa
Inka 19.11.2014 at 23.28

Haha, aika paha! :D Ens kerralla pitää pysäyttää auto kokonaan ihailun ajaksi. Ja jes, niitä hääjuttuja piisaa vielä!

Vastaa
Rimma 18.11.2014 at 11.14

Nuo sormukset on niin ihanat ja passaa sun siroon sormeen kuin nenä päähän. Tunnearvosta puhumattakaan <3

Vastaa
Inka 19.11.2014 at 23.27

Kiitti peipsu! <3

Vastaa
Héléna @ Chez Héléna 18.11.2014 at 12.01

Onpa ihanan kauniit sormukset! Olen blogissasi ekaa kertaa, mutta ne näyttävän sopivan sinulle täydellisesti. Ranskassa kihlasormus tuppaa olemaan niistä kahdesta se näyttävämpi. Minulla siis se on se mikä kimaltaa ja hääsormus sitten vähän vähemmän. Suomalaiseen yksinkertaiseen makuun se yllätyksenä tullut kihlasormus tuntui ensin vähän liiankin kiiltävältä, mutta kaikkeen tottuu. Nyt se on jo tosi rakas ja muistuttaa mielettömistä päivistä yhdessä.

Vastaa
Inka 19.11.2014 at 23.27

Kiitos kommentista! Aika jännää, miten tuo krumeluurius vaihtelee kulttuurin mukaan, tuntuu aika hauskalta ajatukselta että kihlasormus on nimenomaan se näyttävämpi! Ja ihan varmasti se krumeluuri sormus alkoi nopeasti tuntua rakkaalta ja ei yhtään liian kimaltavalta, kun liittää siihen ne asiat mitkä siihen tosiaan liittyy. :)

Vastaa
Heidi / Auringon alla 19.11.2014 at 17.57

Mulle kävi ihan päinvastoin: ostin astetta krumeluurimman vihkisormuksen Vegasista, vaikka tarkoitus oli hankkia yksinkertaisen tyylikäs. Mutta sitten kun sain timanttirivistön sormeeni (toki meidän budjetilla hyvin hillityn sellaisen!), vieläpä epätyypillisen kiemuraisessa sormuksessa, tuntui se heti omalta. Mulla on siis kihlasormus amerikkalaiseen tapaan näyttävämpi ja vihkisormus vaatimattomampi, vaikka sitten lopulta siihenkin piti joku timanttiversio ottaa, koska mikään muu ei oikein istunut erikoisempaan kihlasormukseeni…

Vastaa
Inka 19.11.2014 at 23.26

OIJOI, sormus Vegasista, mikä täydellinen ajatus! :DD En kestä!! Miksi mää en keksiny tuota? :D

Vastaa

Jätä Kommentti