Pallontallaajat.net
Valikko

Shake Shackin hampurilaisten äärellä

Kirjoittanut Inka 24.11.2014

Palataan taas pitkästä aikaa hampurilaislaarien ääreen, sillä mulle iski aikamoinen kaipuu New Yorkiin. Tai sitten se oli nälkä, en oo ihan varma mutta hampurilaiset mulla on mielessä. Oon hehkuttanut täällä blogissa useaan otteeseen Shake Shackin hampurilaisia, ja vaikka ne on viime aikoina kokenu pientä inflaatiota (siitä kaikkein herkuimmasta toiseksi parhaaseen), tuovat Shake Shackin hampurilaiset aina mieleen New Yorkin parhaat palat.

Ja vaikka Shake Shack onkin tullut mulle vastaan parissa muussakin paikassa, on New York ollut aina se kaupunki, missä noita herkkuhampurilaisia kuuluu syödä. Parasta on tietysti vierailla Madison Square Parkin piharavintolassa, mutta se ei aina, varsinkaan talvella, oo se kaikkein kätevin ravintola. Häämatkalla me poikettiin kaavasta ja piipahdettiin ravintolassa jossain päin Upper West Sidea, ja vaikka kyseessä ei ollut se ketjun suurimman kulttimaineen saavuttanut toimipiste, jono se oli sielläkin. Mutta nam, mitä hamppareita!

shake shack (3)shake shack (1)shake shack (4)shake shack (2)shake shack (5)

Hampparit oli jälleen taivaallisen hyviä. Tuolla häämatkalla mää tajusin, että niistä tekee niin täydellisiä se mehevä perunasämpylä, joka on aivan hemmetin herkullista. Otettiin tuttuun tapaan tuplaburgerit ja vähän kirottiin niiden kalliilta tuntuvaa hintaa, mutta kyllä se oli jokaisen dollarin arvoista, jälleen kerran.

Mää vedin homman kunnolla läskiksi ja otin mukaan myös mansikkapirtelön vaikka laskin, että siinä kombossa täyttyy koko päivän kalorimäärä. Karim teki saman, ja nappasi tuplahampparin kyytipojaksi concreten, joka on ravintolan oma versio sundaesta. Nimensä mukaisesti se on hivenen tuhdimpaa tavaraa kuin perusjätski.

Sanonpahan vaan että nam.

Eng: This post is all about burgers.

Lisää tästä aiheesta

12 Kommenttia

Heidi / Auringon alla 24.11.2014 at 18.11

Pakko kait tätä on kommentoida :D Että mäpä olen mennyt tykkäämään Shake Shackin Facebook-sivusta, joten mun feediin pamahtaa aina aika ajoin (joka päivä?) kuolausta aiheuttavia hampurilaisten kuvia. Ja minähän voisin mennä heti klikkailemaan lentovaraukset, kun tulee niin nälkä ;) Ja kyllä, se tahmeahko perunasämpylä on huippu! Harmi, että Madison Square Parkin piste ei ole auki talvisin, vaikka toisaalta kuka hullu siellä kylmässä edes voisi mitään syödä. Mutta silti se on ihan paras paikka ja olisi kiva päästä sinne ympäri vuoden!

Vastaa
Inka 24.11.2014 at 18.30

Eikä, oot kyllä ihan kaheli!! Vai pitäskö sittenki itelläki? :D Haha, vois olla meikäläiselle vähän liikaa. Tänään oli muuten aika halpoja lentoja Nykiin tarjolla, bongasin alle 400 eurolla ja vähän teki mieli ostaa!

Vastaa
Maarit Johanna 24.11.2014 at 19.52

Montakohan postausta tästäkin paikasta pelkästään suomalaisissa matkablogeissa on. Sanompa vain että ompahan törkeän hyvän näköisiä purilaisia! Perunasämpylä kuulostaisi kyllä sopivan burgereihin. Jos ja kun joskus Nykiin niin tietää mihin ekana.. :)

Vastaa
Inka 24.11.2014 at 19.56

Haha, monta! Munki blogissa on varmaan jo viis. :D Mutta minkäs sille mahtaa, jos kuola alkaa valua jo pelkästä ajatuksesta. Ja kertaushan on opintojen äiti, en voi ottaa sitä riskiä että joku blogin lukija menis nyyjorkkiin ja missais Shake Shackin..

Vastaa
Sari | Pakkasesta Paratiisin 25.11.2014 at 10.36

Hävyttömän näköisiä hampurilaisia!! Tuo on kyllä must go, jos joskus sinne Nykiin asti pääsee. Tuntuu tiet vaan vievän tuonne itään päin…

Vastaa
Inka 26.11.2014 at 5.43

Heh, miten se onkin että oli se itä tai länsi, niin jos sinne on kerran tykästynyt niin suuntaa on aika vaikea muuttaa…?

Vastaa
LENINGRADKA 25.11.2014 at 22.20

Ei ole Nykin reissua ihan heti näköpiirissä, mutta kysyn kaiken varalta – onko sulle jäänyt mielikuvaa, onko näissä hampparipaikoissa mitään kasvisyöjäystävällistä tarjontaa ranskalaisten lisäksi?

Niin ja Inka, tykkään sun blogista hurjasti!

Vastaa
Inka 26.11.2014 at 5.45

Oi, kiitti ihan hirveästi! :) Ja kasvishamppari oli listalla, mutta ei ainakaan meidän reissukaverille ollut riittävän iso ainakaan tuolla Shake Shackissa. Ollaan itseasiassa kierretty noita jenkkiläisiä biurgeripaikkoja aika urakalla niin, että ensimmäinen kysymys on ollu että onko ruokalistalla vegeburgeria, ai ei, no sitten seuraavaan paikkaan. In-n-Outilla ei oo hampparia mutta juustosämpylä, joka oli ilmeisesti kuitenkin parin dollarin hinnan huomioiden aika ok (niitä kyllä on vaan länsirannikolla). Five Guysista en yllättäen muista. Mutta Shake Shackista tosiaan ainakin löytyy!

Vastaa
Maarit 26.11.2014 at 9.23

Nam! Me käytiin kokemassa Shake Shack Btooklynin puolella. Mies on hehkuttanut hamppareiden parhautta siitä asti. Itselle kokemus ei ollut niin ihmeellinen. Ensin jonotin vatsa sekaisin parikymmentä minuuttia vessaan pääsyä, ja kun lopulta pääsin itse ruokailemaan oli minun hampurilaiseni jo hieman jäähtynyt :D ehkäpä seuraavalla kerralla uusi yritys!

Vastaa
Inka 26.11.2014 at 16.30

Oijoi miten sulla kävi! Kuulostaa aika karmivalta kokemukselta, joten tosiaanki kannattaa antaa uus mahdollisuus. Onneksi sun mies kuitenki tykkäs, niin tulee ehkä todennäköisemmin käytyä sitten uudestaankin. :)

Vastaa
lena / london and beyond 27.8.2015 at 20.29

Saatoin vähän inspiroitua meidän Shake Shack-keskustelusta kun olit Lauran kanssa Lontoossa ja vihdoin päästiin testaamaan se. Linkkasin tän jutun mun postaukseen aiheesta! http://www.rantapallo.fi/lena/2015/08/27/lontoo-ja-burgerit-testissa-shake-shack

Vastaa
Inka 28.8.2015 at 8.50

Ahh, kävin jo kuolaamassa tuota sun postausta, nammm!! Kiitti linkkauksesta, ja mahtavaa jos meidän keskustelut inspiroi! :D

Vastaa

Jätä Kommentti