Pallontallaajat.net
Valikko

Sinistä ja valkoista La Palmalla

Kirjoittanut Inka 6.12.2014

Huippua itsenäisyyspäivää! Tällä hetkellä me seikkaillaan jossain päin Ruotsinmaata, mutta jotta homma ei menisi aivan täysin anti-itsenäisyyspäivämenoin, palataan hetkeksi Kanariansaarille. La Palmalta löytyi nimittäin maisema, joka tarjosi samoja sinisen ja valkoisen sävyjä mitä armaassa isänmaassamme.

La Palmalla päästiin ensimmäisenä päivänä ihmettelemään kontrasteja. Ajettiin nimittäin suoraan saaren eteläkärkeen Fuencalienteen, missä meitä odotti paitsi valtava määrä vulkaanista eli pikimustaa hiekkaa, sekä hurjasti vitivalkoista suolaa.

La Palma (2) La Palma (4) La Palma (1) La Palma (5) La Palma (7) La Palma (3) La Palma (8) La Palma (9) La Palma (6)

Visiitti oli melko mielenkiintoinen, sillä nähtiin valtava määrä suola-altaita, joiden avulla suolaa kerätään merestä. Sen ympärillä oli mustaa hiekkaa, sekä tietysti kun rannalla oltiin, myös majakka. Tai oikeastaan kaksi, kun vanhasta majakasta oli tehty vierailijakeskus ja viereen rakennettu uusi.

Näitä maisemia ihastellessa en voinut muuta kuin ihmetellä, miten upeita kontrasteja luonto tarjoaakaan. Rannikko oli oikeastaan täynnä suolaa, sillä sitä tuli vastaan niin rannalla, plakaateissa kuin tielläkin. Uskokaa pois, me maistettiin, kun alettiin ihmetellä tien varrella olevia kiteitä, että eivät kai ne voi olla suolaa, kun rannalle oli matkaa useita satoja metriä. No olipahan ne.

Meillä jää kätteilyiden seuraaminen tällä kertaa välistä, mutta mahtavaa tv-iltaa teille muille!

Eng: Happy independence day Finland! To celebrate this important day, I decided to show you guys these beautiful blue and white colours I saw in La Palma.

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti