Pallontallaajat.net
Valikko

Matkamessut lähestyy – valmiina hulinaan!

Kirjoittanut Inka 13.1.2015

Matkabloggaajan sekä tietysti jokaisen innokkaan matkalijan jokavuotinen karkelointiviikonloppu lähestyy, sillä Matkamessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa tänä viikonloppuna. Paikalla on yli 800 näytteilleasettajaa melkein 90 maasta, joten aikamoinen kulttuurien sulatusuuni on luvassa Messukeskuksessa viikonloppuna.

Omalta osaltani oon valtaosan messuista töissä, mikä tarkoittaa sitä että pyörin messualueella kaikkina neljänä päivänä. Tarkoituksena olisi päästä töiden lomassa kiertelemän myös näytteilleasettajien ständejä ja kartuttamaan suklaakokoelmaa kehuttaviin mittoihin. Samalla sitä voisi tietysti myös tutustua mielenkiintoisiin matkakohteisiin, ja esimerkiksi tämän vuoden uutuuksista kiinnostaa eniten mystinen Bhutan sekä tietysti Madagaskar.

_DSF0482 _DSF0511 _DSF0696 _DSF0706 _DSF0792 _DSF2266 _DSF2317

Tärkeintä messuilla on mulle kuitenkin kavereiden näkeminen ja matkakuulumisten vaihtelu. Matkamessut kun tuppaa olemaan se tapahtuma vuodessa, jonne valtaosa matkabloggaajista suuntaa, joten tutuista tuskin tulee olemaan puutetta tänäkään vuonna.

Varsinaista ohjelmaa en oo vielä hirveän tarkasti selaillut, mutta ounastelen että Mondon lavalta täytyy käydä nappaamassa tuoreimmat Helsinki-vinkit, ja taisipa Bloggers’ Loungessa olla muutama juuri bloggaajille suunnattu esitys, jota pitää mennä kuuntelemaan. Ellen muualle ennätä, niin ainakin Taipaleen veljesten Instagram-puhe pitää käydä lauantaina kuuntelemassa.

Toivottavasti nähdään messuilla, tulkaahan nykimään hihasta jos näkyy tuttuja naamoja! :)

Kuvat on napattu viime kesän häämatkan aikana kohteessa, jota ainakin minä tulen fiilistelemään messuilla, tavalla tai toisella.

Eng: Nordic Travel Fair is here again, and it is going to be epic! (At least so epic as a fair can be…)

Lisää tästä aiheesta

6 Kommenttia

Pirkko / Meriharakka 14.1.2015 at 15.01

Ehkä tapaamme messuilla – minä, suunnitelmallisena :-) tein loppuviikolle ihan suunnitelmantapaista. Etenkin kuin messujen valtaisassa tarjonnassa menee helposti pää vähän pyörälle ja sitten huomaa lopulta ei osanneensa keskittyä mihinkään :-) (paitsi niihin suklaisiin …)

Vastaa
Inka 14.1.2015 at 18.21

Siellä on kyllä jos minkälaista tapahtumaa, ja on kyllä fiksua napata tärpit talteen jo etukäteen. Nähdään siis messuilla!

Vastaa
Mari 16.1.2015 at 23.59

Ääks, mua niin harmittaa kun jää tämän vuoden messut kokonaan väliin – ei sillä että Venetsia nyt niin kauhean huono vaihtoehto ois mutta kuitenkin, you know! :) Nautihan siis messuista ja toivottavasti ehit töitten ohella vähän kiertelemään ja fiilistelemään yleistä tunnelmaa :)

Vastaa
Inka 17.1.2015 at 18.23

Kiitti Mari! Nyt on kyllä saatu oma osuus messuhulinasta, ja olihan se taas mukavaa. Huominen vielä, mutta se on ehkä enemmän työjuttuja kuin huvittelua. Oli kyllä semmoinen kasa matkabloggaajia samassa tilassa että huhhuh. Olis ollu ihana nähdä suakin, mutta ymmärrän että Venetsia ehkä vetää vertoja. ;)

Vastaa
LENINGRADKA 22.1.2015 at 19.25

Kaunista, todella kaunista kuvamatskua. Matkamessut nyt jäi ulkosuomalaiselta väliin, pitänee tutustua paikalliseen messutarjontaan (:

Vastaa
Inka 26.1.2015 at 16.10

Voi kiitos kivasta kommentista! Ja Pietarista luulisi löytyvän ainakin mielenkiintoisia, jos ei Matkamessujen veroisia tapahtumia. :)

Vastaa

Jätä Kommentti