Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Kirjautuminen Pallontallaajien keskustelupalstalle päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Kymmenen matkakuvan haaste
Pallontallaajat.net
Valikko

Kymmenen matkakuvaa reissu-uran varrelta

Kirjoittanut Inka 14.2.2015

Suloinen Kaksu haastoi mut mukaan kymmenen matkakuvan haasteeseen, eikä se olis voinu enää parempaan saumaan sattua, sillä just nyt kaipailinkin vähän vanhojen kuvien selailua. Luvassa on siis seuraavaksi kymmenen klassikko- tai suosikkikuvaa, jotka löytyvät matka-arkistoista. Let’s roll!

1. Kuva lentokoneen siivestä

Lentokoneen siipi

Tämä maisema Finnairin ikkunasta hymyilytti, mutta vielä enemmän fiilistä nosti tuleva matka, joka tämän lennon kohdalla oli toinen eeppinen road trip Jenkeissä. :)

2. Paras vahingossa onnistunut otos

Cocoa Beach

Tämä Floridassa Cocoa Beachilla uintireissun jälkeen Jannen nappaama kuva on edelleen yks mun suosikkeja, sillä se kuvastaa aika täydellisesti sitä rentoa lomafiilistä, mikä tuolloin, ekan jenkkireissun ensimetreillä vallitsi.

3. Matkakuva, joka saa hyvälle tuulelle

GRAND CANYON

Auringonnousu Grand Canyonilla aamukolmen herätyksen jälkeen, vieressä elämän rakkaus ja iso kasa kavereita kymmenen vuoden takaa. Muuta ei varmasti tartte sanoa.

4. Luontokuva

Ronda

Tämä hotellihuoneen ikkunasta avautunut rondalainen maisema on juuttunut mun verkkokalvolle. Vieläkin harmittaa, että päivä oli niin kiireinen että tuota maisemaa ei juuri ehtinyt ihailla.

5. Kuva yläilmoista

Empire State Building

Tämä kuva Empire State Buildingista on edelleen yksi mun suokkareita, vaikka sen nappaamisesta onkin kulunut jo yli viis vuotta. Samalla on hullua ajatella, että sama aika on kulunut meidän ekasta reissusta New Yorkiin! Bongaa myös ihana Chrysler Building!

6. Postikorttimaisema

Postikorttimaisema Meksikossa

Voiko tämän parempaa maisemaa olla? Karibianmeri, pehmeä vaalea hiekka ja turkoosi vesi tekivät meidän häämatkasta täydellisen.

7. Kuva matkaseurasta

Karim Lontoossa

Karim on tietysti suosikkiseuralaiseni maailmalla, ja tämä Lontoossa elokuussa 2009 otettu kuva kertoo aika paljon siitä, mikä on meidän yhteisille, hyvällä säällä toteutetuille matkoille ominaista: puistopäikkärit. :D

8. Fiilistelykuva palmun alla

Barcelona ja palmu

Tammikuussa 2012 matkustin yksin Barcelonaan, mutta se ei onneksi estänyt mua nappaamasta frendieitä palmujen kanssa. Siitä saakka on muuten ollut valtava polte päästä takaisin tuonne Katalonian pääkaupunkiin, joten kohta voisi olla jo korkea aika!

9. Hyvää huomenta -kuva

Aamiainen Malagassa

Hyvää huomenta Malagasta, missä aloitin aamuni aikamoisella hedelmälautasella. Mukana oli muun muassa dragonfruit, jota maistoin ensimmäistä kertaa.

10. Lempikaupunkini

Manhattan Lontoo

En vaan osaa päättää Lontoon ja New Yorkin välillä, ja onneksi ei tarvitsekaan. Olivat kaupungit sitten miten kliseisiä suosikkikaupunkeja tahansa, toistaiseksi kokemistani kaupungeista nää kaks on ehottomia suosikkeja.

Kuvahaaste lähtee eteenpäin pallaribloggaajakavereille, sillä mua kiinnostaisi nähdä, mitä kaikkea Pingviinimatkat-blogin Millan ja Juuson, Marimenten Marin sekä Haavematkojen Arjan kuvakansioista löytyykään!

Eng: This is my contribution to the 10 travel photos challenge.

Lisää tästä aiheesta

12 Kommenttia

Ninni 14.2.2015 at 9.05

Tulipa hyvä fiilis näistä kuvista; iloisia ja rentoja! Suokkarini oli tuo Paras vahinko – kuva :)

Vastaa
Inka 15.2.2015 at 21.05

Heh, kiitti Ninni kommentista! Vanhoja reissukuvia on kyllä niin kiva katella. :)

Vastaa
Jenna |Journey Diary 14.2.2015 at 13.47

Heips (: Laitatko vielä linkin haasteen alkuperäseen lähteeseen: http://www.rantapallo.fi/journeydiary/
Tuolta löytyy myös haasteen ohjeet, niin on muidenkin helpompi tehdä (:

Vastaa
Inka 15.2.2015 at 21.04

Ui vitsi, meikä taas missasi säännöt! Pitää käydä lisäämässä, kiitti linkkivinkistä. :)

Vastaa
Ulla 14.2.2015 at 13.55

Uh niin hyviä kuvia kuten arvasinkin! Mullakin on tämä postaus todolla, mutta hirvittää se kuvien valinta. Siitä tulee niin vaikeaa :)

Vastaa
Inka 15.2.2015 at 21.04

Jes, pitääpä käydä tsekkaamassa! :)

Vastaa
Pingviinimatkalaiset 14.2.2015 at 22.43

Kiitos haasteesta! Ihania kuvia ja mainiot tarinat niiden taustalla :)

Vastaa
Inka 15.2.2015 at 21.04

Jesh, ajotin fiksusti postauksen enkä ehtiny tulla kommentoimaan teille siitä, mutta onneksi ei tarvinnu! <3

Vastaa
Susanna89 20.2.2015 at 22.33

Hyvät kuvat

Vastaa
Inka 21.2.2015 at 8.43

Kiitos! :)

Vastaa
Mari 28.2.2015 at 20.20

Kiitti vielä Inka tästä haasteesta! Aivan upeita ja niin sulosia kuvia sulla tässä postauksessa, etenkin tuo palmufriendie! :)

Vastaa
Inka 2.3.2015 at 16.49

Noni, huippua Mari, mielenkiinnolla seuraan sun vastinetta. :) Ja kiitti, tuosta palmufrendiestä on kyllä paljon aikaa!

Vastaa

Jätä Kommentti