Pallontallaajat.net
Valikko

Pehmeä aloitus kisaviikonloppuun

Kirjoittanut Inka 21.2.2015

Viikko sitten lauantaiaamuna koitti hetki, jota olin odottanut viikkotolkulla. Taekwon-Dossa kilpaillaan painoluokissa, ja omaan luokkaani, alle 50-kiloisten ottelusarjaan päästäkseni mun piti pudottaa jonkun verran painoa. Se tarkoitti vuoden aloittamista melko tiukalla ruokavaliolla, ja perjantai-iltana vaa’an osoitettua nelosella alkanutta lukua ilo oli melko korkealla. Se jatkui myös seuraavana aamuna hotelliaamiaisella, sillä me oltiin varattu majoitus viikonlopulle Scandic Tampere Station –hotellista osaksi siitä syystä, että Scandicin aamiaiset on sen verran hyviä, että tiesin niistä riittävän valtavasti iloa punnitusta seuraavana aamuna.

Ja vikaan ei mennyt sen tiedon kohdalla, sillä ystävänpäivänä aamiaiselle astellessani en kyllä muista milloin olisin viimeksi ollut niin innoissani ruuasta! Scandicin aamiainen on kyllä nostanut asemaansa mun silmissä viime aikoina, ja se alkaa olla monipuolisuudessaan jo melko lähellä Radissonin ykköspallia. Toki täytyy sanoa, että mulle riittää aika pitkälle jos aamiaisella on tarjolla jogurtin kanssa tuoretta ananasta ja cashew-pähkinöitä, mutta Scandicin aamiaisvalikoimassa on aika paljon muitakin juttuja, jotka miellyttävät suuresti.

Scandic Tampere Station (1) Scandic Tampere Station (2)

Ekan kisapäivän aamiainen oli siitäkin aika nannaa, sillä kisasuoritukseen valmistautuminen suorastaan vaati unohtamaan ruokavammat ja syömään tasan sitä, mitä mieli teki (okei no ei nyt aivan, mutta armas tuleva ravitsemusterapeuttimieheni totesi, että nyt ei tartte miettiä rajoituksia). Ja sillähän mentiin. Kuvissa näette ensimmäisen satsin, minkä jälkeen piti tietysti käydä santsaamassa vielä toisen ja ehkä kolmannenkin kerran ihan vaan siitä syystä, että sai syödä pitkästä aikaa.

Istuttiinkin aamiaisella melko pitkään, sillä mun kisasuoritukset alkoivat vasta puoli viideltä illalla, eli raskasta oloa mahassa ei tarvinnut juuri pelätä. Kun todettiin että nyt aletaan olla siinä pisteessä että mahaan ei mahdu enää murustakaan, vaaputtiin takaisin hotellihuoneeseen. Oli ihana palata huoneeseen ja huomata, että meillä ei olekaan nyt aivan ollenkaan kiire yhtään mihinkään. Siispä otettiinkin ilo irti hotellin pehmeistä vuoteista ja makoiltiin siinä useampi tovi nautiskellen kerrankin kiireettömästä hotelliaamusta!

Harkittiin piheyspäissämme ennen kisoihin lähtöä, että josko oltais napattu kisojen ajaksi vaan kaupungin halvin huone ompusta ja majoituttu siellä. Viime vuoden helmikuun seminaarireissulta opittiin kuitenkin sen verran, että rankat huvit vaativat kunnon yöunet, ja niitä ei ainakaan tuolloin keskustassa sijainnut omppu tarjonnut viikonloppuyönä. Siispä varattiinkin huone perinteisestä hotellista, ja aamiaisen sekä hyvien tarjousten siivittämänä valinta osui Scandicin kohdalle. Majoituttiin hotellissa tosiaan kaksi yötä, joista toinen maksettiin omasta pussista ja toinen saatiin blogin kautta.

Perinteisen hotellin valkkaaminen kisaviikonlopun majoituspaikaksi oli kyllä yksi parhaista päätöksistä pitkään aikaan, sillä aamiaisen lisäksi rauhallinen huone siisteine, pehmeine sänkyineen tuli kyllä tarpeeseen sen jälkeen, kun takana oli koko päivä ihan jäätävää jännitystä ja kisasuorituksia. Tietty makoisat unet kaksipäiväisten kisojen välissä olivat myös melko kova juttu, sillä ottelukehässä ei varsinaisesti sovi olla puoleksi unessa.

Scandic Tampere Station (3) Scandic Tampere Station (4) Scandic Tampere Station (5) Scandic Tampere Station (10) Scandic Tampere Station (7) Scandic Tampere Station (6)

Lopulta päästiin siis makoilemaan aamiaisen jälkeen hotellihuoneen sängyllä vielä reilun tunnin verran odotellen jättiaamiaisen laskeutumista, ennen kuin paineltiin hotellin kuntosalille vielä tsekkaamaan, että mulla oli kaikki liikesarjojen osalta kunnossa. Pehmeä sänky kieltämättä kompensoi viikonlopun pieksetyksi tulemista, eikä kisapäivän jälkeisenä aamunakaan ollut niin paha nousta sängystä, kun takana oli kunnon yöunet katkonaisten torkkujen sijaan.

Postaus on tehty yhteistyössä Scandicin kanssa.

Eng: During the Finnish Championships in ITF Taekwon-Do in Ylöjärvi we stayed in Scandic Tampere Station hotel and really enjoyed the slow morning in the hotel room we hand an opportunity to have. Plus the breakfast, which was superb!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti