Pallontallaajat.net
Valikko

Kevään matkailukatsaus

Kirjoittanut Inka 25.2.2015

Vuoden eka reissu on jo takana päin, mutta nyt voisi olla aika suunnata katseet tän kevään tuleviin matkoihin. Eilisen märypostauksen jälkeen onkin hyvä muistutella taas, että onhan niitä reissuja silti tulossa, vaikka Beirut ei nyt ihan vielä meitä kutsukaan. Otetaanpa siis kertaus: mihin sitä ollaankaan menossa?

Pääsen pakkaamaan reissukassini monta kertaa vielä ennen kesää! Edessä on ensi viikolla koittava Tukholman-risteily (vuhuu!), sen jälkeen keväällä piipahdus Tallinnassa, pitkä viikonloppu Sveitsissä ja muutaman päivän arkireissu Lontoossa. Onhan siinä siis ulkomaanmatkoja riittämiin! Mää lasken vielä näin pohjoisen tyttönä Tallinnan ja Tukholman eksoottisiksi kohteiksi, joten kyllä ne lasketaan hyvinkin ulkomaanmatkoiksi!

Palmut (1) Palmut (4)

Kesäreissuja pitäis tietysti tässä vaiheessa olla suunniteltuna jo vaikka kuinka, mutta samalla kun kaverit tekee isoja matkasuunnitelmia kesälomille, mulla on täysin toinen tilanne. Sovittiin nimittäin Karimin kanssa, että tulevana kesänä laitetaan opiskelijan kesätyöt ensisijalle ja mietitään niitä reissuja vasta sitten, jos kesätyö sen sallii. Siitä syystä kesäkuukausille on buukattuna nolla lentoa ja toistaiseksi en oo ihan varma edes siitä, kantsiiko mun pitää kesälomaa kesällä, vai vasta myöhemmin esimerkiksi talvella.

Yks reisba on kuitenkin kesällekin suunniteltuna, ja se on lyhyt Baltian matka meidän 1-vuotishääpäivänä. Mietittiin pitkään sopivaa kohdetta ja olisin oikeasti halunnut lentää Puolaan, mutta sopivien lentojen puuttuessa sovittiin, että yritetään saada pitkä viikonloppuvapaa hääpäivän ympärille ja lähdetään Baltiaan. Ensin lautalla Suomenlahden yli Tallinnaan, sieltä auto alle ja kohti Riikaa. Jos reissupäiviä on paria enemmän, niin siitä voisi jatkaa vielä Liettuan puolelle, missä oon halunnu käydä tosi pitkään. On aika kiva, että edessä on reissu jonka suhteen ei oo oikeestaan mitään varmaa, vaan se varmistuu vasta ihan vähän ennen lähtöä. Katotaan miten käy!

Palmut (2) Palmut (3)

Näiden päälle on toivottavasti luvassa myös työmatkoja, toivottavasti jänniin kohteisiin!

Miltäs suunnitelmat kuulostaa? Ja mitä reissusuunnitelmia sulla on luvassa?

Kuvituksena vuoden 2014 aikana nähtyjä palmuja, koska ne nyt vaan sopii jokaiseen tilanteeseen!

Eng: I always feel like I don’t have enough travel plans ahead, but even I am not planning any epic adventures for the upcoming summer, I still feel like this time these plans are enough.

Lisää tästä aiheesta

14 Kommenttia

Maarit 25.2.2015 at 19.02

Mukavalta kuulostaa! Ei aina tarvitse olla maailmanympärimatkoja horisontissa. Pienetkin lomat tuovat vaihtelua arkeen ja kyllä Tallinna ja Tukholma on ulkomaat. :) Meillä on toistaiseksi vain syksylle lennot Muncheniin, josta ajetaan Itävaltaan ja varovaisesti sanoisin että Italiankin puolelle ehkä eksytään. Alle pari viikkoa tarkoitus olla. :)

Vastaa
Inka 26.2.2015 at 18.39

Uu, kuulostaa kivalta nuo teidän suunnitelmat!! Road tripit on kyllä ihania, ja syksyinen Keski-Eurooppa on varmasti nappikohde. Tsemppiä reissuodotukseen!

Vastaa
Arja 25.2.2015 at 22.37

Baltian pieni roadtrip kuulostaa loistavalta suunnitelmalta! Ja kyllähän nuo naapurimaat ihan ulkomailla on. Itseltänikin on Latvia ja Liettua kokonaan näkemättä. Josko vielä joskus sinnekin, autolla tai jopa pyörällä ehtisi :)

Vastaa
Inka 26.2.2015 at 18.40

No pyörällä varsinkin! :) Ja jännä miten sitä jää nuo lähikohteet aina muiden jalkoihin!

Vastaa
Meri 25.2.2015 at 23.37

Mulla vähän sama juttu kesän kanssa, kesätöitä pitäisi tehdä ja rahaa säästää. Ei taida olla montaakaan palkallista vapaapäivää edes vielä kertynyt.. Vähän haaveilen matkasta Kroatiaan, pariksi päiväksi saarille ja sitten autolla Plitvicen luonnonpuistoon. Mutta ihan varovaista haaveilua vain, katotaan mihin rahkeet riittää. :)

Keväälle on kuitenkin jo suunnitelmia. Nyt lauantaina Tukholmaan, sitten viikon päästä Roomaan, nämä siis varmoja. Todennäköisesti huhtikuun lopussa Wieniin. Sitten ois venyttävä vielä kevään/alkukesän aikana ainakin Pietariin ja Pariisiin ystäviä tapaamaan, mutta saa nähdä mihin asti pystyy köyhän opiskelijalompakon antimia venyttämään… :D Niin paljon paikkoja, niin vähän rahaa ja aikaa!

Vastaa
Inka 26.2.2015 at 18.42

Oiiiiih, Plitvice olis niin ihana! Nuo haaveet kuulostaa kyllä aika hyviltä, aijai! Luinkin sun Tukholma-suunnitelmista ja kuulosti kyllä tosi kivoilta, vähän ehkä käy kateeksi se kantrifestari! :) Aikamoisia suunnitelmia sulla kyllä, mahtavaa kun kaverit muuttaa ulkomaille niin niitä on pakko mennä morjenstaan. :)

Vastaa
Jalallakoreasti 26.2.2015 at 2.28

Vinks vinks, Liettuan puolella Kaunas on tosi kiva kesäpaikka, olen käynyt parikin kertaa ja tykkään! Sopivan kokoinen pikkukaupunki, jossa hyvä ravintolatarjonta ja kaikenlaista pientä kivaa nähtävää.

Vastaa
Inka 26.2.2015 at 18.42

Uijui, iso kiitos vinkistä, täytyy pitää mielessä. :)

Vastaa
Annika / Britannika 26.2.2015 at 4.00

Hahah, saatat hengailla aika matkustavaisen porukan seurasssa jos tämä tuntuu siltä että ei ole hirveesti reissuja tiedossa ;D Pitäisköhän meidän alkaa lukea enemmän vaikkapa…hmm…käsityöblogeja…? :D

Vastaa
Inka 26.2.2015 at 18.43

Haha, no se on varmana totta. Ehkä pitäs vaihtaa vähän lukulistaa tosiaan. :,D

Vastaa
Maarit Johanna 26.2.2015 at 9.09

Baltian roadtrip on täälläkin ollut pitkään haaveissa! Ymmärrän niin tuon miten Tallinna ja Tukholma tuntuu kaukaisilta paikoilta, täältä päin katottuna vielä enemmän :D
Mieki ajaisin Riikaan ja ehkä vielä Puolaan sieltä Liettuan läpi jos olis aikaa. Halvan hintatason hotellien perässä ajaisin vaikka mihin!
Pikkureissut on just parhaita. Lähtisin Lontooseen uudelleen koska vaan!

Vastaa
Inka 26.2.2015 at 18.46

Heh, no joo sieltä on vielä pitempi matka! Mää oon kyllä henkisesti vielä Oulussa, ei oikeen tunnu siltä että molempiin kaupunkeihin olis vaan tosi lyhyt matka. Ahh Puola olis niin kiva! Ja toisaalta tuolta olis niin helppo vaan jatkaa matkaa varsinkin jos alla olis auto, voi kun aikaa vaan olis enemmän!

Vastaa
Sofia / Liikkeellä 26.2.2015 at 18.40

Tosi kivoja reissuja edessä ja komppaan edellisiä, ei aina tarvii hurjia suunnitelmia ollakaan! Laskin että edellisestä ulkomaan reissusta (jos ei lasketa Luulajaa) on nyt 147 tms. päivää ja seuraavan kerran kauemmas poistutaan kesäkuussa, mutta mikäs tässä kotimaata ihastellessa! :)

Vastaa
Inka 26.2.2015 at 18.47

Oho, no sulla on kyllä kärsivällisyyttä, iso peukku siitä! Onpahan aikaa ihastella kotimaata. Ja kyllähän Luulaja lasketaan! :D

Vastaa

Jätä Kommentti