Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Kirjautuminen Pallontallaajien keskustelupalstalle päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Karkkikauppasuositus Ruotsissa: Åre Shokladfabrik
Pallontallaajat.net
Valikko

Sokerihiiren onnenpäivät Ruotsissa: Åre Shokladfabrik

Kirjoittanut Inka 25.4.2015

Ennen uusia seikkailuja on hyvä palata hetkeksi vanhaan, sillä mun on pitänyt jakaa tämä herkkuhiiren suosikkivinkki teidän kanssa jo helmikuusta lähtien, sillä Åren-matkalla pääsin maistamaan jotain niin hyvää, että siitä toipuminen ei oo vieläkään edes alkanut.

Palataan siis myrskyisään helmikuuhun, kun laskeuduttiin tyttöjen kanssa Östersundin lentokentälle, missä meitä oli vastassa Åressa meidän oppaana toiminut Joonas. Odotettiin kimpsut ja kampsut mukaan ja hypättiin pakettiautoon, jolla huristeltiin noin parituntinen matka Åreen. Ei oltu taidettu päästä edes istumaan, kun saatiin matkaevääksi pussillinen suklaata.

Åre Shokladfabrik Åre Shokladfabrik Åre Shokladfabrik

Jotkut teistä saattavat muistaakin, että reissu sijoittui pahimmoilleen viikkoa ennen SM-kisoja, mikä tarkoitti siis sitä, että mulla oli ihan jäätävä painonpudotus meneillään juuri reissun aikaan. Vedin vähän ressiä ennen reissua siitä miten selviän ruokateemaisesta laskumatkasta, mutta päätin lopulta ottaa iisisti ruuan suhteen, mutta herkkujen kanssa päätin vetää tiukan linjan. Kunnes kuuntelin aikani pimeässä autossa vuorotellen kaikkien muiden mimmien jäätävää hehkutusta siitä, miten käsittämättömän herkullisia suklaanameja olikaan edessä. Sitten maistoin ja en usko kovin paljoa valehtelevani, jos sanon että se valkosuklaa-mansikkaherkku oli parhaimpia karkkeja, mitä oon eläissäni maistanut.

Arvaatte varmaan, ettei mennyt kovin kauaa että kaikki neljä karkkitötteröä olivat tyhjiä. Puolustuksekseni on kuitenkin pakko sanoa, että mää en rohmunnu ihan kaikkea…

Åre Shokladfabrik Åre Shokladfabrik Åre Shokladfabrik

Paluumatkalla Åresta takaisin lentokentälle kuljettiin sitten Åren Shokladfabrikin, joka siis nuo kyseiset herkut oli valmistanut, ohi. Aikataulu oli tiukka ja keli ihan jäätävän huono, mutta kuski ei oikein voinut mitään siinä vaiheessa, kun neljä suklaanhimoista naista olivat sitä mieltä, että tuossa suklaatehtaassa on pakko pysähtyä. Saatiin aikaa viis minuuttia, joka tosin taisi venyä kymmeneen. Mun tuliaisina oli kolme tötteröä herkkusuklaata, jotka katosivat parempiin suihin aika nopeasti sen jälkeen, kun paperikääröt avattiin.

Siispä jos joskus niin nyt kannattaa uskoa kun sanon, että jos vastaan tulee joskus Åren suklaatehtaan herkkuja (myydään ainakin lentokentillä ja kauppahalleissa Tukholmassa), niin silloin on oikea hetki maksaa suklaakarkeista pikkuisen tavallista enemmän ja napata mukaan yks tötterö. Et taatusti tule katumaan.

Nimimerkillä kuola valuu jo pelkästä ajatuksesta.

Eng: If you ever happen to see a cone of Åre Shokladfabrik candies, trust me on this: you will not regret buying it!

Lisää tästä aiheesta

6 Kommenttia

Satu VW I Destination Unknown 25.4.2015 at 11.36

Oooh… ja nyt tuli makean nälkä!! Onneksi muu perhe lähti kauppaan hakemaan omenapiirakan aineita. Ihanaa viikonloppua! :)

Vastaa
Inka 28.4.2015 at 21.50

Heh, ihana Satu! :) Sitä samaa!

Vastaa
Pingviinimatkalaiset 26.4.2015 at 18.45

Huh, sunnuntain sokerihiiri haluaisi noita just nyt! Onneksi on Ruotsin reissu ensi kuussa, niin jos saisin noita vaikka jostain käsiini.

Vastaa
Inka 28.4.2015 at 21.52

Aijai, no ehdottomasti! :)

Vastaa
Marimente 28.4.2015 at 16.22

Voi nam – maistuis nuo suklaat varmaan mullekin! Olipa sen verran herkullinen postaus että taidan käydä suklaapuodin kautta tänään kotia :)

Vastaa
Inka 28.4.2015 at 21.52

Heh, huippua! :D

Vastaa

Jätä Kommentti