Pallontallaajat.net
Valikko

Sviitin valloitus Amerikka-kerhon kanssa

Kirjoittanut Inka 3.5.2015

Monet teistä varmasti muistavatkin meidän hassunhauskan Amerikka-kerhon, jonka kanssa mullakin on ollut ilo kokoontua jo useamman otteeseen. Muutamista superihanista mimmeistä ja heidän puolisoistaan koostuva kaveriporukka on ollut kultaakin kalliimpi monina hetkinä, ja se toimii myös loputtomana inspiraation lähteenä jenkkireissukohteille ja iki-ihanille Amerikka-tarinoille.

Ulla ja Kirsi ovat järjestäneet meille monta erilaista Amerikka-tapahtumaa, ja kerrankin oli meidän vuoro! Kuten saatoitte Instagramista jo huomata, mun eilinen ilta sujui aikamoisissa jenkkitunnelmissa kavereiden kanssa Suomen ensimmäisessä pilvenpiirtäjässä, missä nykyisin toimii Solo Sokos Hotel Torni. Juhlat olivat osa hotelliketjun sviittibileet eli Sviibit-blogikampanjaa, jossa on mukana monia bloggaajia, muun muassa minä ja Milla, jonka kanssa nämä sviibit järjestettiin.

Sviibit-3 Sviibit Sviibit Sviibit

Haluttiin järjestää juhlat kuten juhlat kuuluu järjestää, eli kunnolla. Laitettiinkin save the datet menemään hyvissä ajoin, ja muutamaa viikkoa ennen varsinaisia juhlia kaverit saivat sitten varsinaiset kutsut, paperilla tietenkin. Pukukoodina illan tilaisuuteen oli pukeutua Yhdysvaltain lippua kunnioittaviin väreihin, ja tapaamispaikaksi ilmoitettiin Tornin American Bar. Sen enempää kavereille ei juhlasta kerrottu etukäteen, ja meillä olikin Millan kanssa aikamoisia vaikeuksia järjestää juhlia ja malttaa pysyä niistä hiljaa. Onneksi kuitenkin meidän välinen whatsappi sai laulaa ja sen avulla pystyttiinkin juuri ja juuri olemaan paljastamatta meidän eeppisiä juhlasuunnitelmia tytöille. :D

Eilen sitten koitti se kauan odotettu lauantai, kun vallattiin Tornin sviitti ja koristeltiin se Amerikka-teemaan sopivaksi. Meillä oli tunti aikaa saada sviitti asianmukaiseen kuntoon, ja Karimin sekä hotellin henkilökunnan ansiokkaalla avustuksella saatiinkin honeycombit kattoon, photobooth pystyyn, pöytä katettua ja skumppalasit pöytään juuri parahiksi hetkeä ennen kavereiden saapumista. Ilmeistä päätellen yllätys oli mieluinen, kun Milla johdatti kaverit meidän omaan Amerikka-sviittiin, missä me oltiin Karimin kanssa vastassa skumpan ja Lehtikuohun kanssa.

Koska mää olin mukana järjestämässä kinkereitä, oli myös photobooth saatava. Sitä varten ommella surrautin illan teemaan sopivia sinipunaisia viirinauhoja, joista saatiin vallan mainio, Amerikka-henkinen tausta photoboothille.

Sviibit Sviibit Sviibit Sviibit Sviibit Sviibit

Illan tarjoiluista vastasi Sokos Hotel Torni, ja me oltiinkin Millan kanssa käyty ennen juhlia palaveeraamassa hotellin henkilökunnan kanssa juhlien syömisistä. Valittiin tarjolle Tornin hevosburgeri, salaattia ja tietysti hedelmiä, jotka olivatkin kaudesta huolimatta ihan superherkullisia.

Hotellin tarjoamien herkkujen lisäksi Sviibbeihin kuului Kakkugallerian kakku. Juustokakku olis tietysti sopinut Amerikka-teemaan kuin sormi napaan, mutta koska liivatteettoman kakun saaminen osoittautui jälleen kerran mahdottomaksi, valittiin tarjolle porkkanakakku, joka oli kyllä superherkullinen. Siihen kaveriksi leipasin vielä meidän häissäkin tarjolla olleen brookien eli brownien ja cookien yhdistelmän, ja lisäksi hankittiin myös muutamia Amerikka-karkkeja. Illan sipsitarjonnasta vastasi Estrella.

Juomapuolella oli niin jenkkihenkisiä kaljoja kuin limppariakin, ja Karim myös pyöräytti meille pullollisen kotitekoista sitruunalimonaatia, joka on kyllä mun lemppari. Erityisen hyvältä se maistui tietysti jenkkisarjoista tutuista punaisista muovimukeista hörsittynä.

Sviibit Sviibit SviibitSviibit Sviibit Sviibit Sviibit Sviibit Sviibit Sviibit Sviibit

Photoboothin ja syömisten lisäksi ilta kului paitsi reissusuunnitelmia ja kuulumisia vaihtaessa, myös värityshommissa. Kyllä, luit oikein. Milla oli nimittäin ihastunut Pinossa näkemäänsä väritettävään New York -julisteeseen niin kovasti, että sen oli pakko saada se meidän sviittibileisiin ja onneksi oli, sillä se oli ihan huikea. Vaikka me edustettiin Karimin kanssa 26- ja 27-vuotiaina juhlien junioriosastoa, hääri väritettävän New Yorkin edessä vähän väliä joku tai muutama maalaamassa Vapaudenpatsasta turkoosiksi, värittämässä Central Parkin ankkoja tai Manhattan Bridgeä niille sopivilla väreillä.

Sisäiset lapsosemme intoutuivat värittämisen lisäksi myös leikkimään Estrellan jättimäisellä sipsipussilla. Ei siitä sen enempää, kuvat varmaan kertoo kaiken tarpeellisen…

Sviibit Sviibit Sviibit Sviibit Sviibit Sviibit
Ilta eteni nopeasti, kuten tässä seurassa aina ja totesin taas kerran, että ei oo kyllä teemajuhlien voittanutta. Ilta sai vielä kruununsa, kun vieraiden lähdettyä me jäätiin Karimin kanssa vielä Tornin pehmoisten lakanoiden väliin yöksi, ja aloitettiin tämä aamu parhaalla mahdollisella tavalla, eli runsaanpuoleisella hotelliaamiaisella, vaikka kieltämättä eilenkin tuli syötyä maha vähintään täydeksi.

Tää blogikamppis ei kuitenkaan jää tähän, sillä mulla olisi arvottavana teidän lukijoiden kesken yksi 30 euron arvoinen lahjakortti S-ryhmien ravintoloihin. Osallistut arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen minkä teeman ympärille järjestäisit tai aiot itse järjestää teemabileet? Arvon voittajan viikon kuluttua, eli osallistumisaikaa on ensi viikon sunnuntaihin 10.toukokuuta, kello 17 saakka.

Miltä teemasviittibileet vaikutti?

Postaus on tehty yhteistyössä Sokos Hotelsin, Estrellan ja Kakkugallerian kanssa.

Eng: Me and my dear friend Milla had a pleasure to pamper our friends by hosting this epic America themed party in Solo Sokos Hotel Torni in Helsinki.

Lisää tästä aiheesta

36 Kommenttia

Kaukokaipuun Nella 3.5.2015 at 17.44

Ihanat kemuthan teillä on ollut! <3

Vastaa
Inka 3.5.2015 at 18.09

No oli kyllä, ihan huikeat! :)

Vastaa
Jerina 3.5.2015 at 18.09

Ihan mahtavan näköiset bileet ootte järjestäneet! :)

Vastaa
Inka 4.5.2015 at 22.24

Kiitti Jerina, kiva jos tunnelma välittyi! :)

Vastaa
Sanna I Siveltimellä 3.5.2015 at 18.20

Huikeet sviibit! Ja nyt ei voi kun todeta että oi, jospa oisin saanut olla mukana <3 Teemabileet on niin hauskoja! Ja nää nyt oli hoidettu ihan vimpan päälle, yay! Näitä lisää, pliiss… ja säästäthän nuo viirit? :)

Vastaa
Inka 4.5.2015 at 22.25

No oi jospa olisit ollut mukana! Ja nuo viirit on lanseerattu vain Nameriikka-käyttöön! Eli tallessa ovat. :)

Vastaa
Laura R. / Laura let's go 3.5.2015 at 18.47

Onpas vaan ollut hauskan näköiset kinkerit teikäläisillä! :D Ihana toi kuva susta siellä sipsipussin sisällä, en kestä. Ja jälleen kerran on ihmeteltävä, että mikä ihme siinä on, ettei sitä liivatteetonta juustokakkua saa ammattilaisilta kun sellaisen tekeminen kotonakin onnistuu aivan mainiosti… Jännä homma. Tilausta sille varmasti olis, sillä kuka hullu nyt haluaa kakkuunsa siannahkaa! :D

Vastaa
Inka 4.5.2015 at 22.26

Haha, en voinut vastustaa kiusausta kun oli mahdollisuus sulloutua sipsipussiin. xD Ja joo, ei kyllä siannahkakakut juuri houkuta..

Vastaa
Anni 3.5.2015 at 19.40

mää haluisin jonkun leffan teemabileet :) ja brookien ohjetta jakoon!

Vastaa
Inka 4.5.2015 at 22.29

Leffateemabileet ei kyllä oo mikään kehno idea! Ja ohjetta on tulossa! :)

Vastaa
Pingviinimatkalaiset 3.5.2015 at 19.41

Kiitos vielä näin julkisestikin ihanalle rikostoverilleni <3 Olihan hauskaa ja tästä on hyvä jatkaa kesää kohti! Ehkä otammekin tavaksi järjestää jotain Nameriikkalaisille näin keväisin :D

Vastaa
Inka 4.5.2015 at 22.30

No kiitos itelles! <3 Ja ei kuulosta hassummalta idealta.. :)

Vastaa
Maarit 3.5.2015 at 19.50

Näyttää ihan huippukivalta ja ootte kyllä panostanut selkeesti niin täysillä! Teemabileitähän voisi olla vaikka mitä, mulle tuli mieleen jostain syystä supersankaribileet :D mutta sellasia tuskin ryhtyisin kuitenkaan järjestämään..

Vastaa
Inka 4.5.2015 at 22.34

Oijoi, supersankaribileet on ihan mahtava idea!! :D Ja joo, go big or go home, vai miten se meni?

Vastaa
Kthetraveller 3.5.2015 at 20.04

Oi jösses miten ihanat kemut teillä! Ja tuo sviitti on niin herttanen :)

Vastaa
Inka 4.5.2015 at 22.36

Kiitos! Ilta oli kyllä varsin onnistunut, kuten teilläkin vaikutti olevan. :) Ja sviitti oli kyllä niin symppis!

Vastaa
Essi 3.5.2015 at 20.14

Hienoja kuvia ja hullunhauskan näköinen tuo jättisipsipussi! :D Itse olen suunnitellut että olisi hauskaa järjestää englantilaistyyliset teekutsut! Eli pöytä täyteen teekannuja, pieniä leivoksia, skonsseja ja kurkkuvoileipiä. :)

Vastaa
Inka 4.5.2015 at 22.38

Oi, kuulostaapa hauskalta idealta! :)

Vastaa
Jenna 3.5.2015 at 22.05

Huikeet kemut! Tuo kuva susta sipsipussissa on niin mainio. :)

Vastaa
Inka 4.5.2015 at 22.40

Haha, kiitos Jenna! :D

Vastaa
Maarit Johanna 3.5.2015 at 22.40

Ihan mahtavat sviibit! Teemabileet ideana varsinkin aivan huikeat :)

Vastaa
Inka 4.5.2015 at 22.42

Kiitti Maarit! Nyt teemabileitä vaan kehiin!

Vastaa
Miila 4.5.2015 at 2.07

Mahtavan näköiset sviittibileet teillä ollut :) Teemabileitä en oo vielä koskaan järjestänyt, mutta nää kuvat oli sen verran inspiroivia, että sitä vois vaikka harkitakkin. Jos teemabileet nyt järjestäisin niin luultavasti teema olis joku rento ja kesäinen, peace and love hippijuttu :P

Vastaa
Inka 4.5.2015 at 22.43

Toivottavasti innostut järjestään hippibileet, teema nimittäin kuulostaa ihan mahtavalta! :D

Vastaa
eve 4.5.2015 at 11.31

Haha, mahtavia kuvia! Ja vitsit kun alkoi himottaa tuo brookie… Teemabileitten järkkääminen on teoriassa mahtavaa mutta sitten se niin usein jää kun ei oo aikaa/rahaa hoitaa hommaa kunnolla. Mä haluisin järkätä sellaset Clue-bileet (sen murhamysteerilautapelin tyyliin) ois mahtavaa esittää jotain henkilöä ja pukeutua ja tehdä vähän salapoliisityötä. Kaverin työpaikka järjesti juuri hiljattain sellaset (Norjassa), en vois kuvitellakaan että mun duunipaikka saati työntekijät lähtisivät niin innokkaasti mukaan, mutta kaveriporukalla vois onnistua! Mites ois? Sopis muuten Name-bileiksikin kun sehän on jenkkiläinen peli, eikös? :D

Vastaa
Inka 4.5.2015 at 22.44

Joo ihan mahtava idea!!

Vastaa
Ulla 4.5.2015 at 18.56

Kiitos kemuista vielä tätäkin kautta! <3 Ja hei kuulostaa mahtavalle tuo Even idea, laitetaan suunnitteluun!!! =)

Vastaa
Inka 4.5.2015 at 22.46

Toivottavasti teillä oli kivaa! <3 Ja I'm in!!!

Vastaa
Veera Hoo I 6.5.2015 at 14.02

Nyt pittää kommentoida, kerran arvontaa kehissä! Yleensä tyydyn vaan hymähtelemään, kun luen näitä sun juttuja :) Hauskan ja makian näköset kekkerit ollu teillä!

Keväisin aina haikeana muistelen sitä kevätjuhlien fiilistä! Ois hullun hauskaa järjestää omat Kevätjuhlat, jos sais edes pikkusen sitä tunnelmaa takas. Pukukoodina ois tietenki kukkamekot, seppeleet tms. Suvivirttä ei varmaa vieraat rupias hoilaamaan.. Innostuin sen verran että saatampa järkätä!

Vastaa
Inka 7.5.2015 at 18.05

Jes, kiva kun kommentoit!

Ja oi vitsi miten kivan kuuloset juhulat olis! Mää tykkään muuten ihan hulluna suvivirrestä, siitä alkaa aina kesä. Voisin hoilata sen sun kans, ainaki ekan säkkeistön! Eli elä unoha mun kutsua jos nykäset kesäkekkerit käyntiin! :)

Vastaa
Heli / Auringonkalastaja 7.5.2015 at 23.45

Teijän Amerikka-kerho on niiiin paras! :D

Vastaa
Inka 8.5.2015 at 18.17

Oon kyllä niin samaa mieltä! :)

Vastaa
Linda 9.5.2015 at 10.16

Heh, mun teemabileiden olisi pakko olla wingssibileet! :D wingssejä, sooseja, dippailujerkkuja, ahhh. Unelma!

Vastaa
Inka 12.5.2015 at 0.04

Haha, kuulostaa niin hauskalta! :D :D Ja jotenkin ei kyllä yllätä, heh.

Vastaa
Lotta Watia | Unagidon 10.5.2015 at 13.13

Voi että, näyttää niin hauskalta! Teemabileet on ihan parhaita. Mä järjestän mun synttärit aina jonkun teeman ympärille. Viime vuosien teemoja ovat olleet mm. ysäri ja Disney. Kun olin pieni, mun äiti tykkäs järkätä kans teemabileitä ja sieltä tää villitys on varmaan lähtenytkin. Lapsena oli kaikenlaista ufo- ja kummitussynttäriä.

Vaikka oonkin Japanifani, niin sushia yms. ei ole pitkään aikaan tullut juhlissa tarjottua. Ehkä se Japani voisi esiintyä siis pian teemana mun bileissä. :-)

Vastaa
Inka 12.5.2015 at 0.06

Ei vitsi miten hauskalta kuulostaa nuo sun teemasynttärit, ihan mahtavia!! Meillä oli kans lapsena teemasynttäreitä, kummallista miten se perinne on kadonnut jonnekin, ainakin toistaiseksi… :D

Vastaa

Jätä Kommentti