Pallontallaajat.net
Valikko

Potkut Alpeilla

Kirjoittanut Inka 4.5.2015

Päätin viimekuisen yoping-postauksen jälkeen vähän skarpata potkukuvien kanssa, sillä totesin että niin kauan kuin jalka vielä nousee siitä kannattaa ottaa kaikki irti. Siispä nostelin koipea myös Sveitsin vuorimaisemissa, ja sain kaikeksi ilokseni myös kaveritkin mukaan.

Tässä siis meidän koko joukkueen potkukuvat, nauttikaa:

Sveitsi-44 Sveitsi-48 Sveitsi-42 Sveitsi-43

Tässä siis huomaatte, ettei todellakaan tartte olla vuosien kamppailutaustaa onnistuakseen täydellisesti potkukuvissa. Tiina ja Flavio veti mun mielestä potin kotiin ainakin yhtä hyvin ellei jopa paremmin kuin minä ja Karim, jotka ollaan kangistuttu samoihin kaavoihin jo aivan peruuttamattomasti.

Näiden kuvien myötä toivotan teille ihanaa maanantaita! Mää seikkailen tällä hetkellä Virossa, mutta blogi päivittyy kuitenkin myös matkan ajan. Viron-seikkailuja kannattaa tsuumailla Instagramin puolelta, sillä blogiin ne päivittyvät vasta myöhemmin. Palataan!

Eng: These photos prove, that yoping can be done successfully even if you do not have that much martial arts skills.

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Maarit Johanna 4.5.2015 at 18.45

Kohta eessä Sveitsin reissu, ehkä munkin on otettava potkukuvat käyttöön!

Vastaa
Inka 4.5.2015 at 22.44

Noniin, mää niin ootan tätä! :D

Vastaa

Jätä Kommentti