Pallontallaajat.net
Valikko

Henkinen paluu Sveitsin seikkailuun

Kirjoittanut Inka 7.5.2015

Samalla kun Rimma valmistautuu tulevaan reissuunsa Sveitsissä, mää yritän palautua omaltani. Meidän reissusta on toki jo useampi viikko aikaa, mutta tuntuu että matkan käsittely ei oo omassa pääkopassa edes alkanut, sillä niin monia mahtavia kokemuksia me ehdittiin tuon muutaman päivän mittaisen vierailun aikana kokea.

Päällimmäisenä niistä jäi mieleen kukinnot, sillä kuten olen jo useaan otteeseen hehkuttanut, satuttiin paikalle juuri, kun kaikki kukat oli parhaassa vireessään ja maa tuikki paitsi vihreänä, myös keltaisena, valkoisena ja tietysti ihanan heleän vaaleanpunaisena. Se oli varmasti erityisen mieleenpainuvaa juuri siksi, että sen seurauksena tajusin kevään todellakin alkaneen ja haistoin ilmassa jo lupauksen tulevasta kesästä, joka muuten saapuu tännekin pohjoisen perukoille aivan kohta!

Sveitsi-IG (2) Sveitsi-IG (1) Sveitsi-IG2 Sveitsi-IG (5) Sveitsi-IG (4) Sveitsi-IG1 Sveitsi-IG (3)

Ja kyllä se kesäfiilis välittynee myös näistä kuvista, sillä en heti keksi mitään parempaa kuin majesteettiset vuoristomaisemat yhdistettynä värikkäisiin kukkiin. Seuraavana odotellaankin kukinnan alkamista täällä pohjoisessa, ei siihen varmasti enää kauaa mene!

Mitä nää ootat kesässä eniten?

Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursdayta, joka on kansainvälinen tempaus. Suomessa sitä vetävät Destination Unknown -blogin Satu sekä Kaukokaipuun Nella ja Wanderlust Expert Veera. Minut löytää Instagramista nimimerkillä @inkakha.

Eng: I Switzerland I was able to almost feel the summer. Back in Finland it is a bit different, but I am sure we will get there sooner than we expect. 

Lisää tästä aiheesta

15 Kommenttia

Katja 7.5.2015 at 20.37

Oi että niin ihanan vihreää! Kyllä se tänne pohjoseenki pikkuhiljaa. Tännääki ollu niin kesäkeli että suupielet on iha väistämättä osottanut taivaaseen. Nää kelit ku jatkus ni täällä olis yks melko onnellinen!

Ja kesältähä odotetaa tietenki näitä aurinkokelejä, että pääsis mahdollisimman paljon vispaamaan pyörällä ja nauttimaan kesästä! :)

Vastaa
Inka 8.5.2015 at 18.15

Ei vitsi mää kattelin noita teidän kuvia instasta ja en kestä, siellä on ollu niin ihanan keväistä!! Toivotaan että ne jatkuu.

Ja pyörällä vispaaminen kuulostaa niin hyvältä, vois iteki tehä kunnon huollon tässä ens viikolla niin ei kolisis enää. :D

Vastaa
Jenna |Journey Diary -matkablogi 7.5.2015 at 20.38

Ihanan vihreää! Onkin ollut ikävä tuota väriä talven ajan.

Vastaa
Inka 8.5.2015 at 18.15

No sama, kunnon väriterapiaa!

Vastaa
Annika | Travellover 7.5.2015 at 23.14

Sveitsi on niin kaunis! Vielä hetken saa Suomessa odottaa tuota vihreyttä.
Pistit pahan, mitä kesässä odottaisin eniten. Sen verran on seikkailua luvassa, etten tohdi arvottaa ainakaan näin etukäteen. :)

Vastaa
Inka 8.5.2015 at 18.16

Heh, sun reissusuunnitelmat on kyllä niin älyttömiä! :D

Vastaa
Annika | Travelloverblogi 8.5.2015 at 20.55

Älytön on ihan hyvä määritelmä. :)

Vastaa
Heli / Auringonkalastaja 7.5.2015 at 23.48

Niin täydellinen aika oli teillä kyllä vierailla Sveitsissä! Ihanaa vihreyttä ja kukkia ja kevättä! Ihania postauksia reissusta. Et tiedäkään kuinka mielissäni luen :)

Vastaa
Inka 8.5.2015 at 18.18

Ihana kommentti Heli! :) Niin kiva, jos jutut kelepaa!

Vastaa
Jenna 8.5.2015 at 10.34

Keväässä ja kesässä parasta on tuo kun luonto herää ja alkaa vihertämään ja kukkimaan. Ihastuttavia maisemia!

Vastaa
Inka 8.5.2015 at 18.18

Oon kyllä niin samaa mieltä, toivottavasti saadaan pian lisää kukkia myös tänne Suomeen!

Vastaa
Heidi / Auringon alla 8.5.2015 at 20.32

Vitsi miten vihreää! Juuri kurkin olohuoneen ikkunasta ulos, kun alkoi sataa kaatamalla (muuttui myöhemmin rakeiksi) ja näytti ihan siltä, että ruoho vihreni silmissä. Kesä, jee, niin parasta! :)

Vastaa
Inka 8.5.2015 at 22.41

Heh, ihan mahtavaa! Sieltä se tullee!

Vastaa
Satu VW I Destination Unknown 10.5.2015 at 17.00

Ihania kuvia, multa on tainnut mennä nämä kaikki ohitse IG:n puolella! Ja mitäs sitä kesässä odottaisikaan eniten… kesäkuinen Suomen reissu kutkuttaaa ainakin, en malta odottaa että pääsen mökin rantasaunasta pulahtamaan järveen!

Vastaa
Inka 12.5.2015 at 0.07

Niin ihana nähdä sua sitten kesäkuussa! :)

Vastaa

Jätä Kommentti