Pallontallaajat.net
Valikko

Toinen päivä Lontoossa hyvässä seurassa

Kirjoittanut Inka 27.6.2015

Mun ja Lauran Lontoo-seikkailun toinen päivä meni varsin mukavasti, sillä jos ensimmäisenä päivänä oltiin mun kehnojen kartanlukutaitojen varassa, saatiin toisena päivänä nauttia paikallisopastuksesta, kun London and Beyond -blogin Lena seikkaili meidän kanssa pitkin Lontoota. Sovittiin treffit Lenan kanssa Leijonakuningas-musikaaliteatterin edessä (halpoja päivälippuja oli ihan turha toivoa, sillä hinnat huiteli jossain £70 tienoilla), ja jatkettiin siitä matkaa kohti pohjoista suuntana Camden Market.

Oli kyllä mukavaa olla liikenteessä bloggaajaporukalla, ja nopeasti Lenan liityttyä joukkoon koko kolmikko seikkaili pitkin Lontoon katuja kamerat ojossa. Oltiin taatusti nolo näky, mutta minkä sille mahtaa. Ei oltu päästy kovin pitkälle kun tajuttiin että nurkat alkaa näyttää varsin tutuilta, ja lopulta tajuttiin olevamme aivan meidän hostellin huudeilla. Sen siitä saa kun ei lue karttaa aivan ollenkaan, niin on melko nopeasti Lontoon kokoisessa kaupungissa aivan hukassa. Otettiin hostellin läheisyydestä ilo irti ja pidettiin pieni vessatauko, sillä olihan meidän lähdöstä jo hurjat kaks tuntia aikaa.

Lontoo-2 Lontoo Lontoo-3 Lontoo-4 Lontoo-5

Hostellilta jatkettiin matkaa pohjoiseen ja lähestyttiin pikkuhiljaa Camdenia. Otettiin vähän erilainen lähestymistapa, ja ennen suositulle ostoskadulle poikkeamista piipahdettiin ensin Whole Foodsissa teeostoksilla. Ei lopulta jaksettu olla turistikadulla kovin pitkään, vaan poikettiin Lenan ohjeistamana nopeasti kanaalin varteen, jota pitkin käveltiinkin aina Regent’s parkin huudeille saakka. Siinä vaiheessa oltiin koko joukko jo melkein nälkäkuoleman partaalla, ja pikainen piipahdus Tescossa toi nopeahkon avun tilanteeseen. Napattiin kassit täyteen ruokaa ja mentiin viereiseen puistoon piknikille.

Sää ei ehkä ollu mikään kaikkein paras piknik-keli, mutta ihan yhtä lailla tuli kesän piknik-kausi avattua siellä lontoolaisessa puistossa. Evästelyn lomassa jouduin kuitenin viskaamaan takinkin niskaan, ja niin siinä oltiin Lontoon toukokuussa samat kamat päällä kuin maaliskuisessa Lontoossa. Jotenkin tosi huvittavaa, ja samaan aikaan ei ollenkaan. Olipahan ainakin vihreää nurtsia ympärillä!

Lontoo-8 Lontoo-9 Lontoo-11 Lontoo-10 Lontoo-12 Lontoo-13 Lontoo-14

Piknikin jälkeen kierreltiin puistossa hetki, ennen kuin meillä oli määrä tehdä reissun ainoa shoppailukierros. Saavuttiin Oxford Streetille ja samalla muistettiin mikä siinä mättikään, sillä en varmaan ikinä totu siihen ihmismäärään! Tehtiin pari täsmäiskua ja tavattiin Annika, joka oli tullut töiden jälkeen vielä moikkaamaan meitä. Pidettiin pieni blogimiitti jossain kohdalle sattuneessa ravintolassa, ennen kuin oltiin Lauran kans sen verran poikki, että oli pakko laahustaa hostellille. Tai siis me mentiin kyllä metrolla, mutta pysäkiltä kulku takaisin majapaikkaan muistutti aika pitkälti laahustamista.

Lontoo-17 Lontoo-16

Kiitti vielä Lena ja Annika, oli superkiva tavata teitä Lontoossa!

Eng: My second day in London was full of good company and great views.

Lisää tästä aiheesta

6 Kommenttia

Laura R. / Laura let's go 1.7.2015 at 11.17

Ihania kuvia! Munkin pitäis saada lisää Lontoo-matskua tulille. Ehkä ens viikolla mä saan postaus- ja kommentointitahdin taas rullaamaan, kun ei tartte olla koko ajan reissussa jossain! :D Tää oli kyllä niin kiva ja rento päivä, ja piknikki oli onnistunut hieman viileähköstä kevätkelistä huolimatta! Regent’s Park on kyllä tosi kiva.

Vastaa
Inka 3.7.2015 at 6.54

Haha! Tsemppiä s inne jäätävään reissutahtiin! Mulla taas muutto nyt hidastaa blogielämää, mutta ehkä se on välillä ihan ok.

Vastaa
Heli / Auringonkalastaja 2.7.2015 at 13.24

Ihana, ihana Lontoo!

Vastaa
Inka 3.7.2015 at 7.02

Niinpä!!!!!!

Vastaa
Rimma-matkablogi 6.7.2015 at 10.39

Ihanat! <3

Vastaa
Inka 7.7.2015 at 8.15

No nääki!

Vastaa

Jätä Kommentti