Pallontallaajat.net
Valikko

Matkakumppani myynnissä

Kirjoittanut Inka 19.7.2015

EDIT: Kamera on myyty!

Hankittuani aikaisemmin tänä keväänä uuden kameran, on vanha uskollinen reissukaverini Fujifilm Finepix x100 jääny melkoisen vähälle käytölle. Ajattelin pitäväni sen kakkoskamerana, jonka vois ottaa mukaan silloin kun ison järkkärin kantaminen ei huvita, mutta hyvä kuvanlaatu kiinnostaa siitä huolimatta. Noh, oon tainnut käyttää kameraa yhden käden sormilla laskettavan määrän sen jälkeen kun 6D tuli taloon, joten nyt voi olla aika tunnustaa myös itelle, että vaikka x100 onkin harvinaisen kaunis kamera, menee se aivan hukkaan koriste-esineenä pöydällä.

Siispä laitankin kameran myyntiin, ja kokeilen ensimmäisenä näin blogin kautta josko se löytäisi ostajansa. Kyseessä on siis vuonna 2012 ostettu Fujifilm Finepix x100 -kompaktijärjestelmäkamera, jossa on kiinteä 23 mm f/2 -linssi (vastaa 35 mm linssiä). Esittelyjä kamerasta voi lukea esimerkiksi täältä (suomeksi) ja täältä (englanniksi).

Kamera on hyvässä kunnossa, mutta siinä on hieman ulkoista kulumaa. Kamera on ollut siis kolme vuotta suht aktiivisessa käytössä, joten aivan uudenveroinen se ei ulkoisesti ole.

x100 x100-2 x100-3 x100-4

Myyn kameran alkuperäispakkauksessa, ja mukana tulee olkahihna sekä laturi. Suomenkielinen ohjekirja on hävinnyt matkan varrella (oon selvästi noudattanut sitä kuuluisaa RTFM-ohjetta niin kovasti, että manuaali on unohtunut johonkin, kun sitä on luettu vähän siellä sun täällä), mutta Fujifilmin sivuilta voi ladata ainakin englanninkielisen käyttöohjekirjasen PDF-version.

Tässä vielä muutama kuva, jotka on kuvattu kyseisellä kameralla. Myös melkein kaikki mun 7/2012 – 12/2014 välisenä aikana postauksissa näkyvät kuvat on otettu tällä kameralla.

Las-Vegas-mini Antelope-Canyon_mini Berliini_mini Hailuoto_mini San-Diego-mini Five-Guys-mini Rondane-mini Kööpenhamina_mini Slide-Rock-State-Park-mini

Pyyntihinta on 540 €. Maksoin kamerasta ostohetkellä 1 200 €, ja nyt myynnissä olevan, päivitetyn x100t-mallin hinta näyttää olevan edelleen samoissa lukemissa, sillä kyseinen kamera maksaa esimerkiksi Rajalan verkkokaupassa 1 299 €.

Voin postittaa kameran ostajan kustannuksella tai se voidaan noutaa Helsingin keskustasta. Jos kiinnostuit kamerasta, laita sähköpostia osoitteeseen archiegonelebanon(a)gmail.com.

Kannattaa tsekata myös alla oleva video, jossa esitellään kameraa ja sen ominaisuuksia. Mun oma, kolmen vuoden takainen postaus kamerasta on luettavissa täällä.

Eng: I am selling my Fujifilm Finepix x100 camera. If you are interested in buying, please send me an email to archiegonelebanon(a)gmail.com.

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Rimma - matkablogi 19.7.2015 at 11.03

Mietin jo hetken, että pitäiskö mun ostaa tämä reissukameraksi Janille, mut ehkä meille riittää nää kaks Olympusta :)

Vastaa
Inka 19.7.2015 at 21.43

Hehe, kieltämättä hyvä idea mutta varmaan joo kaks riittää. :D

Vastaa

Jätä Kommentti