Pallontallaajat.net
Valikko

Valmiina kesän huipuimpiin hetkiin

Kirjoittanut Inka 25.7.2015

Mitä matkat olis ilman fiilistelyä? Tai pikemminkin, mitä elämän yksikään upea hetki olis ilman asiaankuuluvaa fiilistelyä? Ei varmasti ole jäänyt epäselväksi, että mahtavien juttujen fiilistely etukäteen, siinä hetkessä ja jälkikäteen on mun mielestä asia, joka tekee monesti jutuista vieläkin mahtavampia, vaikka kyseessä olisi lähtökohtaisesti jo aika hieno tilanne.

Tilanteiden paisuttelu tai huonosta hetkestä väkipakolla hienon tekeminen ei kuitenkaan kuulu tapohíhin, mutta ne hetket, jotka ansaitsevat salamavalonsa palkintopallilla todellakin ovat niitä ylettömän mehustelun arvoisia. Ja tämä hetki on just yks niistä.

Tuleva kuukausi tulee nimittäin olemaan yhtä ilotulitusta. Kesäloman pitäminen elokuussa oli ehkä yks tämän kesän parhaista jutuista, vaikka aika monta kertaa oon vannonu, että ens kesänä nappaan ainakin osan jo kesän alkuun. Nyt luvassa on niin siistejä juttuja, etten meinaa pysyä nahoissani. Aivan viime kesän mehustelupostauksen tasolle ei tietenkään ylletä, mutta mukavaa on luvassa kuitenkin.

Kotipiha-3 Kotipiha Kotipiha-5 Kotipiha-4

Tää viimeinen työviikko menee varmasti ihan hillitöntä kyytiä varsinkin, kun se ei mun kohdalla kestä kuin neljä päivää ja sisältää treffejä mahtavien tyyppien kanssa. Sitten hypätäänkin kaveriporukalla laivalle ja suunnataan Tallinnaan viettämään vähän vaihtoehtoisempaa kaupunkilomaa. Sieltä sitten Ouluun (täältä me tullaan!!!), missä nautitaan pohjolan valkeasta kaupungista reilun viikon verran, eli aikaa hengähtää ja toivottavasti viimein vierailla mökeillä ja ehkä jopa heittää talviturkki on. Oulun jälkeen seuraa yksi pyykinpesupäivä, minkä jälkeen edessä on Balkanin road trip. Ei voisi siis juuri paremmin alkaa.

Toivotankin siis näiden mehustelujen myötä ihanaa ja aurinkoista lauantaita, tästä näyttäis tulevan ihan mahtava!

Kuvat on napattu New Yorkissa eräänä kesäisenä sadepäivänä. No okei, ei nyt sentään, mutta vähän näissä on sitä NYC-fiilistä, vai mitä?

Eng: Sometimes you need to add the sparkle to make things even more glittery, even though they might not need it. This is exactly one of those moments.

Lisää tästä aiheesta

10 Kommenttia

eve 25.7.2015 at 16.21

No jee! Hyvältä kuulostaa! Mä jo hetken mietin että mitä, eikö se tein reissu peruuntunutkaan, mutta sitten tajusin että se olikin Baltian reissu eikä Balkanin :P. Ootan innolla uusia reissujuttuja! :)

Vastaa
Inka 27.7.2015 at 8.22

Hehe, Baltia ja Balkan kuulostaa kyllä sen verran samalta että olis ollu kutkuttavaa saada molemmat kohteet samalle kesälle, mutta ehkä joku toinen kerta. :D

Vastaa
Unnukka 25.7.2015 at 18.36

Mä olisin melkei uskonut Nyc-kuviksi, aika makeita! Ja matkafiilistely/-hehkutus on just parasta, samoin kuin matkanjälkeisfiilistely :D

Vastaa
Inka 27.7.2015 at 8.23

Hehe, mää melkeen kuvittelen tälläkin hetkellä katselevani Nyc-maisemaa. Ihan ei mee läpi mutta melkein. :D Ja kiva jos hehkutukset ei mee yli äyräiden. :)

Vastaa
Ulla 26.7.2015 at 0.47

Mahtavaa mikä elokuu meille molemmille on kaiketi tulossa! Hyvä me elokuun lomalaiset! =) Ja todellakin on noissa kuvissa kyllä Nyc-fiilistä =) Maanantaihin!

Vastaa
Inka 27.7.2015 at 8.23

No elä muuta sano, iso jee elokuulle!! :)

Vastaa
Sofia / Liikkeellä 26.7.2015 at 6.07

Ihanaa kesälomaa, Inka! Varmasti nautit :) Oon samaa mieltä, ei niistä huonoista hetkistä tarvitse väkipakolla nauttia ja kaikesta ei tarvi aina etsi mitään positiivistakaan. Sen sijaan niitä oikeasti ihania hetkiä arvostaa sitäkin enemmän! :)

Vastaa
Inka 27.7.2015 at 8.23

Kiitti Sofia, vielä vika viikko ja sitten mennään. :) Ja niin totta!

Vastaa
Kirsi / 50 State Puzzle 29.7.2015 at 13.39

Ihanaa kesälomaa, Inka! Varmasti ikimuistoinen Balkanin road trip tulossa, ajelkaa varovasti!

Vastaa
Inka 29.7.2015 at 21.02

Kiitos Kirsi! Ja heh, mää en oo kuskina niin voi olla varovaisuus kaukana, mutta toivotaan ettei käy kalpaten. ;)

Vastaa

Jätä Kommentti