Pallontallaajat.net
Valikko

Hyvien uutisten viikko

Kirjoittanut Inka 27.8.2015

Moikka kaverit, tässä kaksi hyvää uutista kertarykäyksellä:

Ekana kerrottakoot, että supersuosittu Haglöfs-arvonta on nyt päättynyt. Ihan hirmuisesti kiitos teille kaikille osallistujille, oli mahtavaa, että niin moni lähti mukaan. Tällä kertaa voitto napsahti Kielo-nimimerkille, isosti onnea! Voittajaan on otettu jo yhteyttä. Sanottakoot vielä että tää arvonta oli kyllä niin kiva, että sitähän ei koskaan tiiä millaista jatkoa saadaan kehitettyä tälle.

HaglöfsToinen hyvä uutinen oli maanantainen The Blog Awards Finland 2015 -julkistus. A-lehdet järjestää nimittäin ensimmäistä kertaa blogiawardsit, joissa on meidän kaikkien iloksi huomioitu myös matkablogit! Tuomaristo on valinnut mukaan viisi matkablogia, joista valitaan voittaja. Jo matka-kategorian olemassaolo on jo itsessään ihan super juttu, mutta vielä hienompaa on olla mukana noin korkeatasoisessa seurassa, sillä mukana on aika loistavia reissublogeja: Archie gone Lebanonin lisäksi viiden finalistin joukkoon on valittu Pingviinimatkat, Kaukokaipuu, Urbaani viidakkoseikkailijatar sekä Veera Bianca.

Tuomaristo palkitsee kustakin kategoriasta yhden voittajan, mutta awardseihin liittyy myös yleisöäänestys, joten omaa suosikkia kannattaa käydä äänestämässä täällä. Oli se sitten Archie gone Lebanon tai joku muu näistä upeista matkablogeista, ääni kannattaa käydä antamassa, sillä äänestäneiden kesken on jaossa myös aika mainio palkinto.

Tämän myötä toivotan teille kivaa torstai-illan jatkoa!

Lisää tästä aiheesta

6 Kommenttia

Maarit Johanna 27.8.2015 at 18.43

Tää Blog Awards Finland oli melko huisi saavutus! Sait ääneni heti :)

Vastaa
Inka 28.8.2015 at 8.49

Kiitos Maarit! Tää on kyllä ihan hullua, ei voi olla muuta kuin nöyrän kiitollinen.

Vastaa
Héléna @ Chez Héléna 27.8.2015 at 22.37

Käyn ehdottomasti äänestämässä. Pidän kovasti blogistasi ja tyylistäsi kirjoittaa.

Vastaa
Inka 28.8.2015 at 8.50

Kiitos Héléna, arvostan ääntäsi ja mielipidettäsi kovasti!

Vastaa
Laura - Urbaani viidakkoseikkailijatar 28.8.2015 at 10.49

Tämä on kyllä niin uskomattoman hyvä uutinen. Jännää on. En malta odottaa, että päästään gaalaan ja yhdessä juhlistamaan tätä kaikkea!

Vastaa
Inka 30.8.2015 at 8.42

Älä muuta sano, tulee ihan huiput kekkerit!

Vastaa

Jätä Kommentti