Pallontallaajat.net
Valikko

Kiitos, Suomen kesä!

Kirjoittanut Inka 3.9.2015

Kokosin kesän alussa aika kunnianhimoisen to do -listan silloin vielä edessä olleille kuukausille. Listalla oli niin jäätelön syöntiä, kesäjuhlia, rentoilua kuin Oulu-vierailuakin. Nyt kun kesä on auttamattomasti ohitse, voin onnekseni todeta että aika hyvä kesä siitä lopulta tulikin, vaikka kelit laittoivat uskon melko tiukille varsinkin alkupuoliskolla.

Mun kesän isoimpia juttuja kotimaassa olivat kesä-heinäkuun vaihteeseen sijoittunut muutto (tää meidän uus koti on aivan super!), pari mahtavaa melontareissua, matka Hämeenlinnaan, perheiden vierailut, loputon jätskimäärä sekä tietysti niin vuosipäivä kuin eka hääpäiväkin.

Ihana kesä
Kuten suunnitelmiin kuului, pääsin kesän aikana käymään myös Oulussa, ja onnekseni kahteenkin kertaan. Eka vierailtiin rakkaassa kotikaupungissa juhannuksena ja taas uudestaan kesälomalla, joka koitti elokuussa. Ekalla reissulla fiilisteltiin pohjoisen luontoa niin Kiimingin Koitelissa kuin lounastauolla Pikku-Syötteen huipulla, ja päästiinpähän käymään myös mökillä, tosin vaan yhdellä vaikka suunnitelmissa oli käydä kaikilla kolmella. Myös alkukesän väriloisto oli aika kova juttu!

Ihana kesä2

Syksyn alettua arki on imaissut aika todenteolla mukaansa, ja se tuntuu tällä hetkellä tosi kivalta jutulta. Karim muutti pois jo puolitoista viikkoa sitten (mikä luonnollisesti kuuluu niihin syksyn varjopuoliin), joten arki on pitänyt täyttää jos minkälaisella puuhalla. Tällä viikolla, treenikauden alettua oon ehtinyt käydä muistelemassa nukkuneita taitojakin jo kolmena iltana noin viikonlopun leirin päälle, joten treenikausi on ainakin saanut arvoisensa alun. Eilen alkoi vielä lisäksi mun vetämä peruskurssi, joten jos Taekwon-Do kiinnostaa ja oot opiskelija tai kuulut henkilökuntaan Helsingin yliopistolla tai Aalto-yliopistolla, tsekkaa lisätietoa täältä ja tuu treenaamaan mun kanssa!

Tällä hetkellä edessä häämöttää aika reissuton syksy, mutta just nyt se ei haittaa tippaakaan, sillä mulla on tosi kovat tavoitteet tälle syksylle treenipuolella. Se taas vaatii aika paljon omistautumista lajille ja hurjasti hikeä sekä todennäköisesti myös kyyneleitä, joten yritän uskotella itelle että on oikeastaan hyvä juttu, jos rutiiniin ei tuu muutoksia. Samalla oon kuitenkin toiveikas sen mahdollisuuden suhteen, että jotain reissuja kuitenkin koittaisi. Katotaan siis, miten käy!

Eli kiitos vaan Suomen kesä taas kerran, olit ihana! Mites teidän kesä sujui, ja miltä on tuntunu hypätä taas arjen kelkkaan näin syksyn tullen? Ja mikä tärkeintä, onko edessä reissuton vai seikkailuntäyteinen syksy? :)

Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursdayta, joka on kansainvälinen tempaus. Suomessa sitä vetävät Destination Unknown -blogin Satu sekä Kaukokaipuun Nella ja Wanderlust Expert Veera. Minut löytää Instagramista nimimerkillä @inkakha.

Eng: In the beginning of summer I made a to do -list for the upcoming months. Now when the season is over, I am glad to say that I experienced most of the things in the list.

Lisää tästä aiheesta

18 Kommenttia

Rimma - matkablogi 3.9.2015 at 8.16

Aika reissuttomalta näyttää täälläkin suunnalla! Jotain pientä luvassa ja toki näitä kotimaan miniseikkailuja syksyiseen luontoon ja tuonne pohjoiseen sitten senkin edestä sitten :) Mutta ihan kiva, oikeasti, välillä näinkin! Tuntui, että kesällä sitä reissua riitti joka puolelle :)

Ihana kesä ja ihanat te! Huippuja muistoja.

Vastaa
Inka 3.9.2015 at 20.21

Hihii, aina meillä on jotain pientä! ;) Ja kotimaan miniseikkailut kuulostaa just soppeleilta. Ja muistoja kyllä riittää!

Vastaa
Sanna I Siveltimellä 3.9.2015 at 9.42

Tsemppiä syksyyn! Kesä näyttää sujuneen oikein makoisasti (vaikka tosiaan se alkupuolisko koettelikin)… Onneksi sitä yleensä silti pystyy vetämään kesän täysillä, sisulla jos ei muuta! :D Mä pääsen pian vielä aurinkoon ja lähettelen sulle sitten palmuterkkuja periltä!

Vastaa
Inka 3.9.2015 at 20.22

Kiitti Sanna, sitä tarvitaan mutta oon varma että lopputulos palakittee! :) Ihanaa, ootan jo palmuterkkuja!!!

Vastaa
Katja 3.9.2015 at 10.00

Mitenköhän se kesä pääski taas vaan hurahtamaan. Ihania kesämuistoja ja hyvin saitta toteuteltua kaiken mikä pitikin. Mää söin kyllä ehkä ennätysvähän jäätelöä, mutta onneksi oon nyt melkee tän kuun loppuun asti lomalla, joten jospas sitä pääsis paikkaileen jäätelövarastoja. Vielähän ehtii! :D Noin muuten ihana kesä ja kiva siirtyä syksyn rentoihin pimeneviin iltoihin ja pikku hiljaa kunnon puurtamiseenki.

Vastaa
Inka 3.9.2015 at 20.22

Huh, no onneksi sulla jatkuu loma niin pääset vielä jätskille! :) Hihii! Ja puurtaminen houkuttaa jostain syystä täälläkin, mutta eiköhän se jouluun mennessä oo tämäkin mielenhäiriö laantunut. :D

Vastaa
Pirkko / Meriharakka 3.9.2015 at 14.16

Olihan se, ihan hyvä, tämäkin kesä, vaikkei kelit ihan suosineetkaan kaikilta osin.
Yksi FB-ystäväni sanoi tämän näin:
IT is finally over! The coldiest and most depressing summer in 70 yeas. I can tell you! But thanks God it is over now, The weather is turning even worse these days, but don’t mind that cause on fall IT IS MENT TO BE SHIT WEATHER.
Mutta oikeasti, eivät säät meitä oikeastaan missään kohtaa haitanneet, enimmäkseen kun tuli oltua töissä, eikä tykätä helteistä eikä välitetä niin auringostakaan.

Vastaa
Inka 3.9.2015 at 20.25

No huhhuh, siinä on ainakin asennetta. Onneksi on kuitenkin neljä vuodenaikaa, edes hetkellisesti!

Vastaa
Jenna 3.9.2015 at 15.52

Teilläkin ollut kyllä kiva kesä :) Aina se vaan menee niin nopeasti.
Reissuja ei pitänyt olla tulossa muuta kuin Tukholma, mutta nyt lokakuulle niitä onkin jo kolme tiedossa. Syyskuun meinaan kyllä pysytellä kotihuudeilla. Tekee hyvää.

Vastaa
Inka 3.9.2015 at 20.25

Heh, kuulostaa mahtavalta! Mullakin reissusuunnitelmat ehti jo muuttua tuosta aamusta, ja varmaan ehtii vielä muuttua moneen kertaan ennen toteutusta. Ei se mitään, onpahan jännää. :D Ja määki oon syyskuun kotona!

Vastaa
Heidi / Auringon alla 3.9.2015 at 16.13

Kivalta (ja herkulliselta) näyttää teidän kesä! Mä tykkään tosi paljon syksystä, mutta vähän jäi nyt vailinnaiseksi tämä kesä, joten harmittaa hirveästi, että kohta tulee jo talvi, buu! Onneksi on kaksi reissua tiedossa syksylle, muuten ahdistuisin täysin :)

Vastaa
Inka 3.9.2015 at 20.26

Voi apua, voin kuvitella Oulussa olleen vielä huonommat kelit mitä täällä. Mutta en kyllä kestä noita sun reissusuunnitelmia, helepottaa varmasti ja kompensoi vähän kehnoa kesää!

Vastaa
Annika | Travelloverblogi 3.9.2015 at 16.45

Minulla loma ei oikein ole loma, jos olen kotona – vaikka söisin kilon jätskiä päivässä. :) Kuvasi ovat niin elämänmyönteisiä ja iloisia, että pakko on sekin tosiasia myöntää, että on se Suomessakin mahdollista! :)

Vastaa
Inka 3.9.2015 at 20.42

Ymmärrän kyllä hyvin mitä tarkoitat, varsinkin jos sulla on jo vuosia ollut tapana olla lomat – ja vähän arjestakin – ulkomailla. Mutta kyllä Suomen kesä vaan on niin kova juttu, että sitä ei kyllä missään nimessä kannata väheksyä!

Vastaa
Satu VW I Destination Unknown 4.9.2015 at 10.38

Iso peukku melonnalle, onnea uuteen kotiin ja aivan ihana kesäkuvia nämä kaikki, säistä riippumatta! :) Jos yhtään helpottaa, niin kesä ei säiden puolesta ollut Norjassa yhtään parempi… (mutta Norjassa reissatessahan nyt aina onkin kevyttoppatakki, pipo & hanskat mukana…. ;) )

Vastaa
Inka 4.9.2015 at 16.32

Kiitos Satu! Ja joo, voin kyllä kuvitella että sielläkään ei ollu sen helepompaa.. Asenteesta kait se on kaikki kiinni, ja niistä kevyttoppatakeista kans! :D

Vastaa
Veera Bianca 4.9.2015 at 16.27

Voi että mikshän mä en mennyt kesällä melomaan, se on niin hauska laji! Itsellä elämä on jokseenkin samanlaista kesällä ja syksyllä, reissuja on tulossa taas työn merkeissä :)

Vastaa
Inka 4.9.2015 at 16.32

Hyvältä kuulostaa! :)

Vastaa

Jätä Kommentti