Pallontallaajat.net
Valikko

Auringonlaskuja ja reissuodotusta

Kirjoittanut Inka 27.9.2015

Välillä aina havahdun siihen, miten vähän blogissa tulee jaettua asioita kotikaupungista. Okei, Oulussa en oo päässy piipahtamaan sitten elokuun, mutta Helsinki-jutut on jääneet aika minimiin sen jälkeen, kun roudattiin kimpsut ja kampsut tänne etelään. Se on aika harmi, sillä kyllähän sekin on kaupunki, joka ansaitsee tulla fiilistellyksi! Ajattelinkin siis yrittää vähän skarpata ja koittaa ujuttaa myös nykyistä asuinkaupunkia blogiin aikaisempaa enemmän. Sitä lienee luvassa erityisesti tulevina kuukausina, kun reissailu saa taas jokatalvisen taukonsa, joten be prepared! Sitä ennen mulla on kuitenkin vielä yksi ässä hihassa, sillä tasan viikon päästä oon aivan muilla mailla, kun nappaan sunnuntaina suunnaksi Helsinki-Vantaan ja matkaan kohti Etelä-Eurooppaa.

Tää reissu on ollut tiedossa jo pidempään, mutta koska kyseessä on työmatka, en oo aiemmin hihkunut siitä isoon ääneen blogissa. Kohde on hyvin eksoottinen, sillä viikon kuluttua mää nautin lämmöstä Turkin Alanyassa. Toivon että koen yhtä täydellisen asenteenmuutoksen kuin viime syksynä Kanariansaarilla ja poistun kohteesta silmät säihkyen täydellisen vakuuttuneena siitä, että sinne mää voisin matkustaa lomalle joskus vielä omalla rahalla.

Helsinki-5 Helsinki-8 Helsinki-7 Helsinki-6 Helsinki-4 Helsinki-3 Helsinki

Alanyasta mää en suinkaan ota lentoa kohti kotia, vaan jatkan matkaa idemmäs! Mun Aasian-valloitus jatkuu toisen Lähi-idän maan muodossa, sillä vietettyäni alkuviikon Turkissa vaihdan maisemaa työporukan kanssa Arabiemiraatteihin, missä meillä on kohteena Abu Dhabi. Ei liene tarpeellista alleviivata miten mielissäni oonkaan tuosta kohteesta!! Aloitin viimein arabian opinnot kansalaisopiston kurssilla muutama viikko sitten, ja osaan jo ainakin neljä aakkosta. :D Libanonin-matkoilta kerrytetyillä tiedoilla mennään siis tuo reissu, mutta toivottavasti tunnistan yhen tai edes kaks kirjainta niistä koukeroista, joita oon tirhustanut tässä viime viikot.

Tämän reissun jälkeen elo tasaantuu takaisin syksyn tuomiin arkipuuhasteluihin, ja mun päivät onkin olleet viime viikot tasaista töihin-syömään-treeneihin-nukkumaan -tahtia, joka jatkuu komeasti joulukuulle saakka. Ihanaa saada pikku breikki aikataulutettuun arkeen, ja sen avulla jaksaa taatusti sitten aina joulutaukoon saakka.

Tämmöisiä kuulumisia tänne, ja terkkuja vielä kuvien Helsingistä, missä ollaan Karimin kanssa ehditty nauttia kirpsakoista syysilloista silloin, kun mies on nokkaansa täällä näyttänyt.

Mitä teille kuuluu?

Eng: My autumn is full of working and training, but luckily I have the best job and I get to travel to Turkey and United Arab Emirates in less than a week!

Lisää tästä aiheesta

16 Kommenttia

Maarit Johanna 27.9.2015 at 21.58

Alanya, eih :D Mun naama oikein venähti ku luin mihin oot menossa! Johtuu niin pelkästään ja yksinomaan niistä ennakkoluuloista. Pliis todista tuolla reissulla minunkin luulot ihan vääriksi. :)
Rantapallon sivuilla aina ne kaikista halavimmat äkkilähöt on aina Alanyaan ja kun kerta oon päättänyt visusti sitä karsastaa, pitää ottaa aina joku kalliimpi.
Kanariansaaret on yli-ihana kohde ja sinne me ollaan menossa ens talvena takaisin! Myönnän, että ihan vähän nyrpistelin koko Teneriffalle, ennen kuin päästiin maihin ja yllätyin. :D

Vastaa
Inka 28.9.2015 at 6.59

Haha, saattaa olla että mun reaktiot oli kutakuinkin tuota luokkaa kun kohde selvisi, mutta oon päättänyt ihastua Alanyaan sillä oon vakuuttunut, että sieltä löytyy ihan varmasti upeita juttuja! Teen siis parhaani että saadaan meidän molempien ennakkoluulot kaikkoamaan. :) Ja joo, sinne pääsee kyllä ihan älyttömän halvalla, joten lähen nyt selvittämään, mitä kaikkea Alanya meille tarjoaakaan. :D

Ja siis joo, samat fiilikset oli itelläki Tenskun suhteen. Nyt vois palata millon vaan!

Vastaa
Rimma - matkablogi 28.9.2015 at 9.03

Apuaaaa Alanya :D Mielenkiinnolla odotan postauksia sieltä hahaha! Mut ihana saada kyllä breikki syksyyn. Sitä itsekin tässä suunnittelen, mutta ei vieläkään olla mitään buukattu.

Vastaa
Inka 28.9.2015 at 16.58

Siitä tulee mielenkiintoinen seikkailu! :D Ihanaa, odotan innolla että kuulen lisää teidän matkasuunnitelmista. :)

Vastaa
Elina | Vaihda vapaalle 28.9.2015 at 9.35

Voi ei Alanya :D Täytyy myöntää, että hieman löytyy ennakkoluuloja täältäkin. Mulla on myös niin kamalat traumat teini-iästä Turkin Marmariksesta, että olen vältellyt tehokkaasti kaikkia Turkin lomakohteita. Toivottavasti Alanyasta kuitenkin löytyy jotain ihanaa ja autenttista Turkkia myös.

Abu Dhabi on kyllä jees! Siellä käytiin maailmanympärimatkalla ja se jättimäinen valkoinen moskeija on kyllä tosi veret seisauttava näky.

Vastaa
Inka 28.9.2015 at 16.59

Haha, huippua ku kaikki on että voi eiiiiii! :D Katotaan miten hymyssä suin sieltä palataan. Abu Dhabia ootan enemmän ku mitään pitkään aikaan, ja varsinkin sitä moskeijavierailua. Jee!!! :)

Vastaa
eve 28.9.2015 at 10.08

Alanyasta en tiedä, mutta siinä vieressä Antalyassa meillä ainakin oli oikein kiva viikko :D… Täytyy vaan ottaa oikee asenne niitä muita turisteja kohtaan. Varmasti saat napattua hienoja kuvia sieltä, sillä kaunista siellä seudulla on… mahtava merimaisema kun horisontissa näkyy kukkulaa kukkulan perään eri sävyinä.. Tosin Antalya taitaa olla hieman paremmassa nurkassa senkin suhteen, mutta sama meri, samat auringon sävyt!

Vastaa
Inka 28.9.2015 at 16.59

Jee, kiva kuulla positiivisia kokemuksia noilta nurkilta. :) Asenteella mennään, ja toivottavasti päästään ihasteleen ihania merimaisemia!

Vastaa
Toimistotarvikkeet 28.9.2015 at 12.15

Siistejä kuvia, mutta Alanya ei kyllä kuulu ihan kärkikastiin matkakohteista just nyt :D

Vastaa
Inka 28.9.2015 at 16.59

Kappas, aika ylläri! :D

Vastaa
Maarit 28.9.2015 at 20.08

Turkista en osaa sanoa yhtään mitään, kun en ole siellä koskaan käynyt, mutta jos meette Abu Dhabiin, niin siellä on Ferrari Worldissa maailman nopein vuoristorata. Käytiin siellä kolmisen vuotta sitten. Siitä startista kiihtyy muutamassa sekunnissa 240 km /h. Siinä meni nimittäin tukka vähän sekaisin, että jos on aikaa ja uskallusta niin käykää kokeilemassa! Me käytiin kolmesti. :D

Vastaa
Inka 28.9.2015 at 23.23

Haha, arvaappa vaan mistä ollaan töissä puhuttu? :D Aattelin lähtä kokkeileen josko lähtis naama irti tuossa laitteessa, kuulostaa kyllä ihan hullulta!!! Apua!

Vastaa
Mari 29.9.2015 at 11.06

Oho, Alanya! Mutta nyt voit rikkoa niitä stereotypioita ja löytää (ehkäpä) kohteen positiivia puolia :) Ja Abu Dhabi kuulostaa ihan huipulta, se on ollut mun reissulistalla jo pitkään! Ehkä ens vuonna vaihteeksi sitten itään päin… Huikeita reissuja sulle! :)

Vastaa
Inka 29.9.2015 at 21.53

Odotan kyllä kovasti, että matkakohde yllättää. Pakkohan sen suosion on pohjautua johonki muuhunki ko pelkkään halpaan hintatasoon! Katotaan. Abu Dhabista en vois kyllä enää enempää olla mielissäni. :) Jihuu! Ja haha, munki pitäs enemmän suunnata itään ainaisen lännen sijaan… Not gonna happen! :D Kiitos reissutoivotuksista, samoin!

Vastaa
Sanna I Siveltimellä 30.9.2015 at 11.34

Ihan ässä hihasta oli kyllä nämä reissut! :D Jälkimmäinen kuulostaa omaan korvaan eksoottisemmalta ;) Ja mitä mitä, ihan mahtavaa että olet aloittanut arabian opinnot! Hienoa! Mulla odottaa syksyllä vähän erilaiset opinnot kansalaisopistolla, nimittäin saaristomerenkulun kurssi ;D Ihanaa matkaa! Onneks nähdään kyllä vielä ennen sitä!

Vastaa
Inka 30.9.2015 at 16.48

Oiii, vitsi me ollaan nohevia itseopiskelijoita, hyvä me! :D Ja joo, tää oli semisti tiedossa jo vähän pidempään mutta varmistui vasta ihan hiljattain. Abu Dhabi kuulosta kyllä niin eksoottiselta, että ei paremmasta väliä. :) Ihana nähdä tosiaan!!!!! <3

Vastaa

Jätä Kommentti