Pallontallaajat.net
Valikko

Heippa Alanya!

Kirjoittanut Inka 8.10.2015

Mun ja Alanyan yhteinen aika alkaa olla ohitse, ja tänään heitän kaupungille hyvästit ja suuntaan Turkish Airlinesin kyydissä Abu Dhabiin. Matkakohteena Alanya on herättänyt aika paljon ajatuksia, mutta mun täytynee ehkä vielä näiden kokemusten antaa muhia pääkopassa ennen kuin kaupunki saa multa lopullisen tuomion.

Päivät on ainaki menneet supernopeasti, enkä kyllä voi uskoa että reissun Turkin-osuus on jo ohitse. Kuvia on kertynyt valtava määrä, ja tässä vähän kuvaterkkuja eiliseltä, kun käytiin viimeisen illan kunniaksi katselemassa melko komeaa auringonlaskua.

Auringonlasku Auringonlasku-2 Auringonlasku-6 Auringonlasku-3 Auringonlasku-7 Auringonlasku-4 Auringonlasku-5

Alanya kuittaa, palataan reissukertomuksiin tuonnempana. Nyt kuitenkin Abu Dhabi!

Eng: This amazing sunset was shot in Alanya yesterday, when we had the last night of our four-day long trip.

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

rjohannar 4.5.2019 at 20.07

Minä ja poikaystäväni ollaan käyty Alanyassa jo monesti. Ollaan vähän ujoja, ja ei tykätä turisti ravintoloista missä tarjoilijat tulee päälle, ei bazaareista missä huudellaan ja matkatoimistoista. Joku oli suositellut Nasa Touria netissä ja päätettiin poikkiksen kanssa kokeilla heidän sivuja. Epäiltiin ensin hieman mutta kyyti tuli ajallaan, palvelu oli hyvä ja kaikki sujui! Ei moittimista ollenkaan. Pasha (paikan omistaja) on myös tosi kiva ja osaa sujuvasti suomea, ja hänen kanssaan juttelemalla saatiin meille kahdelle ihan oma veneretki. Oli aivan ihana kokemus! Kävimme myös päiväretkellä Pamukkalessa ja merieläinpuistossa Alanyassa. Meinattiin myös mennä ratsastamaan mutta ei riittänytkään aika kun piti jo lähteä takaisin suomeen.. Olemme pitäneet yhteyttä Pashaan poikaystäväni kanssa, ja tulevat kesän retket on jo suunniteltu valmiiksi! Aivan ihana paikka ilman mitään tyrkytystä tai piilokuluja!

Vastaa
Inka 7.5.2019 at 10.12

Ihanaa, kuulostaa siltä että teidän seikkailu oli oikein onnistunut!

Vastaa

Jätä Kommentti