Pallontallaajat.net
Valikko

Päivä mun kanssa

Kirjoittanut Inka 24.10.2015

Matkablogeissa kiertänyt päivä kanssani -haaste pääsi viimein toteuttamisen alle, ja koska rakastin nuuskia ja lurkkia muiden kanssabloggaajien elämiä tämän haasteen kautta, lienee enemmän kuin paikallaan tarjota jotain myös itse. Tässä siis mun vastineeni haasteeseen! Jos hampaidenpesut ja muut arkiset askareet on evvk-osastoa, niin suosittelen mieluummin lukemaan vaikkapa Pingviinimatkalaisten tuoreen postauksen meidän elokuisesta Tallinnan-reissusta.

Jos taas muiden yksityisasiat kiinnostaa, niin nyt kantsii laittaa lukulasit nokalle ja skrollailla alaspäin, sillä tässä tulee kertomusta meikäläisen lokakuisesta keskiviikosta.

06.00 Puhelin värisee eli herätyskello soi. Nousen samantien ja suuntaan keittiöön kookosöljypurkille. Nappaan teelusikallisen öljyä suuhun ja purskuttelen sitä seuraavat 20 minuuttia.

Siis mitä ihmettä? Luin oil pullingista jokunen kuukausi sitten, ja törmäsin siihen uudelleen männäviikonloppuna. Ei kait siinä, ajattelin ja päätin kokeilla. Pari ekaa päivää purskuttelin oliiviöljyllä (hyi olkoon), ja maanantain jälkeen vaihdoin kookosöljyyn. Maistuu huomattavasti paremmalta! Tarkemmin oil pullingista voitte lukea vaikkapa Eeva Kolun blogista, jos koko homma ihmetyttää.

Keskiviikko Keskiviikko-2

06.20 Öljyt pois ja hammaspesulle. Mulla on tapana aamuisin juoda iso kuppi teetä naamaa kammatessa, aamiaista en aina syö ellei oo oikeasti tosi kova nälkä. Tänään ei oo, sillä eilisiltana tuli treenien jälkeen ihan himonälkä, jota tulikin sitten tasattua aika antaumuksella. Puen, teen vähän polvijumppaa jotta kroppa kestää taas koko työpäivän istumisen.

07.10 Valmiina töihin. Nappaan kameran mukaan sillä ajatuksella että tämä postaus syntyy tästä päivästä, ja lähen kävelemään kohti Iso-Robaa. Matkan varrella nautiskelen aamu-Helsingin rauhasta ja kurkin työmatkan varrella olevien kauppojen näyteikkunoita. Bulevardin liikennevalot on mun lempparit, sillä siinä palaa punainen lähes joka aamu jolloin pääsen oikein tarkasti katselemaan vanhoja rakennuksia (jotka Oulun kaupunkikuvassa oli vaan kaukainen haave) ja tirkistelemään ohi ajavien raitiovaunujen väkeä.

Keskiviikko-3 Keskiviikko-4 Keskiviikko-5 Keskiviikko-6

7.30 Saavun toimistolle, ja tänäänkin, kuten monena muuna aamuna, oon siellä ekana. Valot päälle, kone auki ja työn tekoon! Työpäivä sujuu mallikkaasti, meillä on nyt ihan hirveästi sakkia toimistolla joten on melko hauskaa että siellä riittää vipinää. Heitetään läppää työkavereiden kanssa, pidetään paltsuja ja suunnitellaan tulevia juttuja. Hörähdän spontaaniin nauruun aika monta kertaa työpäivän aikana, mikä kertoo aika hyvästä ilmapiiristä.

11.00 Saan viestiä ja soittoyrityksen Karimin veljeltä ja tämän vaimolta. Ne on Helsingissä selvittelemässä viisumiasioita ja ovat kaupungissa vielä pari tuntia. Harmillisesti söin just eväät (säästöbudjetin mukaisesti raejuustoa ja tarjoussatsumoita), joten en liukene enää kesken työpäivän morjenstamaan Amerikkaan muuttavia sukulaisia. Sovitaan, että nähdään seuraavan kerran Kaliforniassa!

15.00 Työpäivä pulkassa, kone kiinni ja kotia kohti. Matkan aikana muistan taas, että tänään ilmestyy Iltasanomien printissä mun haastattelu, joten kipaisen kotimatkan varrelle sattuvaan Kampin K-marketiin ostamaan päivän lehden. Puolitoista euroa sanomalehteen ja euro tarjousomppuihin, siinä on mun ostokset tältä päivältä. Loppukotimatkan fiilistelen niin ruskaa kuin haastistakin. Baanan kohdalla pysähdyn ottamaan tämän kuvan, ja hetken päästä tämän toisen.

Keskiviikko-7 Keskiviikko-8 Keskiviikko-9 Keskiviikko-10

15.30 Kotona ja ruoka-aika. Kokkaan nopsasti yhden munan sipulimunakkaan, minkä kaverina syön kauden juureksia eli porkkanoita sekä mun uutta lempparia raejuustoa. Luen samalla omaa haastista Iltiksestä, mikä tuntuu aika hassulta. Hehhe! Samalla meidän perheen whatsapissa keskustellaan just tuosta samaisesta artikkelista, mistä iskä laittoi kuvan koko porukalle.

Jälkkäriksi jugurahkaa päärynällä ja satsumalla, ja paperilehti on vaihtunut nykyaikaisempaan viihteeseen. Vloggaaja Mimi Ikonn on mun salainen pahe, ja se pyöriikin mun seuralaisena melkein jokaisena niistä päivistä, kun oon kotona yksin. Tänään aiheena on syyskuun suosikit!

16.00 Oltiin sovittu vanhan treenikaverin kanssa että nähdään tänään, ja kutsun sen käymään meillä. Teen pikasiivouksen hirviällä kyydillä ja katan pöytään mun edellisenä päivänä leipomat rahkapullat. Reseptin bongasin The Good Morning -blogista viime vuoden SM-kisojen painonpudotuksen yhteydessä, ja siitä lähtien se on ollut mun ykkössuosikki. Suosittelen!

Keskiviikko-11 Keskiviikko-13 Keskiviikko-14

Leena saapuu ja matkailuaiheinen kälätys täyttää meidän asunnon seuraavat pari tuntia. Mimmi on asunut niin Afrikassa, Espanjassa kuin Amerikassakin, joten tarinoita ja näkemystä riittää. Kahvittelu (tai tässä tapauksessa teen juonti) menee hetkessä, kun jaetaan reissukokemuksia.

18.30 Teekupissa näkyy vaan pohja, ja Leena jatkaa matkaa kiipeilyhommiin. Mää tajuan paniikissa että kohta pitäisi lähteä treeneihin, ja alan mielessä suunnitella illan peruskurssin treenejä puolipaniikissa. Siivoan pöydän, vaihdan vaatteet ja pakkaan treenikassin. Ei kun menoksi! Paitsi sitä ennen pikapuhelu Karimille, kun ehditään viimein vaihtaa päivän kuulumiset. Sitten jengalle ja kohti Unisportia!

Keskiviikko-15 Keskiviikko-16

22.30 Takas kotona, huhheijakkaa. Takana kahdet treenit, eka hyppyjuttuja ja sen jälkeen peruskurssin vetohommia. Vedettiin taas niin hyvällä meiningillä että en voi muuta kuin olla iloinen siitä, että oon päässyt niin mainiosti sisälle uuteen seuraan ja että siellä on niin mahtavia tyyppejä! Keskiviikko on treenimielessä ehkä pahin päivä, kun silloin on tuo myöhäinen pk-vuoro vedettävänä, mutta rakkaudesta lajiin tätä tehdään. Ja tulipahan ainakin hiki!

Nopsa suihku ja puhelu Karimille.

23.55 Vähän oon menny myöhäisten treenien vuoksi ylikierroksilla, ja inspiroituneena Leenan kanssa käydyistä kirjoituksista rustasin illan päälle vielä postauksenkin ulos. Huomenna odottaa jälleen aamukuuden herätys, joten unta on saatava palloon vaikka väkipakolla. Pää tyynyyn ja menee ehkä 20 sekuntia, niin oon jo unten mailla.

Siinäpä se!

Jos tällainen lurkkiminen kiinnostaa, niin suosittelen tsekkaamaan myös haasteen aloittaneen Lenan vastaavan postauksen, jonka lopussa on kätevästi linkkilista suurimpaan osaan ellei jopa kaikkiin matkablogeissa hiljattain julkaistuihin päivä kanssani -postauksiin.

Tämmöstä se mun elämä siis pääasiassa on: töitä, hemmetisti ruokaa, rakkaita ihmisiä ja treeniä sekä johonkin väliin vähän blogijuttuja ja untakin. Ei sitä ihminen siihen päälle tarvi ku jokusen ulkomaanmatkan niin hyvin pärjää.

Eng: This is my normal day.

Lisää tästä aiheesta

10 Kommenttia

lena / london and beyond 24.10.2015 at 14.22

Huippua että läksit mukaan Inka! Lisäsin sutkin linkkilistaan. Heti kun me saadaan uuni (siis saksalaiset asunnot on kyllä niin “vaatimattomasti” varustettuja näin kauniisti sanoakseni) niin pitää kokeilla noita rahkapullia :)

Vastaa
Inka 25.10.2015 at 16.54

Mää en voi uskoa että teillä ei oo uunia, vhaaat?!?!? Outo homma. Ja kiitti linkkilisäyksestä!

Vastaa
Pingviinimatkat 24.10.2015 at 17.37

Hih, niin ihana tuo eka kuva <3 Kiitos linkkauksesta, vaikka luulempa kyllä, että jokaisessa meissä asuva pieni tirkistelijä lukee kuitenkin mielellään näitäkin juttuja välistä :D

Vastaa
Inka 25.10.2015 at 16.54

Haha, sen kohalla kieltämättä mietin että kantsiiko lisätä vai ei, mutta anti mennä. Ja joo, tirkistelijä tunnustautuu täälläkin. :D

Vastaa
Salla 24.10.2015 at 19.49

Nää on munki mielestä just parhaita postauksia! Pääsee niin sanotusti oikeasti mukaan siihen kirjoittajan (sun) elämään :) ja kuvittelinpa itseni siihen teekupposen ääreen, heh ;)

Vastaa
Inka 25.10.2015 at 16.55

Hehe, kiva kuulla että kiinnostaa. Ja paappa viestiä ko oot seuraavan kerran tulossa Helsinkiin niin keitän sulle teet! :)

Vastaa
Sanna I Siveltimellä 26.10.2015 at 3.11

Eihän siitä mihkään pääse, että nämä on just todella mielenkiintoisia postauksia ;) Toi purskuttelu olikin ihan uusia juttu. Mielenkiinnolla sitä tutkin kyllä lisää ja kerro miten se omalta osaltasi toimii?
Ja ihanan pirteitä selfieitä olet saanut otettu siellä syksyn väreissä <3

Vastaa
Inka 26.10.2015 at 16.16

Hehe, tirkistely tuntuu kyllä olevan muidenkin lempparipuuhaa. :D Toistaiseksi suurin vaikutus (oliko placeboa vai ei, ei voi tietää) oli se kun vähän aikaa jo toisen purskuttelun jälkeen jäin tuijottamaan hampaita sillä silmällä, että näyttivät paljon vaaleammilta kuin muistin. Eli ilmeisesti jotain tehoa sillä oli! :) Mutta lupaan raportoida, jahka tätä kokeilua on takana viikkoa kauemmin.

Ja joo, nauratti vähän nappailla selfieitä kadulla. :D

Vastaa
Helena P. 26.10.2015 at 20.19

Määki tykkään Miki Ikonnista! Se on ällöttävän inspiroiva tyyppi, joka saa aikaan sellasen uskon itseeni-fiiliksen :D Kiva postaus!

Vastaa
Inka 26.10.2015 at 22.38

Ällöttävän inspiroiva on aika hyvä kuvaus! :D Just katoin taas uusimman Q&A-videon ja päässä vaan surisee ideoita, haha!

Vastaa

Jätä Kommentti