Pallontallaajat.net
Valikko

Leffavinkki viikonloppuun: Autolla Nepaliin

Kirjoittanut Inka 6.11.2015

Onko tamperelaisten kaverusten Autolla Nepaliin -projekti tuttu? Ellei, niin nyt on korkea aika tutustua tähän huikeaan projektiin!

Lyhyesti: nepalilaisten kastittomien superhuonoista oloista järkyttynyt Juho Leppänen päätti tehdä jotain kastittomien hyväksi, ja sai myös kaverinsa mukaan matkalle Tampereelta Nepaliin, pakettiautolla. Matkan tarkoitus oli hakea Nepalista paikallisten naisten tekemiä koruja myytäväksi, ja tuloilla oli määrä auttaa huonoissa olosuhteissa eläviä kastittomia.

Nyt reissusta on tehty elokuva, ja mikä parasta, leffa tulee lauantaina telkkarista! Käännä siis lauantai-iltana kello 22.05 kanava kakkoselle, tai jos yllättäen lauantaina on siihen aikaan jotain muuta puuhaa, voi leffan katsoa myöhemmin myös Yle Areenasta.

Tässä vielä traileri kertomaan enemmän kuin nämä mun muutamat sanat:

Tällaisia proggiksia tarvitaan tähän maailmaan kyllä enemmän, ja tää on ihan huikea esimerkki siitä, miten tavallinen ihminen voi oikeasti vaikuttaa asioihin. Vai mitä mieltä ootte siitä, että yhden miehen unelman avulla nepalilaisille kastittomille on rakennettu jo kaksi koulua ja palkattu vuodeksi kolme opettajaa? Sanon vielä kerran: yhden ihmisen unelman vuoksi.

Eng: Have you yet seen the Finnish charity movie called Autolla Nepaliin? If not, now is the right time.

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

illusia 7.11.2015 at 9.06

Kävin katsomassa leffan huhtikuussa Helsingin Eurooppasalissa. Suosittelen! Elokuva on tämän vuoden Nenäpäivän valinta. Osuva valinta onkin, kun kyseessä on köyhän kansan lasten koulutuksen lisääminen. Nenäpäiväkeräys jatkuu edelleen, joten vielä ehdit auttaa! Ja auttaminen jatkuu Nenäpäivän jälkeenkin, esim. Kirkon ulkomaanavun tai Naisten Pankin kautta.

Vastaa
Inka 11.11.2015 at 17.59

Niinpä, ihan syystä on valittu nenäpäivän leffaksi!

Vastaa

Jätä Kommentti