Pallontallaajat.net
Valikko

Palmuja marraskuuhun

Kirjoittanut Inka 16.11.2015

Mikä piristäisi muuten niin harmaata marraskuuta paremmin kuin palmut? No eipä mikkään, joten siitä syystä seuraavaksi on luvassa kunnon kuvapläjäys palmuja mun edelliseltä matkalta. Valtaosa palmuista on kuvattu Turkissa, mutta joukossa on myös muutama Arabiemiraattien palmu.

Noin palmunäkökulmasta Etelä-Turkki vakuutti huomattavasti Abu Dhabia paremmin, sillä Turkin palmut olivat pitkiä, komeita ja reheviä, ja sen lisäksi sieltä löytyi lukuisia (huom! lukuisia!) Kalifornian palmuja. Kaikki Amerikan länsirannikolla käyneet tai Sannan blogia lukeneet tietävät varmasti, mistä palmulajikkeesta on kyse. Arabiemiraateissa sen sijaan oli toki tuuheita palmuja, mutta kuumassa ympäristössä aavikon keskelle rakennetussa kuivassa kaupungissa kasvavat palmut eivät varsinaisesti mitenkään kukoistaneet, ja väri oli kirkkaan vihreän sijaan aika kellastunut. Ne eivät siis herättäneet ihan yhtä suuria ilonkiljahduksia kuin Alanyan kaverinsa.

Palmu on kuitenkin aina palmu, joten vähän kellastunutkin ajaa kyllä asiansa.

Palmu-2 Palmu Palmu-5 Palmu-15 Palmu-10 Palmu-9 Palmu-8 Palmu-13 Palmu-12 Palmu-11 Palmu-6 Palmu-7 Palmu-4 Palmu-14 Palmu-3

Tsemppiä pimeään marraskuuhun! Mulla se on täynnä tosi huippuja juttuja, sekä tietysti myös silmitöntä raatamista. Toivottavasti sulla vaan tuota ensimmäistä. Ja hei, mites tuo etelän veteliä hellivä vesisade? Lunta kiitos!

Eng: November, I will beat you with these photos of palm trees.

Lisää tästä aiheesta

8 Kommenttia

Maarit Johanna 16.11.2015 at 8.47

Mulle kelepais palmut ja pari kookosvettä suoraan pähkinästä kiitos nam. “Harmi vaan”, Sodankylässä sataa lunta jo toista viikkoa, eikä loppua näy!
Tänään eka kertaa hiihtämään, empä ehkä sittenkään vaihtais sitä hetkeä palmun alla köllintään ^^

Vastaa
Inka 16.11.2015 at 10.03

Eikä, ihanaa!!! Nautihan lumesta, täällä sato aamulla vettä ku esteristä. Ja vaikka palmuja rakastankin, en vaan tajua tuota kookosvettä. Yöks!

Vastaa
Sanna I Siveltimellä 16.11.2015 at 11.40

Aaaah, ihanaa palmuja palmuja palmuja <3 Ja tosiaan ne skinnyt Kalifornia-palmut on PARHAITA! Näillä kuvilla pusketaan läpi tää marraskuu! Kiitos Inka myös linkityskestä <3

Vastaa
Inka 16.11.2015 at 11.41

No ehottomasti piti toiseen palmufaniin linkittää! :) Palmut on kyllä niin parraita!!! <3 Onneksi keväällä pääsee taas skinny-palmujen alle!

Vastaa
Sanna I Siveltimellä 17.11.2015 at 10.24

Whoot? Keväällä! Kuuntelen ;)))

Vastaa
Inka 17.11.2015 at 16.40

Joo! Olis tarkoitus ottaa suunta kohti Kaliforniaan muuttaneita sukulaisia. :) Lentoliput ei oo vielä taskussa, eli mitään varmaa ei oo vielä, mutta suunnitelmia senkin edestä! :D

Vastaa
lena / london and beyond 16.11.2015 at 12.45

Mä oon kans menettänyt sydämeni palmuille, ne on kyllä niin ihania ja eksoottisia. Voi sitä onnea, kun Bilbaossa meidän naapuri-aukiolla oli palmuja ihan rivissä<3 Matteo tosin jaksaa ihmetellä tätä palmujen fanittamista, "kun ne on vaan puita". NO EI OO! :D Mahtavaa viikkoa sinne, toivotaan että saat lunta pian…. inhoan myös loskaista vesisadetta, mielummin ihan kunnon talvi!

Vastaa
Inka 16.11.2015 at 17.30

Siis MITÄ!?!!? Vai tavallisia puita? Matteo on nyt kyllä ihan sekasi!!

Vastaa

Jätä Kommentti