Pallontallaajat.net
Valikko

Ihanaa uutta vuotta!

Kirjoittanut Inka 31.12.2015

Niin se vuosi 2015 hurahti ohi että vilahti. Mulle tää vuosi jää mieleen erityisesti huikeiden seikkailujen ja uskomattomien saavutusten vuotena. Katotaan, josko vuosi 2016 olis seikkailupuoleltaan vähintään yhtä kova, noiden saavutusten osalta en uskalla ees uneksia yhtään mitään.

Uuden vuoden palmut-2

Mää toivotan sulle, mulle ja meille kaikille ihanaa uuttavuotta ja ihanaa uutta vuotta! Mun vuoden ensimmäinen seikkailu on luvassa jo huomenna, kun otetaan suunta kohti Tallinnaa. Sieltä lienee hyvä aloittaa tuleva reissuvuosi.

Ihanaa iltaa kaverit, ja paljon palmuja ensi vuodelle. :)

Eng: Happy new year you guys! The year of 2015 has been full of great adventures and amazing achievements. I can’t wait what is going to happen in 2016!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti