Pallontallaajat.net
Valikko

Kevään kestämätön matkakuumeilu ja tulevia reissusuunnitelmia

Kirjoittanut Inka 1.3.2016

Nyt on melko tiukat paikat, sillä vanha tuttu, jokakeväinen ennen reissukauden alkamista iskevä malttamaton reissukuumeilu on nyt selvästi saavuttanut myös meikäläiset. Se on varmasti tuttu juttu  monille teistä, joilla mun tavoin reissut sijoittuu tietylle ajankohdalle. Mulla on joka vuosi sama juttu: vuoden ekat kuukaudet menee todellisessa hiljaisuudessa mitä matkoihin tulee, ja matkailuvuosi käynnistyy kunnolla vasta kevätkuukausien koittaessa.

Sama setti on tänä vuonna, tosin kävinhän mää jo tammikuun ekana päivänä Tallinnassa, mutta sen jälkeen oon pysynyt visusti Suomen rajojen sisäpuolella, vaikka kotimaassa onkin tullut reissattua ahkerasti. Reissukauden aloitus on tällä hetkellä noin kolmen viikon päässä ja tuntuu, että en jaksais enää odottaa! Edellisestä matkasta Pohjoismaiden ja Baltian ulkopuolelle on muutama kuukausi, joten vähän alkaa jo poltella.

Jeeppisafari-9 Lokrum-11 Kotor Bay-6 Montenegro-12

Mitäs tänä keväänä sitten on luvassa? Suunnitelmia on enemmän kuin laki sallii, mutta onneksi konkreettisia lentolippujakin on sähköpostissa useita. Tärkeimpänä tietysti tämän vuoden reissukauden aloittava jenkkireissu, jonka aika alkaa ihan kohta!  Toinen varmistunut reissu on piipahdus Espanjassa toukokuussa. Kesän matkat selkenee todennäköisesti samaan aikaan lomien kanssa, mutta muutamia kesäreissuja on jo suunnitteilla, sillä ystävänpäiväpostaus aiheutti sen, että tuttujen reissukavereiden kanssa on suunnitteilla lyhyitä viikonloppureissuja niin Köpikseen kuin Vilnaankin. Toivotaan, että saadaan matkat onnistumaan! Tähän päälle vielä viimeistä varmistusta vailla on myös laskumatka Ruotsiin, joten aika hyvältä näyttää tää reissukevät. Ei siis mikään ihme, että matkakauden alkaminen alkaa kohta poltella jo ihan tosissaan!

Tämän päälle mulla on luvassa niitä kotimaanmatkoja. Perinteisten Oulun ja Tampereen lisäksi nyt on buukattuna myös yks reissu Rovaniemelle, missä vietetään meidän jo perinteeksi muodostunut treeniviikonloppu. Mahtavaa päästä treenailemaan Rollon porukan kanssa, sekä tietysti tutustumaan kaupungin ruokakulttuuriin, josta oon kuullu loputtomasti kehuja!

Apua, ihan kohta se alkaa! Mites sulla, joko tämän vuoden reissukausi lähestyy?

Eng: This travel fever is getting the best of me!

Lisää tästä aiheesta

18 Kommenttia

Laura 2.3.2016 at 6.48

Täällä kärsitään kroonisesta matkakuumeesta ympäri vuoden. Liekö liittyy osittain kolmen kympin kriisiin ja mikä minusta tulee isona – vaiheeseen. Ens viikolla lähdetään Thaimaaseen tyttöjen kanssa ja kesäksi suunniteltiin road trippiä Norjaan. Telttameiningillä ja minibudjetilla, jos se on mahdollista Norjassa. Seuraava kaukokohde hakusessa. Uganda, Sri Lanka, Burma…? Katsotaan mitä keksitään.

Hyvää Ameriikan valloitusta!

Vastaa
Inka 2.3.2016 at 20.20

Oi, tyttöjen Thaimaa-reissu kuulostaa ihanalta, samoin Norjan road trip – tulee varmasti mahtavaa!! Mun pitäis skarpata noiden kaukokohteiden kanssa, sun haavelista kuulostaa huikealta.

Ja kiitos, matkasta tulee varmasti upea!

Vastaa
Rimma | RIMMA + LAURA -matkablogi 2.3.2016 at 7.29

Kauhee reissukuume!!! Meillä seuraavaan pyrähdykseen kuukausi ja sit onkin loppukesään asti matkat suunniteltu. Ootan teidän jenkkireissua niin paljo, ku vähä alkais syksylle kutkutella samat maisemat :D Pus!

Vastaa
Inka 2.3.2016 at 20.21

Iik iik, pitäs nähdä jotta voisit kertoa kaikki reissusuunnitelmmista! Täyteen buukatut kevät ja kesä herättää vähän kateutta, sillä meillä on kesä vielä täysin auki. Mutta ihan taatusti keksitään jotain siistiä, siitä oon varma! Ja jiuu, toivottavasti pääsette nyt syksyllä Amerikkaan!

Vastaa
Katja 2.3.2016 at 7.52

Mulla on ihan sama! Alkuvuojen saa aina kärvistellä jo ihan senki takia ettei vaan oo lomaa. Onneksi päivät hupenee hiihtolomaan ja niitä on jälellä ennää 6. Tullee Kyllä Brittien maisemat tarpeeseen! Minnes päin Espanjaa pyrähdät toukokuussa? Määki kovasti haaveilen että jonneki pääsis kunnon kevätreissulle.

Vastaa
Inka 2.3.2016 at 20.22

Jes, ihanaa ihanaa lomaa!!! Britit on nappivalinta! Me mennään Alicanteen, mikä on aika siistiä kun oon piipahtanu siellä pari kertaa mutta en oo koskaan käyny kunnolla, niin hyvä mennä nyt. :)

Vastaa
Maarit Johanna 2.3.2016 at 9.27

Oon seurannu niin kadena taas sun suunnitelmia tälle vuojelle! Peukutan Rollolle ja raflatarjonnalle :) Ehkäpä ehtii törmätä vaikka pikaisesti!

Vastaa
Inka 2.3.2016 at 20.22

Joo, nyt on niin pitkä reissu (pe-su) että varmana nähhään!!! Ja ei tartte välttis ees niin pikasesti. ;)

Vastaa
Jenna / With huge passion for life 2.3.2016 at 10.45

Uijui, teidän Jenkkireissu on pian alkamassa! :) Minireissut kuulostavat niin hyvältä. Meillä meni vähän kesälomasuunnitelmat uusiksi, eikä vieläkään päästä Jenkkeihin kesällä. Onneksi on aikaa vielä suunnitella kesälomalle vaikka kuinka siisti reissu!

Vastaa
Inka 2.3.2016 at 20.23

Haha, hyvä että sullakin on tavoite, meki varmaan päästään joskus vielä Aasiaan! :D Vaihetaan siis jossain vaiheessa. :)

Vastaa
Tuomi 2.3.2016 at 10.59

Asun tällä hetkellä muutaman kuukauden Ruotsissa, joka tarkoitus olisi ainakin päästä käymään Tanskassa, Malmössä, Lundissa ja Helsingborgissa :) Pohjois-Saksa (Hampuri, Bremen ja myös Berliini) kiinnostaa myös, saa nähdä mitä ehdin :D Kova reissukuume on päällä mullakin kuten aina :)

Vastaa
Inka 2.3.2016 at 20.23

Oijoi, kuulostaa mahtavalta! Uusista nurkista ja lähikohteista kannattaa kyllä todellakin ottaa kaikki irti. Sama reissata niin paljon ko vaan ehtii!

Vastaa
Pirkko / Meriharakka 2.3.2016 at 18.09

Lomia vaan on aina liian vähän … pääsiäisenä sentään sen verran parilla lisäpäivällä täydennettynä, että päästään vihdoin käymään Algeriassa. Vapun tienoilla samoin muutamalla ylityöpäivällä Wieniin. Syyskuun alkuun on ostettu lentoliput välillä Helsinki – Halifax (ja takaisin), mutta kesä- ja ehkä myös marraskuun on vielä auki.

Vastaa
Inka 2.3.2016 at 20.24

Ohhoh, mitä kohteita! Veikkaan, että saatte nuo loputkin kuukaudet täytettyä. :)

Vastaa
sannero/lempihetkiä. 3.3.2016 at 20.14

Reissukuume ilmoittautuu! (ja kiroaa taas kun viittausemoji ei salee tuu näkyy, se tekis tästä kommentista hauskemman)

Omalla kohdalla näyttää pahasti siltä, ettei reissulle ole sijaa ennen kesää (niitä hetkiä kun kiroan myös sännöllisen päivätyön), mutta sillon aion sitten kyllä mennä enkä vaan meinata. Kohteet hieman hakusessa, yhden halvan lennon Eurooppaan jo ostin Norskin alesta, aina hyvä tunne kun on lentolippu takataskussa odottamassa ☆

Vastaa
Inka 3.3.2016 at 21.40

Haha, emojit pitäs saada ehottomasti näkyviin myös kommenteissa!

Toivotaan, että saat ikimuistoiset seikkailut myös tulevalle kesälle. :)

Vastaa
Meidän matkassa 6.3.2016 at 16.19

Mullakin on vähän hiljainen alkuvuosi ollut ja pelkäsin, etten pääse ollenkaan reissuun tänä keväänä. Onneksi kuitenkin löytyi hyvät lennot Skotlantiin ja kymmenen päivän päästä ollaankin jo niillä huudeilla. Loppuvuodeksikin löytyi hyvät lentodiilit honkkariin, joten kesän reissu on ainoastaan auki. Se on kyllä kaamea tunne se, jos ei tiedä mihin on menossa tai koska. Parasta on kun on sähköpostissa muutamatkin lentoliput, niin voi hengittää rauhassa. :D //Anne

Vastaa
Inka 7.3.2016 at 20.59

Huh, onpa mahtavaa että joku reissu on tulossa, ettei matkakuume äidy ihan mahdottomaksi. :) Ja nyt on kyllä ollu ihan käsittämättömiä lentotarjouksia, mahtavaa jos nappasit sieltä itelle jotku hyvät. :)

Vastaa

Jätä Kommentti