Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Kirjautuminen Pallontallaajien keskustelupalstalle päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Amerikka-ilta Amerikka-siskojen kera - Archie gone Lebanon - Matkablogi
Pallontallaajat.net
Valikko

Amerikka-ilta Amerikka-siskojen kera

Kirjoittanut Inka 13.3.2016

Reilun viikon päässä häämöttävä Amerikan-reissu alkaa olla jo sen verran lähellä, että tässä pitäisi olla jo hyvinkin valmistautunut. Ja kyllä sitä ollaankin! En vaan voi millään uskoa, että Amerikka oikeasti kutsuu ihan kohta, ja sitten siellä ollaan. Matkailussa yks parhaimpia juttuja onkin juuri tää kutkuttava fiilis, kun matka on ihan kohta edessä, eikä sitä voi uskoa todeksi.

Pääsin vähän jenkkitunnelmaan perjantaina, kun miltei meidän koko Amerikka-kerho kokoontui pitkästä aikaa. Seitsemän kiireisen mimmin on ilmeisesti liki mahdotonta löytää kaikille sopivaa aikaa, mutta nyt saatiin kerättyä porukka kasaan yhtä lukuun ottamatta, sillä Ulla nappasi perjantaina lennon Dubaihin, ja oli ihan muualla kuin Amerikka-tunnelmissa.

Syy burgeri-iltaan oli aika mahtava, sillä saatiin pari vuotta sitten maailmalle lähtenyt Maria takaisin, ja sitä juhlistettiin samalla tavalla kuin lähtöäkin: huippueväillä ja vielä paremmalla seuralla.

Nameriikka-2 Nameriikka-6 Nameriikka-4 Nameriikka-3 Nameriikka-10 Nameriikka-7 Nameriikka Nameriikka-8 Nameriikka-9 Nameriikka-11 Nameriikka-12

Tää ilta tuli kyllä ihan loistavaan saumaan siinä mielessä, että se oli mainio tapa aloittaa lähtölaskenta tulevaa reissua varten. Juuri Amerikasta palannut reissusisko on jo ehtinyt antaa parhaat vinkkinsä meidän reissureitille, ja matkakuume nousi kyllä kovasti kunkin reissusuunnitelmia kuunnellessa. Vielä vähän aikaa!

Ja saapa nähdä, tarjoaako Amerikka perjantaita parempia burgereita, sillä perjantaiset herkut oli kyllä yhtiä parhaita, mitä olin koskaan maistanut. Sen kunniaksi vedinkin naamariin sen kolme hampurilaista… :D Putkeen meni siis!

Hauskaa huomata, miten itelle on muodostunut tiettyjä perinteitä, sillä kolme vuotta sitten ennen edellistä suurempaa Amerikan-matkaa fiilisteltiin reissua etukäteen myös hamppari-illan muodossa. Eiköhän nyt, kuten sillon aiemminkin, tän avulla pärjää nää loput päivät ennen matkaa!

Ihanaa tulevaa viikkoa!

Eng: I spent a lovely friday with my America sisters. One of us just arrived back home from her big trip, and we are so happy to have her back!

Lisää tästä aiheesta

12 Kommenttia

Sanna I Siveltimellä 13.3.2016 at 23.40

Kiitos ihana viimeisestä<3
Minäkin just naputtelin eetteriin burgeriperjantaista postauksen :D Oli kyllä timanttiset burgerit ja täähän sopi just hyvin lämppäämään sunkin tulevaa reissua :) Iiiiks, en kestä että ootte kohta Kalifornian palmujen alla!

Vastaa
Inka 14.3.2016 at 22.14

No kiitos samoin, ihana että hostasit meitä jälleen! <3

Ja ei oo kyllä vieläkään nälkä niiden burgereiden jälkeen, oli kyllä niin hyvvää että huh huh. Ja siis ihan hullua, aivan kohta!!!

Vastaa
Meri / Syö Matkusta Rakasta 13.3.2016 at 23.45

Hei saattaa johtua mun koneesta/selaimesta/tms mutta mulla on nyt jo useampaan kertaan ollut vaikeuksia päästä sun blogiin Rantapallon etusivun kautta, heittää aina johonkin Yahoon sivulle ja sanoo ettei sivua löydy tai jotain. Ja sitten oon joutunut aina tyyliin Googlen kautta tulemaan tänne. Muihin blogeihin pääsen Rantapallon etusivulta ihan normaalisti, ainakin siis Rantapallon puolen blogeihin joita pääasiassa luen. Mutta kuten sanottu, vika voi olla täälläkin päässä, jos kellään muulla ei ole samaa ongelmaa.

Vastaa
Inka 14.3.2016 at 22.14

Kiitti ilmoituksesta Meri, me selvitellään! :)

Vastaa
Elina | Vaihda vapaalle 14.3.2016 at 8.36

Voi NAM miten herkulliselta näyttää :P Teillä se lähtö on tosiaan ihan pian!

Vastaa
Inka 14.3.2016 at 22.14

Ihan hullua, ja niin siistiä1 :)

Vastaa
Vintagella 14.3.2016 at 15.17

Mahtavan näköiset eväät!

Vastaa
Inka 14.3.2016 at 22.14

Nää oli niiin hyviä!

Vastaa
Pingviinimatkat 14.3.2016 at 22.36

Kiitos vielä ihanasta seurasta, huippu hyvästä ruuasta ja ennen kaikkea täydellisestä energiabuustista! Tuli tarpeeseen <3

Vastaa
Inka 14.3.2016 at 22.40

<3 Kiitti itelles murmeli!

Vastaa
Maarit 15.3.2016 at 20.59

Tää näyttää just niin Amerikalta! :D

Vastaa
Inka 16.3.2016 at 7.06

:D Haha! Hyvä että fiilis välittyi!

Vastaa

Jätä Kommentti