Pallontallaajat.net
Valikko

Ensimmäisten reissupäivien kuulumiset

Kirjoittanut Inka 28.3.2016

Terve ja terkkuja Utahista! Jenkkireissu etenee ihan järjetöntä vauhtia, ja jokainen päivä on tähän mennessä ollut edellistä parempi. Aikaeron vuoksi päiväkäsitys on hieman sekaisin, mutta kuvittelisin meidän olleen perillä nyt neljä päivää. Melkein puolet siis jo takana, mikä tuntuu aika hullulta!

Näihin neljään päivään on mahtunut paitsi valtavasti sukulointia myös hieman shoppailua, hyvästä ruuasta nauttimista, aika loistokkaita maisemia ja jo nyt noin 1400 ajettua kilometriä. Ollaan edetty San Josesta Los Angelesiin, sieltä edelleen Las Vegasiin ja nyt ollaan Utahin puolella Kanab-nimisessä pikkukaupungissa. Saavuttiin just Zion National Park -kansallispuistosta aivan auringon laskiessa, ja viimeistään siinä vaiheessa kun aurinko värjäs ympärillä avautuvat utahilaiset kukkulat kullankeltaiseksi ja auton (valkoinen Chrysler 200, joka sai nimen Valkoinen Bandiitti) radiosta soi kantri, jenkkireissufiilis nousi aika korkealle.

To do -listalta on ruksattu yli jo In-N-Outit ja Walmartit mutta paljon on vielä kokematta, näkemättä ja maistamatta. Kroppa on edelleen ihan sekaisin aikaerosta, ja veikkaan että totun rytmiin just sopivasti vähän ennen viimeistä reissupäivää. Ei sen väliä tosin, sillä on ihan ok herätä reissuaamuun kuudelta, ehtiipähän ainakin nähdä auringonnousun ja tehdä päivän aikana vaikka mitä.

USA-6 USA-9 USA-7 USA-13 USA-10 USA-11 USA-12

Tämän postauksen kuvat on meidän menolennolta, joka sujui varsin mainiosti. Lennettiin siis mennessä Helsingistä Amsterdamin ja Minneapolisin kautta San Franciscoon KLM + Delta -kombolla, ja täytyy sanoa että Deltan mannertenvälinen lento oli yks parhaimpia. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi, ja meidän reilun kahdeksan tunnin lennon aikana tarjoiltiin kolme eri ateriaa, joten tosiaan nälissään ei tarvinnu olla.

Mää myös kerrankin skarppasin lentokonejumpan suhteen, ja nousin matkan aikana varmaan viis kertaa jaloittelemaan (eli vessaan) ja pyörittelemään kroppaa. Fiilis oli täysin erilainen kuin aiemmilla pitkillä lennoilla, joten täytyy oikeasti ottaa lentokonejumppa pysyvästi ohjelmanumeroksi paitsi pitkillä myös lyhyillä lennoilla!

Meillä oli melko pitkä vaihto Minneapolisissa, missä koettiin myös aikamoinen shokki kun taivaalta tulla tuprutti valkoisenaan lunta. Lentokentän ikkunoista ei meinannut nähä juuri mitään, sillä lunta tuli sen verran kovalla vauhdilla, mutta onneksi meidän viimeinen lento ei viivästyny lumen takia vaan päästiin ajoissa matkaan. Ja ankean lennon päätteeksi päästiin lopulta myös perille!

USA-15 USA-14 USA-17

Matka on sujunu tähän mennessä tosiaan melko loistavasti, enkä malta odottaa mitä huominen tuo mukanaan. Meillä olis tarkoituksena ajaa täältä Utahin osavaltion eteläosasta pohjoiseen, ja ajomatkaa on luvassa huomiselle noin 400 kilometriä. Ei paha, ainakaan jos ei jumituta ruuhkaan.

Isot kiitokset vielä edelliseen postaukseen tulleista kommenteista. Vastailen niihin myöhemmin, mutta jo nyt päässä surraa aika lailla, kiitos teidän kehitysehdotusten. Lisää saa myös laittaa tulemaan!

Terkut Utahista, nyt nukkumaan!

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Maarit 28.3.2016 at 21.26

On ollut ihana seurata teidän reissua kun olet snäppäillyt jne. On kyllä kiva päästä kunnon reissupostauksia lukemaan kun niitä alat rustaamaan. :) Huippua loppureissua!

Vastaa
Inka 31.3.2016 at 7.36

Kiitti ihanasta kommentista Maarit! :)

Vastaa

Jätä Kommentti