Pallontallaajat.net
Valikko

Matkalla mestaripakkaajaksi – matkapodcast

Kirjoittanut Inka 12.5.2016

Pakkaaminen on aihe, josta jokaisella reissaajalla on taatusti oma näkemyksensä. Jotkut pakkaa viime hetkellä heitellen laukkuun melkeinpä mitä sattuu vastaan tulemaan, toiset tekee pitkät pakkauslistat ja valmistautuu hommaan viikkoja etukäteen, jotkut matkustaa mieluiten mahdollisimman suurella valikoimalla tavaraa ja sitten osa taas haluaa lähteä reissuun mahdollisimman pienellä laukulla.

Päädyttiin matkapodcast-rikoskumppanini Millan kanssa valitsemaan kolmannen matkapodcastin aiheeksi juurikin pakkaamisen, sillä näin kesälomien lähestyessä se varmasti mietityttää taas monia. Mulla kevään reissut ja niihin pakkaaminen on tähän mennessä herättäneet itsessänikin aika hurjasti mietteitä, sillä vaikka kuvittelin olevani melko rutinoitunut pakkaaja, on jokaiseen reissuun tullut pakattua melkolailla eri tavalla.

Haglofs LavaMatkavarusteet-3 Kamat (2)Insjö baginbag-4Matkavarusteet-5 Matkavarusteet Insjö baginbag-7

Pakkauskeskutelussa oli taas kerran hauska huomata, miten erilaisia me Millan kanssa ollaankaan. Siinä missä mulla on mukana korkeintaan kaks paria kenkiä, pakkaa toinen laukkuun rutiininomaisesti viidet kengät. Rinkan pakkaamiseen Millan vinkit on aivan ylivetoja, ja oon kyllä muutenkin saanut monta arvokasta käytännön vinkkiä siltä suunnalta.

Tämänkertaisessa matkapodcastissa yritettiin paitsi vähän kertoa omista pakkaustottumuksista myös paljastaa ne kaikkein parhaat pakkaus- ja varustevinkit jotka helpottais mahdollisimman paljon matkalle lähtöä. Tässä siis meidän pakkausvinkit yhteen pocastiin koottuna:

Haha, Millan löytämä kuva viime kesän Haglöfs-kerhosta kertoo kyllä aika paljon! :D Todettakoot vielä, että kaikkien meidän kolmen reissureput on blogien kautta saatuja (kokokuvassa Tallinnan kaduilla tepastelee siis mun ja Millan välissä myös Laura).

Tässä taas tutusti linkkilista podcastissa mainittuihin postauksiin:

Mun omat postaukset matkakosmetiikasta, reissulaukusta sekä yleisesti pakkaamisesta.
Pingviinimatkat-blogin kattava kuuden kuukauden reissun pakkauspostaus.

Rimma + Laura -blogin Rimman pakkauspostaus.
Curious feet -blogin Teean pakkauslista.
Siveltimellä-Sannan huikea käsimatkatavaroilla maailman ympäri -pakkausvideo.

Otetaan muuten enemmän kuin mielellämme vastaan aihetoiveita podcasteihin sekä tietysti palautetta! Lisäksi olisi tosi kiva kuulla, missä tilanteessa just sinä kuuntelet podcasteja?

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

tiuhti 1.9.2016 at 18.18

Hei minkä kokoinen tämä sinun Haglöfsin laukku on litroissa?

Vastaa
Inka 1.9.2016 at 21.38

Heippa, reissaan 50-litraisen laukun kanssa, se on riittänyt aivan mainiosti, vaikka isompiakin olisi saatavilla.

Vastaa

Jätä Kommentti