Pallontallaajat.net
Valikko

Aktiivilomailijat matkalla – matkapodcast

Kirjoittanut Inka 9.6.2016

Aktiivilomailu tarkoitti mulle jossain vaiheessa reissussa treenaamista. Siinä vaiheessa elämää maailma oli melko mustavalkoinen, ja olin jyrkästi sitä mieltä, että minähän en reissussa treenaa, kun arjessa tulee liikuttua aivan riittävästi. Se oli sitä aikaa, kun treeneihin pyöräiltiin kesät talvet pari kertaa viikossa seitsemän kilsaa suuntaansa, ja harjoituksia oli siihen päälle vielä muutamat. Nyt, kun treenimatkat on supistuneet pariin hassuun kilsaan ja hyötyliikunta sitä myöten vähentynyt rutkasti, on mieli muuttunut, ja samalla ajatukset aktiivimatkailusta.

En todellakaan oo enää samaa mieltä kuin muutama vuosi sitten, sillä pikkuhiljaa näiden vuosien aikana paitsi aktiivinen reissaaminen myös ihan rehelliset treenit on hiipineet osaksi mun reissurutiineja. En missään nimessä tarkoita sitä että mulla olis treenisuunnitelma valmiina ennen matkaa, vaan suurin muutos on tapahtunut siellä korvien välissä. En välttämättä tee juttuja yhtään eri tavalla kuin asennevamman aikaan, mutta enpä oo ainakaan enää ensimmäisenä kohkaamassa siitä, miten minä en todellakaan treenaa reissussa.

Bryce Canyon-3 Zion National Park-35Bryce Canyon-24 Zion National Park-10 Zion National Park-8

Ja eikö vuoren valloitus, koskenlasku tai vaikkapa piiiiiitkä kävelylenkki kaupungissa oo ihan yhtä lailla treenaamista kuin matkakohteesta nauttimista? Enää en kyllä missään nimessä koe että huhkiminen kohteessa olis mitenkään pois siitä matkakohteen näkemisestä, sillä vaikka se oikea treeni tehtäisiin siellä hotellin kuntosalilla, tulee siinäkin koettua taas jotain uuttaa.

Aktiivilomat ja reissussa treenaaminen olivat mun ja Millan tuoreimman matkapdcastin aiheena tällä kertaa. Meillä on aiheesta tosi erilaiset, ja sitten taas kerran tosi samanlaiset ajatukset. Tosin siinä missä Milla kantaa joogamattoa tai lenkkareita juoksutarkoituksessa mukana reissuilla, minä suuntaan tyhjään parkettisaliin potkimaan ja lyömään ilmaa, huvinsa siis kullakin.

Tässä vielä linkit podcastissa mainittuihin postauksiin ja blogeihin:

Mun postaus Angels Landingin seikkailusta
Pingviinimatkojen hurja siltahyppy Norjassa
Laura Peipon Fitness from the North -blogi
Tickle Your Fancy -blogin treenivinkit reissuun
With huge passion for life

Kuvat on napattu alkuvuoden aktiivimatkoilta, joissa myös tuli treenattua tavalla tai toisella.

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti