Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Kirjautuminen Pallontallaajien keskustelupalstalle päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Unelmat toteen - Archie gone Lebanon - Matkablogi
Pallontallaajat.net
Valikko

Unelmat toteen

Kirjoittanut Inka 24.9.2016

Terveppä terve, kaverit. Teistä on tullut näiden vajaan seitsemän vuoden aikana mulle melko tärkeitä, ja joka ikisen kommentin kohdalla jaksan yhä fiilistellä miten hienoa on, että joku enemmän tai vähemmän tuntematon tyyppi jaksaa käyttää aikaansa siihen, että kirjoittaa kommentin johonkin mun postaukseen. Kiitos, kiitos, kiitos siitä!

Blogin aloittaessani valokuvaus oli asia, johon suhtauduin suurella intohimolla. Se liekki lähti todelliseen roihuun melko vauhdilla viimeistään siinä vaiheessa, kun blogi tarjosi alustan julkaista omia kuvia myös muiden ihmisten nähtäville. Se tuntui melko hurjalta, mutta samalla hemmetin hyvältä. Opiskelin valokuvausta koulussa journalistin opintojen ohessa, ja oon urani alkumetreistä lähtien ollut aina valokuvaava toimittaja. Se on asia, josta olen todella ylpeä.

Oon aina silloin tällöin kuvannut sukulaisten ja ystävien tärkeitä päiviä, ollut se tyyppi johon turvaudutaan kun serkkutytön ylioppilaskuvat pitäisi ottaa tai ystäväpari kaipaisi jotakuta ikuistamaan hääpäivänsä. Menneenä kesänä kuvasin kahdet häät (kaikkien aikojen kolmannet ja neljännet), ja niiden jälkeen tajusin että oltiin nyt sellaisen asian äärellä, josta saan valtavasti iloa ja onnea. Rakastan kirjoittamista ja toimittajan työtä, mutta yhtä lailla voin suhtautua intohimoisesti johonkin muuhun. Ja se muu on tunteiden tallentaminen.

anna-riina-ja-asko-38 veera-ja-topi-14 veera-ja-topi-61 jonna-ja-louai-4 veera-ja-topi-59 anna-riina-ja-asko-27 veera-ja-topi-42

Siispä sanon sen nyt ääneen, minkä hetki sitten blogin Facebook-sivuilla jo julkaisin: haluan valokuvata työkseni entistä enemmän. Puhtaasti valokuvauskeikkoja, kuten nyt vaikkapa hääkuvia ja potretteja. Ihmisten kuvaaminen ja tunteiden tallentaminen on kiinnostanut valtavasti siitä lähtien kun sain ensimmäisen ikioman filmikamerani 15-vuotiaana, ja näiden vuosien aikana tavoite vahvojen tunteiden nappaamisesta kameran ruudulle on tullut entistä selkeämmäksi ja vahvemmaksi.

Blogin yläpalkissa on nykyisin Valokuvaus-välilehti, joka on portfolioni. Jos oot tykästynyt mun kuviin ja haluaisit minut ehkä tallentamaan tärkeän hetkesi, niin nyt jos koskaan kannattaa olla yhteydessä. Esimerkiksi ens kesälle mulla on jo jokunen buukattu hääkeikka, mutta teen niitä mieluusti enemmänkin.

Nyt tuntuu aika hurjalta, mutta samalla siltä että tästä tulee hyvä juttu.

Ja pst! Perustin jo kuukausia sitten oman Instagram-tilin nimenomaan hää- ja potrettikuvilleni. Laitahan @khanjiphotography-tili seurantaan.

Kiitos tuesta!

Lisää tästä aiheesta

14 Kommenttia

SariKoo 24.9.2016 at 15.45

Upeaa Inka!! Niin kuvien kuin unelmien toteutumisen kannalta :) Ihan parasta!

Vastaa
Inka 26.9.2016 at 21.47

Kiitos Sari!!! Tää tsemppi on kyllä mulle tosi tärkeää. :)

Vastaa
Sara|Sara's Fab Life 24.9.2016 at 16.13

Kui siistii! Ihana homma! Harmi että itelläni ei ole vielä osunut “sitä oikeaa” kohdalle (niin miehen kuin unelmankin kohdalla), mut sun kuvat on ollu aina tosi upeita ja oon pitkään niitä ihastellu <3

Vastaa
Inka 26.9.2016 at 21.47

Ihana kommentti Sara, kiitos!

Vastaa
Salla 24.9.2016 at 17.48

Hyvä Inka! Suahan meidän olis pitäny ajatella meidän hääkuvaajaksi, mutta pidän ehdottomasti sut mielessä tulevia hetkiä varten :)

Vastaa
Inka 26.9.2016 at 21.48

Ah, ihana Salla! :))

Vastaa
Vintagella 24.9.2016 at 21.19

Onnistuit noissa esimerkkikuvissa vangitsemaan hetkiä todella hienolla tavalla. En tiedä olenko koskaan nähnyt noin upeita hääkuvia.

Vastaa
Inka 26.9.2016 at 21.48

Siis apua mikä kommentti! Mää sain tästä kyllä niin leveän hymyn ja ehkä vähän onnenkyyneleitäkin. Kiitos!

Vastaa
Eve Friolandia 24.9.2016 at 23.16

Jee, hyvä Inka!! Sun kuvat on ihania! ❤️

Vastaa
Inka 26.9.2016 at 21.48

Kiitti Eve! <3

Vastaa
Annika - home & away 25.9.2016 at 18.57

Mä oon aina tykännyt sun kuvista hirmuisesti, joten tämä ei yllättä ollenkaan :) Ihan huippua!

Vastaa
Inka 26.9.2016 at 21.49

Mahtavaa, kiitos Annika!! :)

Vastaa
Ulla 25.9.2016 at 19.20

Tää on niin upee juttu! Oon superiloinen, että lähdit tähän, koska sää osaat vangita hetkiä tosi poikkeuksellisella tavalla. Oon niin ylpee susta, hyvä Inka! <3

Vastaa
Inka 26.9.2016 at 21.49

Kiitti Ulletin! Ihanaa saada tukea teiltä huipuilta! <3

Vastaa

Jätä Kommentti