Pallontallaajat.net
Valikko

Yksin Lontoossa

Kirjoittanut Inka 11.10.2016

Hyppäsin lauantaiaamuna lentokoneeseen ja lensin Lontooseen. Vain seuraavana iltana kipsuttelin takaisin kotiin. Kahdessa päivässä ehti vaikka mitä, eikä yksin matkustaminen alkanut siinä ajassa edes kyrsiä, vaikka noin muuten en ihan hirveästi yksin reissaamisesta välitäkään. Kokemus oli kuitenkin siisti, enkä kahden päivän aikana tosiaan edes ehtinyt tajuta reissanneeni itsekseni.

Ekana päivänä en oikeastaan tehnyt ees mitään, kiertelin vaan ympäriinsä ja tein tuhoja pankkitilille. Askelmittariin kertyi noin 30 000 askelta ja lähes 20 käveltyä kilometriä, joten otin tosissani kaiken irti siitä että sain kävellä rakastamassani kaupungissa tasan niin paljon kuin huvitti. Ei tarvinnut stressata kenenkään muun vessa- ja ruokatarpeista kuin omistani ja saatoin järsiä hotellihuoneessa parsakaalta aamukuudelta kaikessa rauhassa jos unta ei enää riittänyt. Kahden päivän aikana omassa seurassa matkailemisessa näkyi oikeastaan vaan hyviä puolia, ainakin tällä kerralla.

Toisena päivänä otin sitten ekan päivän haahuilun takas, ja kuljin määrätietoisesti paikasta toiseen. Kävin tsekkaamassa etukäteen merkatut paikat ja hyppäsin ekaa kertaa Lontoon punaisten Santander-pyörien kyytiin minkä seurauksena kuljin paikasta toiseen polkien pitkin kaupunkia typerä virne naamalla. Oli harvinaisen huikea fiilis polkea sunnuntaiaamuna pitkin kaupungin katuja samalla kun toisella puolella vilahtaa kaupungin supernähtävyyksiä kortteli toisensa jälkeen. Se oli todellista laatuaikaa Lontoon kanssa! :D

Tein myös uusia huikeita löytöjä kaupungista, mutta niistä lisää kohta, sillä nyt heitän teille vaan liudan kuvia ihanasta, ihanasta Lontoosta!

lontoo-12 lontoo-2 lontoo-6 lontoo-9 lontoo-15 lontoo-4 lontoo-5 lontoo-11 lontoo-10 lontoo-13 lontoo-3 lontoo-7

Ja huh, mikä reissuputki tässä onkaan takana! Lontoota ennen kävin tosiaan Kreikassa, ja sen matkan jälkeen, kun istuin ruhtinaallisen yhden illan kotona ehdin jo miettiä että pitkäskö sittenkin skipata Lontoo ja ottaa vaan iisisti viikonloppu, mutta onneksi en lähteny sille linjalle. Reissu oli nimittäin kaikin puolin ihan super, mutta siitä tosiaan lisää myöhemmin.

Loppuun vielä vahva suositus parin päivän kaupunkipyrähdyksille vaikka sitten vaan yksin, mikään ei taatusti piristä varsinkaan näin syksyllä enempää!

Lisää tästä aiheesta

8 Kommenttia

Pingviinimatkat 11.10.2016 at 21.46

Ihanaa, että nautit ja löysit elämäsi kaupunkirakkaudesta uusiakin piirteitä <3

Vastaa
Inka 13.10.2016 at 21.35

Niinpä, oon kyllä itekki mielissään!

Vastaa
Salla 11.10.2016 at 21.53

Sun snäppejä katellessa aloin muuten miettimään ihan tosissaan, että todellakin voisin tehdä samanlaisen reissun yksin Lontooseen. Koska eihän sitä varmasti joka vuosi tule saamaan reissukaveria samaan kaupunkiin :D

Vastaa
Inka 13.10.2016 at 21.36

Eikä, ihanaa! Todellakin kannattaa! :D Samis!

Vastaa
Maria 13.10.2016 at 19.48

Vähän ohi aiheesta kyselen, mutta luin äsken sun kaikki postaukset USAn road tripistä ja oli niin siistin näköistä että!! En malttaisi odottaa sitä kun lähdetään piakkoin myös poikaystävän kanssa :)
Oliko teillä muuten puhelimissa mitään nettiä siellä? Tai myytiinkö mitään liittymiä joita saisi kuukaudeksi?

Vastaa
Inka 13.10.2016 at 21.38

Huhhuh, oot aika kovis jos jaksoit kahlata läpi ne kaikki! Jee! Ihanaa että sullakin on samanlainen seikkailu edessä.

Meillä ei ollu mitään nettiä, se oli osaksi myös reissujen idea, sillä haluttiin ottaa etäisyyttä jatkuvasta somenotkuilusta ja keskittyä olennaiseen. Varmasti noita datapaketteja ja muita on, mutta suosittelen harkitsemaan, että onko se todellakin sen arvoista, kun wifi on kuitekin saatavilla lähes joka kahvilassa.

Ihanaa matkaa!! Ja jos tulee jotain kysyttävää niin jeesaan kyllä enemmän kuin mielelläni!

Vastaa
Meri 25.3.2018 at 21.30

Mikä toi hotelli on? Niin kivalta näyttää mä sun kuvat. Haluan tuohon samaan hotelliin.

Vastaa
Inka 3.4.2018 at 10.44

Hotelli oli Newcastle Ale House -pubin yhteydessä toimiva majapaikka, lisää kokemuksesta tässä postauksessa: http://archiegonelebanon.pallontallaajat.net/2016/10/16/hotellivinkki-lontooseen/. Suosittelen!

Vastaa

Jätä Kommentti