Pallontallaajat.net
Valikko

Hotelli täynnä yllätyksiä: majoitusvinkki Lontooseen

Kirjoittanut Inka 16.10.2016

Lontoo on majoituksen suhteen vähän kuin New York, mutta hinnat on onneksi kuitenkin eurooppalaisittain hivenen maltillisempia. Se ei kuitenkaan poista sitä faktaa, että halvalla on käytännössä mahdoton saada hyvää ja keskihintaisia, kaikinpuolin mainioita majoitusvaihtoehtoja on vähän. Jos sellainen sattuu löytymään, kyse on yleensä puhtaasti tuurista.

Mulla on monenlaisia majoituskokemuksia Lontoosta, mutta pääasiassa oon punkannu kaupungissa hostelleissa. Oon kokenut superkämäsen kymmenen punnan hostellielämyksen (Dover Castle Hostel and Bar, ei enää ikinä kiitos), suht kämäsen mutta ihan siistin hostellin sekä oikeasti suosittelun arvoisen siistin hostellin (Generator, lisää tässä postauksessa).

Oon yöpynyt kaupungissa aikaisemmin myös suht edullisessa hotellissa, josta jäi ihan hyvä fiilis. Nyt kun olin reissussa yksin, päätin sijoittaa hotellihuoneeseen. Bongasin hyvältä vaikuttavan majapaikan ja tsekattuani perusasioiden olevan kunnossa, varasin sen sen enempää miettimättä.

newmarket-ale-house-lontoo-12 newmarket-ale-house-lontoo-4 newmarket-ale-house-lontoonewmarket-ale-house-lontoo-9 newmarket-ale-house-lontoo-2 newmarket-ale-house-lontoo-3

Lontoon hotelli oli täynnä positiivisia yllätyksiä. Kuten snäppiseuraajille valkeni, yllätyin lähes jokaisesta asiasta hotellissa. Newmarket Ale House -pubin yläkerrassa Camdenissa sijaitseva hotelli oli suht edullinen, noin 60 euroa yöltä, ja odotinkin pääseväni sillä hinnalla majoittuvani jossain jäätävässä läävässä. Niin ei kuitenkaan käynyt.

Hotellille tullessani respan kaveri oli nukuksissa, ja sain muutamaan kertaan huudella ennen kuin tyyppi heräsi. Oli aika paljon pokassa pitelemistä kun tyyppi ihan tosissaan oli kuin mitään ei olis tapahtunutkaan, ja antoi avaimen. Sitten vaan perinteisiä brittiläisiä superjyrkkiä portaita ylös ja huoneeseen.

Se olikin mukava ja viihtyisä sekä kivan valoisa, ja vessan oven avattuani huomasin viimein helpotuksesta, sillä huone ja hotelli oli oikeasti oikein mainioita! Ei tuossa pienessä huoneessa aikaa vietetä päiväkaupalla, mutta se ei nyt oo tarkoituskaan. Hain naapurin Tescosta eväät illaksi ja nautiskelin ne sängyssä ikkunan edessä samalla bongaillen mustia takseja ja punaisia kaksikerrosbusseja. Todellinen Lontoo-fanaatikon unelma. Ja ikkunasta bongasin myös parin ratsupoliiseja, jotka viimeistään nostivat naamalle unelmareissuista tutun typerän virneen. Ihanaa!

newmarket-ale-house-lontoo-5 newmarket-ale-house-lontoo-6 newmarket-ale-house-lontoo-7 newmarket-ale-house-lontoo-8 newmarket-ale-house-lontoo-10 newmarket-ale-house-lontoo-11

Aamiainen oli myös yllätys, sillä pubin tunnelma oli tosi lämmin ja mukava punavalkoisine pöytäliinoineen, minkä lisäksi taustamusiikki valittu Frank Sinatra toimi oikein mainiosti. Odotin jotain paahtoleipä per naama -tyyppistä aamiaista mutta pikkubuffassa oli paljon muutakin: munia, paahtoleipä, juustoa, jugua, muroja ja hedelmiä. Ihan perus siis, mutta viimeistään loistavan teevalikoima kohdalla nostin peukut pystyyn: ei pettymyksiä!

Siispä uskaltaudunkin suosittelemaan majapaikkaa niille joita hivenen kehno sijainti ei haittaa. Hotelliin kävelee Camden Townista kymmenisen minuuttia, joten siinäkin suhteessa se kyllä on aivan mukiinmenevä.

Kuvissa näkyvät muuten myös lähtöpäivän pakkaussetit ja kamat, jotka mulla oli mukana reissussa. Koska ekana päivänä tuli myös shoppailtua, reissun ostokset on niin ikään pakattuna jo valmiiksi. Aika vähällä sitä ihminen pärjää yhden yön reissussa, vaikka tuossakin on kieltämättä hartioiden mielestä aika paljon tavaraa, kun kaikki kulki kuitenkin jatkuvasti mukana. Uudeksi suosikiksi nousi pakkauskuutio, jonka nappasin mukaani Covent Gardenin Mujista. Se oli mahtava!

Lisää tästä aiheesta

4 Kommenttia

Rimma | RIMMA + LAURA -matkablogi 18.10.2016 at 9.23

Näyttää just täydellisen brittiläiseltä pikkuhotellilta. Tuli ihan ikävä Lontooseen <3 Ja mikä tää pakkauskuutio? Näyttää loistavalta! Mulleki :)

Vastaa
Inka 18.10.2016 at 22.05

Oli kyllä just niin brittihotelli kuin voi olla. :D Ja pakkauskuutio on niin kätevä, sinne saa sullottua ihan sikana kamaa yllättävän pieneen tilaan. Loistava innovaatio!

Vastaa
ddefaut 30.10.2016 at 20.40

Vaikuttaapa kivalta, pieneltä hotellilta ja tosi hyvä hinta-laatusuhde, kun on Lontoo kyseessä! Täytyykin laittaa tämä muistiin seuraavaa Lontoon reissua varten :) Itsekin yövyin Generatorissa keväällä ja oli kyllä todella hyvä hostelli, suositus myös minulta.

Vastaa
Inka 3.11.2016 at 6.06

Jes, mahtavaa jos tämä tuntui hyödylliseltä. Ja kiva kuulla että sullakin oli mukava kokemus Generatorissa.

Vastaa

Jätä Kommentti