Pallontallaajat.net
Valikko

Reissuliisojen kootut tunnustukset: näihin paikkoihin ei ikinä pitänyt päätyä

Kirjoittanut Inka 8.12.2016

Joihinkin kohteisiin sitä ihastuu päätäpahkaa ensimetreistä, kun taas toiset herättää täysin vastakkaisen reaktion, ja sieltä haluaa kotiin jo ensimmäisen tunnin jälkeen. Kaikilla meillä on näitä kohteita, ja yhä varmasti samoin on paikkoja jotka ei vaan kiinnosta.

Alanyan linna-6

Tällä kertaa me puitiin Millan kanssa podcastissa niitä kohteita, joihin ei olisi edes kannattanut matkustaa. Juteltiinpa samalla myös niistä paikoista joita kohtaan ennakkoluulot on niin korkeat, että voitaisiin oikeastaan kokonaan jättää ne kohteet välistä. Nämä ennakkoluulot herätti sellaisia keskusteluja, että on aivan hyvä että kaikkea ei todellakaan tule jätettyä kirjalliseen muotoon blogipostauksen muodossa, vaan sen voi tuupata ulos podcastissa, jolloin siitä toki jää nauhoitus, mutta ei kuitenkaan kirjallista todistetta.

Siispä kiitos ja anteeksi, mutta samalla käsi sydämelle: kukapa meistä muka rakastaisi kaikkia maailman paikkoja?

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Laura R. / RIMMA + LAURA -matkablogi 9.12.2016 at 11.17

Hahah, loistava podcast mimmit! :D

Vastaa
Inka 11.12.2016 at 14.40

Heh, kiitos Laura!

Vastaa

Jätä Kommentti