Pallontallaajat.net
Valikko

Matkapodcast: treffit paratiisissa

Kirjoittanut Inka 19.12.2016

Kävi niin hassusti, että kun oltiin Karimin kanssa buukattu lennot tälle reissulle, ei mennyt kovin kauaa kun ystäväni, podcastkumppanini sekä nykyinen työkaverini Pingviinimatkojen Milla kertoi myös ostaneensa miehensä kanssa lennot Thaimaahan. Vielä suurempi huvitus oli se, että päädyttiin viettämään aikaa samalla saarella. Riemu repes viimeistään siinä vaiheessa kun tajuttiin olevamme täällä tismalleen samaan aikaan.

Siispä ei tietenkään ollut muuta vaihtoehtoa kuin nähdä. Parasta oli kuitenkin se, että Milla ja miehensä Juhana majoittuvat hotellissa, jota mekin oltiin tosi pitkään varaamassa. Lopulta päädyttiin kuitenkin eri rannalle ja ihan hyvä, sillä olis ehkä menny vähän överiksi jos oltais majoituttu viereisissä bungaloweissa. Joku roti sentään!

Tänään käytiin Karimin kanssa vähän seikkailemassa ympäri Koh Lantaa, ja samalla piipahdettiin siis myös Klong Dao Beachilla moikkaamassa tuttuja. Ekaksi tietty etittiin toisiamme puoli tuntia, ja sen jäkeen iski kaatosade, jota paettiin lounaalle. Ollaan maisteltu Karimin kanssa aika kovasti thaimaalaisia sapuskoja, ja voitte uskoa että niille on tulossa ainakin yksi oma postauksensa, mutta täytyy myöntää että tänään nautittu, Asserin vinkkaama pad see ew veti kyllä toistaiseksi pisimmän korren. Huikeita makuja!

koh-lanta-11koh-lanta-10 koh-lanta-15koh-lanta-14koh-lanta-9 koh-lanta-13

Fiilisteltiin aika urakalla meidän tapaamista täällä, ja laskuvesi yhdistettynä orastavaan auringolaskuun tarjosi aika huikeat puitteet meidän treffeille. Ja uskollisina podcastaajina nauhoitettiin tietysti myös lyhyet terveiset aivan meren rannalla, jotta pääsette mahdollisimman hyvin mukaan tunnelmaan.

Tässä siis pikaiset terveiset suoraan kohteesta:

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti