Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Kirjautuminen Pallontallaajien keskustelupalstalle päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Joulu Thaimaassa ja aaton tunnelmia Koh Lipellä - Archie gone Lebanon - Matkablogi
Pallontallaajat.net
Valikko

Joulu Thaimaassa ja aaton tunnelmia Koh Lipellä

Kirjoittanut Inka 24.12.2016

Ihanaa joulua kaikille! Siellä Suomessa taitaa jouluaatto olla alkamaisillaan, lunta tuiskuttaa kunnon pyrynä, joulupukin kuumalinja pauhaa telkkarissa ja keittiöstä oletettavasti kantautuu pipareiden ja muiden jouluherkkujen makea tuoksu.

Täällä Thaimaassa tunnelma on täysin eri: aurinko paistaa, palmut heilahtelee vähän tuulessa ja on todella kuuma. Me aloitettiin tämä jouluaatto aikaeron vuoksi jo tuntikausia sitten aamu-uinnilla kirkkaanturkoosissa Andamaanienmeressä, minkä jälkeen siirryttiin rannalla sijaitsevaan hotellin ravintolaan aamiaiselle.

jouluaatto-10jouluaattojouluaatto-3
Päivä on kulunut seikkaillen pitkin saarta palmumaisemia ihastellen, ja kuumuuden takia paras paikka onkin ollut meressä, missä käytiin snorklailemassa oikein kunnolla. Siinä on ollut meidän joulusauna. Hetki sitten tultiin takaisin bungalowiin joulupäivälliseltä, joka nautittiin tänä vuonna intialaisessa ravintolassa.

Vähän erilainen jouluaatto.

Illaksi ei oo muita suunnitelmia kuin skypettelyt perheen kanssa, mutta veikkaanpa että Koh Lipen ensimmäisen vapaapäivän kunniaksi mennään katsomaan auringonlaskua. On kans niin kuuma, että tästä on paineltava suoraan mereen.
jouluaatto-8 jouluaatto-12 jouluaatto-5jouluaatto-9jouluaatto-7 jouluaatto-13

Oon jouluna matkalla ensimmäistä kertaa mutta vaikka kuinka yritin nauttia joulutunnelmasta ennakkoon, viettää etukäteisjoulun ja motivoitua olemaan jouluna poissa on aika ajoin fiilis ollut vähän melankolinen. Se on onneksi ollut aivan hetkellistä, mutta voipi olla että Sallan sanoin kaikki tämä kompensoituu ens jouluna, kun otan kaiken irti taas Suomi-joulusta.

Nyt kuitenkin toivotan oikein ihanaa joulua teille huipuille lukijoille, nauttikaa, riippumatta siitä missä ootte!

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Sanna I Siveltimellä 28.12.2016 at 17.35

Mun makuun ei kuulosta lainkaan hullummalta tavalta viettää joulua :) Lipellä on tosiaan tullut vietettyä sitä parikin kertaa (ah, good times)! Hei kävitteköhän juuri samassa intialaisessa ravintolassa, jossa mekin usein käydään? Siinä noin puolivälissä walking streetiä, Italialaisen ravintola-kyltin vieressä. Voi toki olla, että vajaassa vuodessa ravintolat vaihtuu… Ihana Lipe – tai ainakin mulle on ja ihana nähdä sieltä kuvia <3

Vastaa
Inka 29.12.2016 at 1.34

Hih, jotenkin arvasin että nää jos kuka hyväksyisit tuon meidän joulunvieton. ;) Ja toivottavasti ei käyty samassa, se mihin mentiin oli aivan sairaan huono, en oo koskaan syöny niin kämästä intialaista. Hello India oli sen ravintolan nimi. Huhhei, mutta ei onneksi päässyt pilaamaan päivää, sillä noissa maisemissa se olis aika mahdotonta. :)

Vastaa

Jätä Kommentti