Pallontallaajat.net
Valikko

Epätodelliselta tuntuva rantapäivä Thaimaassa

Kirjoittanut Inka 6.1.2017

Tuntuu hullulta ajatukselta, että vaan muutama viikko sitten olin paratiisissa. Nyt istuskellessani viltin alla pakkasen paukkuessa talven ennätyslukemissa kodin ulkopuolella on melkeinpä mahdotonta käsittää, että helle, valkoinen hiekka ja palmuranta vois edes olla mahdollista. Näin siinä käy joka kerta, ja viikkojen sijaan erilaisten maisemien utopistisuus iskee tajuntaan jo alle vuorokauden sisällä.

bamboo-island bamboo-island-2 bamboo-island-3 bamboo-island-10

Ihan vähän aikaa sitten nousin elämäni ensimmäistä kertaa pikaveneen kyytiin, kun suhattiin Koh Lantalta ehkä koko Thaimaan kuuluisimpaan kohteeseen Phi Phi -saarille. Päivän ohjelmassa oli useampi saari, mutta kaikkein paratiisimaisin tunnelma oli tuona pilvisenä ja sateisena päivänä (kävi nimittäin aikamoinen munkki säiden suhteen) Bamboo Island.

Saaren rantojen hiekka oli niin pehmeää että tuntui kuin olis kävellyt pumpulissa, ja  lempeän lämpönen rantavesi aivan kansallispuiston reunalla muistutti, että nyt ollaan todellakin kaukana kotoa.

bamboo-island-4 bamboo-island-8 bamboo-island-7 bamboo-island-12 bamboo-island-11 bamboo-island-13 bamboo-island-9

Mulla ei oo ihan hirveästi sanottavaa näistä rantaelämyksistä, sillä reissulla jossa joka päivä kului työpäivän verran tunteja nokka kiinni läppärissä, tuli keskityttyä muina aikoina pääasiassa oleskeluun. Niin tälläkin hiekalla, ja valtaosa vierailuajasta menikin siinä, että istuttiin takamus hiekassa ja katseltiin merelle, ellei sitten oltu ite polskimassa kevyessä aallokossa. Oon aika noviisi mitä rantalomiin tulee, mutta se taitaa olla se ainoa oikea tapa ottaa niistä kaikki irti.

Mutta jotta tää postaus ei jäis vaan aivottomaksi rantakuvien tuijotteluksi (missä ei tietenkään oo yhtään mitään vikaa), niin tässä tulee viimein messulippujen voittaja! Kiitokset kaikille jotka äänesti omaa lempparikuvaansa, oli ilo huomata että niin moni käytti aikaa osallistumiseen.

Kahden hengen messuliput lähtevät tällä kertaa Saralle, isosti onnea! Voittajalle on lähetetty sähköpostia.

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti