Pallontallaajat.net
Valikko

Tärkein matkamessutärppi: Travel Bloggers Give Back -valokuvanäyttely

Kirjoittanut Inka 10.1.2017

Matkamessut lähestyvät hurjaa vauhtia, ja sitä myötä myös matkabloggaajien hyväntekeväisyystempaus Travel Bloggers Give Back, jota minä oon myös tänä vuonna järjestämässä. Kuten useimmat teistä tietävät, kyseessä on viime vuoden hyväntekeväisyyskirpputorin sijaan tänä vuonna ohjelmassa valokuvanäyttely, joka koostuu suomalaisten matkabloggaajien ykkösotoksista.

Minä lahjoitin myyntiin myös teidän lukijoiden tykkäämän Keniassa napatun seeprakuvan, ja sen lisäksi kuvien joukossa on monia todella hienoja otoksia. Omat suosikkini ovat muun muassa Pingviinimatkojen New York -sumukuva sekä Maarit Helenan huikea Dolomiittien vuoristokuva. Oikeastaan suosikkikuvia on lähes mahdotonta listata, sillä eipä tullut yllätyksenä, että suomalaisten matkabloggaajien kovalevyt on täynnä toinen toistaan hienompia otoksia. Onkin mahtavaa, että nyt kuka tahansa voi hankkia lempparikuvansa kotinsa koristukseksi – ja vielä hyvän tarkoituksen nimissä!

tbgb-2017-55 tbgb-2017-58 tbgb-2017-51 tbgb-2017-53

Homma toimii siis niin, että Travel Bloggers Give Back -tempauksen verkkosivuilla voi käydä tutustumassa kuviin ja kuvien hintoihin etukäteen, minkä lisäksi paikan päällä Matkamessuilla on mahdollisuus nähdä kuvat vielä printattuina. Osa kuvista on esillä valmiina tauluina, mutta koska niin moni matkabloggaaja halusi osallistua kuvallaan mukaan, vain osasta kuvista oli mahdollista tehdä taulut.

Kuvat printataan paikan päällä (iso kiitos yhteistyökumppanillemme Epsonille!), ja niitä on tarjolla kolmessa koossa: perinteisessä postikorttikoossa 10 x 15 cm sekä A4- ja A3-kokoisina. Lisäksi messuhallissa esillä olevat taulut ovat myös kaupan, mutta ne on mahdollista lunastaa itselleen vasta messujen päätyttyä.

TBGB:n hyväntekeväisyyskohteen teemaksi on muotoutunut lasten koulutus, ja tälläkin kertaa tuotot ohjataan suoraan Plan Suomi -hyväntekeväisyysjärjestön kautta lapsille. Kohteena on Laosissa sijaitsevan Bokeon läänin etnisten vähemmistöjen lapset ja heidän koulutusmahdollisuuksien parantaminen. Koulutus on avain kaikkeen, ja sen pitäisi olla jokaisen lapsen perusoikeus. Onkin siis mahtavaa, että niin me bloggaajat kuin te lukijatkin, muita messukävijöitä unohtamatta, voidaan kaikki tehdä oma osamme lasten koulunkäynnin edistämiseksi.

Travel Bloggers Give Back järjestetään tänä vuonna yhteistyössä Rantapallon kanssa ja valokuvanäyttely löytyykin Rantapallon messusosastolta 7m138. Nähdään siis siellä!

Näin pohjoisen kasvattina ymmärrän varsin hyvin sen, että kaikilla ei ole mahdollisuutta tulla messuille. Siispä tarjoan teille lukijoille mahdollisuuden osallistua tempaukseen ja hankkia kuvia vaikka ette pääsisikään paikalle. Voitte tilata kuvat ennakkoon mun kautta niin, että minä piffaan postikulut, se toimikoot pienenä kiitoksena kaikista näistä vuosista, sillä ilman teitä lukijoita tuskin olisin jaksanut kirjoittaa matkablogia seitsemää vuotta.

Homma toimii näin: lähetä mulle sähköpostia osoitteeseen archiegonelebanon(a)gmail.com. Kirjoita otsikkoon TBGB-kuvat ja viestiin tiedot siitä minkä näistä kuvista haluat tilata (numero riittää) sekä myös kuvan koko. Postituksen helpottamiseksi postitan vain 10 x 15 cm ja A4 -kokoisia kuvia. Kuvien hinnat ja muut tiedot löytyvät täältä. Lisää mukaan myös postiosoitteesi, niin kuvakin löytää perille. Laitan paluupostilla maksutiedot, ja postitan kuvat messujen jälkeen.

Huom! Viimeinen päivä kuvien tilaamiseen on maanantai 16. tammikuuta! (Pidätän oikeuden rajata tilattavien kuvien määrän tarvittaessa.)

tbgb-2017-59 tbgb-2017-47tbgb-2017-52 tbgb-2017-57 tbgb-2017-54

Hyväntekeväisyyden nimessä oman reissukuvansa ovat lahjoittaneet alla olevat blogit:

Pingviinimatkat
Archie gone Lebanon
Vaihda Vapaalle
Siveltimellä
Maarit Helena
Tarinoiden taival
La Vida Loca 2.0
Cocoa etsimässä
Panun matkat
Alan maailma
Unelmatrippi
Fangirl Quest
Lähtöportti
Rimma+Laura
Kaukokaipuu
Fall into Finland
Watia
Kotona kaikkialla
Maailman äärellä
Haavematkoja
Kaukaa haettua
Mutkia matkassa
Lähdetään taas
Huge passion for life
Kohteena maailma
Live now – dream later
Rento matkablogi
Elämää ja matkoja
Mangostania
Täynnä tie on tarinoita
Meriharakka
Palmuasema
From Karoliina
Viinilaakson viemää
Andalusian auringossa
Globe Called Home
Lähtöselvitetty
Stilettikorkokanta
Ikilomalla
Deep Red Blues
Marika – World
Suvi Höydén
Muuttolintu
To Travel is to Live
Levoton matkailija
Laura’s Itinerary
Terveiset päiväntasaajalta
Sukellus Asiaan

Nähdään messuilla!

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Suunnaton 10.1.2017 at 21.55

On kyllä niin hienoja kuvia, että moni sisustusliikkeiden taulu kalpenee näiden rinnalla!
P.s. Hauskat promokuvat tässä postauksessa :)

Vastaa
Inka 11.1.2017 at 21.13

Toivotaan, että mahdollisimman moni messukävijä on sun kanssa samaa mieltä! :) Ja kiitti, oli kieltämättä hauskaa noita ottaessa.

Vastaa

Jätä Kommentti