Pallontallaajat.net
Valikko

Heräteostoksena lennot Lontooseen

Kirjoittanut Inka 12.1.2017

Jotkut ostaa heräteostoksena vaatteita, toiset elektroniikkaa ja kolmannet matkoja. On älytöntä elää maailmassa, missä lentomatkustaminen on oikeasti tehty niin halvaksi, että oma suosikkikaupunki on tosissaan vaan yhden heräteostoksen päässä. Mun kaupunkirakkaus Lontoo tuli tänä aamuna askelta, tai oikeastaan harppausta lähemmäksi, sillä ostaa päräytin itelleni lennot Lontooseen.

Kaikki lähti tästä Maaritin postauksesta. Se synnytti polttavan Lontoo-kuumeen, ja koska oon katellut nyt Lontoon-lentoja vähän väliä (eli siis joka päivä vuoden alusta lähtien), menin aivan rutiininomaisesti tsekkaamaan Norwegianin lentotarjonnan. Oon vähän suunnitellu keväälle vastaavaa reissua minkä tein syksylläkin, eli la-aamuna Lontooseen ja sunnuntai-iltana takas Helsinkiin. Siistiä ja näppärää, eikä sen takia tarvitse ottaa edes vapaata. Täydellinen tapa ottaa kaikki irti siitä, että sijaitsee yhden (eikä kahden, kuten Oulun-vuosina!) lennon päässä Lontoosta.

Lontoo-2 lontoo-12 lontoon-kaupunkipyora-3 Lontoo-3
Noiden viikonloppupyrähdysten hinnat on pyörineet aika lailla siinä samassa 140 eurossa minkä maksoin viimeksikin, mutta tarjoushaukkana bongasin tietysti tällä kertaa vähän halvemmat lennot. Siihen kaikkein parhaaseen eli 70 euron hintaiseen lentotarjoukseen en ihan päässyt, mutta 110 euroa on mun silmissä aika jees. Siispä harkitsin yhden Whatsapp-viestin verran lentoja ja lähdin lentolippukaupasta onnellisena.

Vähän pitää vielä malttaa, sillä reissun ajankohta on vasta kesäkuussa, mutta sitä suurempi todennäköisyys on ainakin hyvälle kelille, vaikka Lontoosta ei koskaan tiijäkään. Nyt vielä kun onnistuisi löytämään hinta-laatusuhteeltaan sopivalta vaikuttavan majapaikan, niin olis aika kova. Ja huvittavaa on se, että vaikka kuinka ajattelin että en todellakaan oo mikään yksin ressaaja, niin nyt sitä silmääkään räpäyttämättä on taas lennot ostettu itelle, vaikka reissukaverista ei toistaiseksi oo tietoakaan. Näin ne mielipiteet muuttuu!

Tälle vuodelle on siis tämän myötä luvassa jo kaks ulkomaanmatkaa, mutta siitä toisesta lisää myöhemmin!

Lisää tästä aiheesta

8 Kommenttia

Maarit 13.1.2017 at 4.59

Lontoo on yksi mun suosikkikaupungeista, ja se on jo pari vuotta ollut jo pidempään meillä haaveena. Mun mies ei ole siellä koskaan käynyt, ja veisin hänet sinne niin mielelläni. Me varattiin eilen lennot Islantiin, joka oli tosin pitkään harkittu päätös. Havahduin hiljattain siihen, että vaikka aina puhun miten olen luontokohde ihminen, niin viime vuonna vieraillut Praha ja Rooma oli molemmat ihan super kivoja. Ehkä oonkin kameleontti, joka viihtyy vähän kaikkialla. :)

Vastaa
Inka 16.1.2017 at 21.22

Oi, Islanti! Sinne olis ihana mennä, ja nyt bongattiin tosi hyviä lentotarjouksiakin, mutta voi olla että se jää silti edelleen haaveeksi.. Tai no katotaan, eihän sitä koskaan tiiä. Ja vähän kiva että oot onnistunut yllättämään itsesikin noiden kohteiden kanssa, se jos mikä pitää mielen virkeänä ja matkakohteet monipuolisina. :)

Vastaa
Maarit Johanna 13.1.2017 at 7.42

Tuolla hinnalla jo kelepaa! Voikun sais herätä näihin hintoihin itsekin :) sorry not sorry inspiksestä ^^

Vastaa
Inka 16.1.2017 at 21.21

Haha, no et varmaan oo pahoillas! :D Ja en kyllä oo minäkään. Ahhh oon niin onnellinen noista lennoista!!

Vastaa
illusia 13.1.2017 at 18.23

Näin pääsi käymään minullekin! Lennot Lontooseen maaliskuun alussa (3 vrk) alle 90€. Yllyttäjänä Muumi-näyttely, mutta vaikkei sinne saisikaan lippuja tai muuten tulisi käytyä, niin Lontoossahan on lukuisia ilmaisia museoita ja paljon muutakin nähtävää, säästä riippumatta.
http://illusiafinland.blogspot.fi/2017/01/matkasuunnitelmia-ja-haaveita-2017.html

Vastaa
Inka 16.1.2017 at 21.20

No niin, mahtavaa! Ja tuohon hintaan kyllä kelepaa hyvinkin lähteä. :) Ja Lontoossa riittää kyllä tekemistä, mutta toivotaan hyvää säätä sulle ja mulle.

Vastaa
Annika - home & away 14.1.2017 at 18.10

Huikeeta! Joskus on vain parempi olla miettimättä liikaa :) Meille kävin vähän samalla tavalla, nimittäin parissa minuutissa tehtiin päätös lähteä pääsiäiseksi Budapestiin kaveripariskunnan kanssa. Mahtavaa, ettei tartte houkutella matkaseuraa tai venkslata suuntaan ja toiseen ennen kuin pääsee päätökseen. Norwegianilla on kutkuttavia tarjouksia käynnissä!

Vastaa
Inka 16.1.2017 at 21.19

Haha, hyvä Annika, mahtavaa! Huippua reissua! :) Ja nuo tarjoukset on ihan älyttömiä, onneksi kohta loppuu. :D

Vastaa

Jätä Kommentti