Pallontallaajat.net
Valikko

Travel Bloggers Give Back paketissa – valtava kiitos

Kirjoittanut Inka 26.1.2017

Historian toinen Travel Bloggers Give Back on nyt ohi, ainakin melkein, ja fiilis on niin hyvä! Kuten kerroin aikaisemmin, tempaus tehtiin tällä kertaa kirpputorin sijaan valokuvanäyttelyn muodossa, mikä keräsi oikein mainiosti huomiota jo rutkasti ennen messuviikonloppua. Muun muassa Iltalehti julkaisi meistä jutun, minkä lisäksi myös Radio Suomen Helsingin iltapäivä kävi haastattelemassa mua tempaukseen liittyen. Niin siistiä!

Sanna ja Milla kävi kokoamassa messualueen keskiviikkona, ja jo torstain ammattilaispäivän kävijät pääsi ihastelemaan esille nostettuja 20 kuvaa. Lauantaina paikalle saapuivat upeat TBGB-tiimiläiset, sponsorimme Epsonin edustajat sekä kansio, jossa kaikki yli 50 kuvaa oli näytillä. Tempaukseen lähti lopulta mukaan yli 50 suomalaista bloggaajaa, mikä tuntuu aivan älyttömältä. Niin moni oli valmis lahjoittamaan kuvansa hyvän asian edestä!

Kuvamyynti oli odotetusti melko suosittu, ja ständillä kävi porukkaa tosi mukavasti. Mulla oli tuttuun tyyliin tasapainoilua palkkatyön ja TBGB-hommien välillä, ja jälkimmäinen jäikin harmillisen pienelle huomiolle viikonloppuna, jolloin sille olis pitänyt antaa täydellinen huomio. Kävin kuitenkin useita kertoja piipahtamassa ständillä, ja ehdin aina vähän kerralaan osallistua myyntihommiinkin. Onneksi Milla, Sanna, Elina, Maarit ja muut mahtavat apurit piti huolen siitä, että TBGB-pisteeltä ei puuttunut hymyjä tai iloista fiilistä.

Ja mikä oli lopputulos? Viikonlopun kuvamyynnin aikana kerättiin Laosin Bokeo-lääniin lasten koulutusta varten yhteensä 2 780 euroa, mikä on noin tuhat euroa enemmän kuin ensimmäistä kertaa järjestetty TBGB. Ei siis huono! Parasta tässä on kuitenkin se, että näytillä olleista kuvista myytiin messuilla vain osa, ja kauppa on käynyt tiuhaan sen jälkeen. Vielä ei oo siis tiedossa, minkä suuruinen on se Laosiin lähetettävä lopullinen summa, sillä muutamia kuvia on edelleen myymättä.

Omasta puolestani ei ole muita sanoja kuin kiitos. Suurin kiitos kuuluu Millalle, joka käytännössä järjesti koko tempauksen, piti langat käsissään, potki tarvittaessa perseelle ja jaksoi hymyillä rankan messuviikonlopun läpi. Sen lisäksi muu tiimi oli yhtä timanttia koko viikonlopun, ja kun istuttiin sunnuntai-iltana kilistelemässä onnistuneelle projektille olo oli tosi huojentunut, mutta myös kiitollinen. Ehkä maailma muuttuu pieni palanen kerrallaan.

Osa kuvista on hurjan lahjakkaan Maaritin käsialaa, jonka Dolomiittien-maisemakuvaa ihasteltiin messuilla tiuhaan tahtiin.

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Pingviinimatkat 28.1.2017 at 12.13

Kiitos Inka, että et antanut luovuttaa syksyllä kun meinasin koko homman jättää kesken ;) Timanttinen tiimi tosiaan ja tällä porukalla oli iso ilo tehdä hyvää!

Vastaa
Inka 30.1.2017 at 20.28

No kiitos sulle kärsivällisyydestä. Hyvä tuli onneksi!!

Vastaa

Jätä Kommentti